Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

τα ασήμαντα και μη παραλειπόμενα!



  

 Οι 100 πρώτες μέρες....!

Πήρε σβάρνα τα καφενεία και τους κινηματογράφους ο "Λεβέντης της φακής" και άρχισε να διαφωτίζει συστηματικά το λαό σχετικά με το πρόγραμμα  που σκοπεύει να υλοποιήσει στις πρώτες 100 μέρες της διακυβέρνησης της χώρας από αυτόν  ως πρωθυπουργό  και της  κυβέρνησης που θα προέρχεται  από την αυτοδυναμία και τη νίκη που θα πετύχει στις βουλευτικές εκλογές η "επαναστατική" οργάνωση που ηγείται.
 Όταν όμως ο περιπτεράς της γειτονιάς του ανέλυσε ότι με αυτό το πρόγραμμα όχι  κράτος δεν πρόκειται να σώσει αλλά ούτε περίπτερο δεν θα μπορέσει να κρατήσει και κάποιος άλλος άκαρδος εξυπνάκιας  του εξήγησε επιπλέον ότι με ψήφους σε ποσοστό ... ο,8% του εκλογικού σώματος, όχι μόνο δεν θα κυβερνήσει αυτοδύναμα την Ελλάδα αλλά ούτε τις τουαλέττες της Βουλής των Ελλήνων δεν θα του επιτρέψουν να χρησιμοποιήσει,  ο "Λεβέντης" αποφάσισε να τιμήσει την καταγωγή του και να μην το βάλει  κάτω ... !!! 
 
Εξακολουθεί να συνεχίζει απτόητος την περιοδεία του στα καφενεία της γειτονιάς αλλά τώρα με ένα νέο θέμα, όπως  ... "οι πρώτες 100 μέρες μετά την έκδοση της δραχμής" σε μια επαναστατημένη Ελλάδα!  Θα βρεθεί άραγε πάλι κάποιος Χριστιανός  που  θα τολμήσει να ψιθυρίσει στ' αυτί  αυτού του "Λεβέντη" ... ότι και η επανάσταση δεν πρόκειται να έρθει στην ώρα της αλλά .... θα αργήσει ακόμη "λιγουλάκι"???  Πάρτε μας στο τηλέφωνο για να τον ηρεμήσουμε,  άμα δείτε ότι  επειδή δεν έχει μαζί το αρκουδάκι του, άρχισε πάλι τα κλάματα  ....!


Νέα Φιλική Εταιρεία





Ευχόμαστε στον μπαρμπα Γιώργο Μπόμπολα,

.... τα διόδια που κλέβει από το μεδούλι του λαού να τα χρησιμοποιήσει σε γιατρούς, νοσοκομεία και κηδείες των ανθρώπων της οικογενειάς του.
Του ευχόμαστε μακροζωϊα για να βιώσει ο ίδιος ΄στο πετσί του ότι του "εύχονται" σε πόνο και σε θλίψη οι κατάρες  του Ελληνικού λαού.
Ελπίζουμε ότι σύντομα θα έρθει η ώρα που  θα συλληφθεί μαζί με όλη την φάρα του για να  λογοδοτήσει μπροστά στα λαοδικεία αναφορικά με τα "εγκλήματα" που διέπραξε τις τελευταίες δεκαετίες αυτός ο λαίμαργος μισάνθρωπος και συνάμα βρωμερός ανθέλληνας  κατά του λαού ...!
Τα χρωστούμενα στο ταμείο της ζωής πληρώνονται κάποτε  μπάρμπα Γιώργο και μάλιστα εκεί που πάντα η ιστορία θα επαναλαμβάνεται, ... στο Γουδή!

Νέα Φιλική Εταιρεία


 Οι ΕΚΛΟΓΕΣ σε μια κατεχόμενη χώρα ... 
... νομιμοποιούν το δικαίωμα της ψήφου που απέκτησαν τα δέντρα και τα γιδοπρόβατα από τον Γερμανό κατακτητή. Οι κ.κ Σημίτης, Λαλιώτης, Καραμανλής, Παπανδρέου, Σαμαράς και οι λοιποί κλέφτες της εγκληματικής συμμορίας κυκλοφορούν ακόμη ελεύθεροι, παριστάνοντας τις αθώες περιστερές και ΕΣΥ ΠΕΡΗΦΑΝΕ ΑΠΟΓΟΝΕ ΤΟΥ ΛΕΩΝΙΔΑ σφυρίζεις αδιάφορα, δεν θέλεις να δεις την τύφλα Σου και μιλάς περί ανέμων και υδάτων επειδή συνήθισες να εισπράττεις τις σφαλιάρες τους???
 ΠΟΥ ΕΙΝΑΙ Η ΛΕΒΕΝΤΙΑ ΣΟΥ ΒΡΕ ΡΩΜΙΕ ΚΑΙ ΤΙ ΜΥΑΛΑ ΚΟΥΜΑΝΤΑΡΕΙΣ τώρα, που αν και βλέπεις ότι αδιαφορούν για την κατάντια Σου και Σε αφήνουν να πεθαίνεις στον δρόμο σαν το σκυλί, άστεγος, άφραγκος , πεινασμένος και ταπεινωμένος, ΕΣΥ τους επιτρέπεις ακόμη να Σε κοροϊδεύουν και μάλιστα εν γνώση Σου??? Ο ΡΩΜΙΟΣ, ΠΟΥ ΗΞΕΡΑ, θα είχε ήδη πάρει τις "ανάποδές" του, θα είχε σηκώσει τα πεζοδρόμια και θα τους είχε στείλει όλους στον ΑΓΥΡΙΣΤΟ!!! 
ΤΙ ΑΠΕΓΙΝΕ Ο ΡΩΜΙΟΣ, το θάρρος και η παλικαριά του, που στον πόλεμο δεν πολεμούσε σαν ήρωας αλλά έγινε ο ήρωας των ήρωων που όλοι προσπαθούσαν και ονειρεύονταν να τον φτάσουν στην δόξα??? Μην προσπαθείς να ξυπνήσεις, γιατί το καταλάβαμε ότι τώρα δεν κοιμάσαι, τα πράγματα είναι ακόμη χειρότερα, ... ΤΟΥΣ ΦΟΒΑΣΑΙ!!!
ΕΛΑ ΜΑΖΙ ΜΑΣ. ΟΛΟΙ ΕΜΕΙΣ ΜΑΖΙ ΕΙΜΑΣΤΕ ΔΥΝΑΤΟΙ ΚΑΙ ΙΚΑΝΟΙ  ΝΑ ΝΙΚΗΣΟΥΜΕ ΑΚΟΜΗ ΚΑΙ ... ΤΟΝ ΦΟΒΟ ΜΑΣ!!!

Νέα Φιλική Εταιρεία
  


Η Άλωση των Αθηνών ...

... με σαράντα παλικάρια ξεκίνησε ο Θεόδωρος Κολωκοτρώνης να λευτερώσει την Τριπολιτσά. Που θα πάει, στα έντεκα εκατομμύρια Ελληναράδων δεν θα βρεθούν άλλοι τόσοι για να λευτερώσουμε την Αθήνα???

Νέα Φιλική Εταιρεία



 ... ανάπτυξη και κρεματόρια.
Το 1945 απελευθέρωσαν τα συμμαχικά στρατεύματα το στρατόπεδο συγκέντρωσης που ήταν μέσα στην πόλη του Νταχάου της Γερμανίας. Όλοι οι Γερμανοί που διέμεναν δίπλα ή απέναντι, ακόμη και αυτοί που δούλευαν ή υπηρετούσαν μέσα στο στρατόπεδο ισχυρίστηκαν ότι δεν "γνώριζαν" ότι στους φούρνους του δολοφονήθηκαν χιλιάδες αντικαθεστωτικοί, Εβραίοι και Τσιγγάνοι ... Η ιστορία επαναλαμβάνεται σήμερα με νέους πρωταγωνιστές και στους Γερμανούς που δεν γνωρίζουν προστέθηκαν τώρα και πολλοί Έλληνες. Είναι οι γείτονες των φούρνων, που χαίρονται όταν βλέπουν τις καμινάδες τους να καπνίζουν.... επειδή νομίζουν ότι ήρθε επιτέλους η ανάπτυξη.


Νέα Φιλική Εταιρεία
  
 ΕΜΦΥΛΙΟΣ ΠΟΛΕΜΟΣ ....

.... δεν πρόκειται να ξαναγίνει στην Ελλάδα, διότι το αντίπαλο στρατόπεδο διαθέτει μόνο στρατηγούς και προύχοντες αλλά όχι τα στρατιωτάκια εκείνα που θα είναι έτοιμα να θυσιαστούν για την χάρη τους ... Μένουν λοιπόν μόνο τα στρατεύματα των Γερμανών που πιθανόν να είχαν λόγους να αντιδράσουν αλλά τότε θα μιλάμε για "επανάσταση" και "απελευθέρωση"!!!

Νέα Φιλική Εταιρεία



 ΟΡΚΙΣΤΗΚΑΤΕ .....

.... πίστη στην Πατρίδα και υπακοή στο Σύνταγμα και στους νόμους του κράτους κ.κ. "ένστολοι" και "δικαστικοί" ??? 
 Αν εννοούσατε τη Γερμανική Πατρίδα Σας, τότε καλά κάνετε και δεν αντιδράτε τώρα στις κραυγές απόγνωσης του λαού μας που ταπεινώθηκε και εξαθλιώθηκε επειδή οι "γενίτσαροι" που σας διατάζουν κατέλυσαν το Ελληνικό Σύνταγμα και υποδούλωσαν την Ελληνική Πατρίδα στους Γερμανούς. Αν όμως δεν είσαστε μόνο στα χαρτιά Έλληνες, τότε πρέπει να ντρέπεστε ...!!!


Νέα Φιλική Εταιρεία



 ... χωρίς λόγια!
  
Ο γνωστός φωνακλάς δημοσιογράφος, που είναι γνωστός ως υπάλληλος του κλιμακίου της ΣΙΑ στην Αθήνα και ως μεροκαματιάρης χαφιές στην υπηρεσία της ΜΙ6, προσπαθεί να περάσει στο ακροατήριό του τη γραμμή, ότι οι εφοριακοί, οι δικαστικοί, οι αστυνομικοί και οι άλλοι δημόσιοι λειτουργοί που εκτελούν ευλαβικά τις διαταγές τους και εφαρμόζουν πιστά το δίκαιο των δυνάμεων κατοχής ... είναι άμοιροι ευθυνών! 

ΗΘΕΛΗΜΕΝΑ ΞΕΧΝΑ ο "δημοσιογράφος" και όλοι αυτοί που τον πληρώνουν ότι υπάρχει το δεδικασμένο της Νυρεμβέργης και των άλλων δικαστικών αποφάσεων αναφορικά με τα εγκλήματα πολέμου που διέπραξαν οι υπάλληλοι των ναζιστικών στρατοπέδων στον Β' ΠΠ. Ο Έλληνας εφοριακός που ώθησε το φορολογούμενο στην αυτοκτονία επειδή εφήρμοσε τους ληστρικούς νόμους των νενέκων και έκανε λ.χ. κατάσχεση στα λίγα €υρώ της σύνταξης και του επιδόματος του, ωθώντας τον στην πείνα και στην ταπείνωση, πρέπει να τιμωρηθεί με το ίδιο νόμισμα όπως ο φρουρός του ναζιστικού στρατοπέδου!
 Όσο για το ποιόν του "δημοσιογράφου" μόνο ένα έχουμε να πούμε. Είναι στενός φίλος του Αντώνη Σαμαρά, ενώ πριν τις βουλευτικές εκλογές του 2009 έκανε προπαγάνδα για την εκλογή του "εθνικού μας προδότη" ... Γεωργίου Α. Παπανδρέου, .... αυτό τα λέει όλα.


Νέα Φιλική Εταιρεία



Ο κ. ΧΑΡΗΣ ΘΕΟΧΑΡΗΣ,

.... ο διευθυντής της γενικής γραμματείας εσόδων του Υπ. Οικονομικών, διακρίνεται όχι μόνο για το ζήλο που επιδεικνύει κατά την είσπραξη των φόρων αλλά και για την βαρβαρότητα των μέτρων που επινοεί για να τιμωρήσει, μαζί με αυτούς που έχουν αλλά δεν θέλουν να εκπληρώσουν τις φορολογικές υποχρεώσεις τους και όλους αυτούς τους εκατοντάδες χιλιάδες φουκαράδες που δεν έχουν ούτε για να φάνε ένα κομμάτι ψωμί. Δημοσιογραφικές πληροφορίες αναφέρουν ότι οι μέθοδοί του ώθησαν ήδη εκατοντάδες ανθρώπους στην απόγνωση και στην αυτοκτονία. 
Προτείνουμε στους Γερμανούς γκάουλάϊτερ όπως θέσουν την διεύθυνση της λειτουργίας των "φούρνων" στο στρατόπεδο συγκέντρωσης των "Ε"λλήνων υπό την εποπτεία του ... όσο είναι καιρός ακόμη, διότι μετά την 28η Μαρτίου 2014 αποφασίσαμε, ότι όλοι οι επιζώντες του στρατοπέδου οφείλουν να Του στήσουν έναν αδριάντα, .... στο Γουδή!


Νέα Φιλική Εταιρεία



ΠΑΡΑΚΑΛΟΥΝΤΑΙ οι κ.κ. ΡΑΜΠΟ της ΕΛ.ΑΣ ...

...που γεννήθηκαν από μάνες και όχι από ύαινες ... να δέρνουν στο μέλλον τους αθώους πολίτες πιο "ανθρώπινα" και με "μέτρο" και να μην ξεχνούν ότι θα πρέπει να κρατούν και κάποια "πισινή" για την περίπτωση που τα γεγονότα τους προσπεράσουν. ... διότι όταν καλωσορίσουμε τα αλλαξογυρίσματα των καιρών, ... τα λιοντάρια θα μετατραπούν μονομιάς σε μυρμηγκάκια και τότε ... ούτε ψίλος στον κόρφο τους!!!

Νέα Φιλική Εταιρεία
 


ΒΡΩΜΑ και ΔΥΣΩΔΙΑ .... 
.... έχουμε επιτέλους στην κατοχή μας την λίστα  με την μισθοδοσία των "αντιμνημονιακών δημοσιογράφων που τα παίρνουν από τους Γερμανούς .... μαζί με τον αναλυτικό χάρτη που περιγράφει από πού διακινήθηκαν τα ποσά στα τελευταία τέσσερα χρόνια και σε ποιανών "αντιστασιακών" τις τσέπες κατέληγαν, αφού βέβαια υπέγραφαν τις αποδείξεις παραλαβής ... !!! Έκαναν "αληθινά" γλέντια εις υγείαν των κορόϊδων ακροατών, αναγνωστών και θεατών τους!
Να τους χαιρόμαστε!

Νέα Φιλική Εταιρεία





"TΡΙΤΟΚΟΣΜΙΚΗ" ΑΠΟΚΑΛΕΣΕ ΤΗΝ ΕΛΛΑΔΑ ....

..... ο αντικαγκελάριος της Γερμανίας και πρόεδρος των Γερμανών Σοσιαλοδημοκρατών Sigmar Gabriel. Παρέλειψε όμως ο εν λόγω "κύριος" να τονίσει ότι σε αυτή την τριτοκοσμική χώρα θα μπορούσε να κάνει αυτός και πολλοί υπουργοί συνάδελφοί του καριέρα, μιας και ο ίδιος έχει να επιδείξει μια εγκληματική σταδιοδρομία σαν πρωθυπουργός του κρατιδίου της Κάτω Σαξωνίας στην είσπραξη προμηθειών που αντιστάθμιζαν τις παράνομες εκδουλεύσεις που προσέφερε σε τρίτους. 

Καλούμε την Εισαγγελία του Αννοβέρου να έρθει να παραλάβει τα στοιχεία κίνησης των μαύρων τραπεζικών λογαριασμών που διατηρεί o εν λόγω κύριος εκτός Γερμανίας .... 
Συμφωνούμε ότι στην Ελλάδα υπάρχει διαφθορά αλλά δεν υπάρχει λόγος ώστε να επιτρέπουμε στην κάθε " επί χρημάσι εκδιδομένη γερμανική πολιτική πόρνη" να μας κάνει και μάθηματα  κατηχητικού περί ηθικής!!!

Νέα Φιλική Εταιρεία
  


ΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για τις συλλήψεις των 7.217 ...

.... επωνύμων επιόρκων, προδοτών, κλεφτών και νενέκων ... όλες Εσείς οι "αθώες περιστερές" που εμπορεύεστε με τα "συγχωροχάρτια" της διαφθοράς και που τώρα μαγειρεύετε, με βάση τις παλιές συνταγές, τα αποτελέσματα των νέων εκλογών! Χαράμι οι ελπίδες και τα όνειρα που συνδέσατε με την επάνοδό σας στο πολιτικό προσκήνιο και τζάμπα τα νέα κόμματα που ιδρύσατε ή τις "ελιές" που φυτέψατε.


Μην ξεχνάτε ότι τα λαοδικεία λειτουργούν απλά όπως τότε, μετά τον Β' ΠΠ, το ειδικό δικαστήριο της Νυρεμβέργης και ισχύει όπως πάντα το αξίωμα, ότι .... " αμείβεται με την παραμονή στη ζωή όποιος είναι αθώος και μόνο ο ένοχος στήνεται στον τοίχο" ....! 


Ούτε το μπακαλιάρο με τη σκορδαλιά που θα φάτε δεν θα προλάβετε να χωνέψετε φίλτατοι, όταν δείτε να σας περνούν τις χειροπέδες!

Νέα Φιλική Εταιρεία



O NIKOΣ ΧΑΤΖΗΝΙΚΟΛΑΟΥ (Real fm) ..... 

..... απέλυσε τον δημοσιογράφο Σεραφείμ Κοτρώτσο επειδή .... και η "Αλήθεια" οφείλει να κινείται μέσα στα πλαίσια που αποδέχεται τόσο ο κ. Βαρδινογιάννης όσο και ο Γερμανός πρέσβης στην Αθήνα.


 Ένα "αληθινό" ραδιόφωνο, με πρόγραμμα και με περιεχόμενο κομμένο και ραμμένο στα μέτρα όλων των κορόϊδων, των ανοήτων, των αφελών, των ημιμαθών και των ευκολόπιστων (Ελλήνων) που πιστεύουν ακόμη και  στην παρθενογέννηση άμα η είδηση βγει από το στόμα του "55χρονου" δημοσιογραφικού βρέφους.  

Άξιος ο μισθός του ή για να είμαστε ακριβείς, .... σε καλή μεριά τα γερμανικά διαφημιστικά πακέτα! (Δεν γνωρίζουμε αν για λόγους που αφορούν αποκλειστικά την δική του κονόμα, αντιδρά αλλεργικά ο "αληθινός" δημοσιογράφος  ακόμη και στη σκέψη, ότι ο λαός θα εξεγερθεί ή ότι το κατεστημένο απειλείται με διάλυση αλλά ξέρουμε  ότι δε χάνει καμιά  ευκαιρία που του δίνεται για να δηλώσει προς κάθε κατεύθυνση ότι το €υρώ είναι το εθνικό μας νόμισμα.)

Όσοι  καταλάβατε το παιχνίδι που παίζει αυτός ο σοβαροφανής ψεύτης και  υποκριτής, κλείστε ή αλλάξτε το πρόγραμμα και όλοι εσείς οι φουκαράδες που ακόμη θέλετε να τον εμπιστεύεστε ... συνεχείστε να του στέλνετε μηνύματα και να του γεμίζετε τη τσέπη  ...  με το 1,23€ ανά  "... γειά Σου Νικολάκη" και ανά συμμετοχή στον τζόγο των "ψευτοδιαγωνισμών" που διοργανώνει! .


Νέα Φιλική Εταιρεία




ΠΟΙΟΙ ΕΛΛΗΝΕΣ ΠΟΛΙΤΙΚΟΙ ΕΙΣΕΠΡΑΞΑΝ ΤΙΣ ΜΙΖΕΣ που, ....

..... με βάση τις φορολογικές δηλώσεις που έγιναν στη Γερμανική εφορία, φαίνεται ότι πλήρωσε η HOCHTIEF για να αναλάβει το έργο του αεροδρομίου "Ελ. Βενιζέλος" και ένα μέρος του αυτοκινητοδρόμου "Αιγαίου", ή  η DEUTSCHE TELEKOM για να αγοράσει το πρώτο πακέτο των μετοχών του ΟΤΕ και η BVG για να κατασκευάσει και να οργανώσει το σιδηροδρομικό δίκτυο του τραμ των Αθηνών??? 


Θα μπορούσαν λ.χ. οι κ.κ. Κώστας Λαλιώτης, Βγενόπουλος και η κα. Βάσω Παπανδρέου να διαφωτίσουν έκείνους τους άμοιρους οικονομικούς εισαγγελείς του Πρωτοδικείου Αθηνών που φαίνεται ότι έχουν άγρια μεσάνυχτα???
Φορολογήθηκαν οι μίζες που πληρώθηκαν για τα χρυσωρυχεία στις Σκουριές και για τις πετρελαιοπηγές του Πρίνου και από ΠΟΙΟΝ???

Νέα Φιλική Εταιρεία
 



ΕΝΑΣ ΣΕΙΣΜΟΣ έντασης 6,1 Richter....

....  ήταν αρκετός για να δείξει τη γύμνια και την ανυπαρξία ολων των θεσμών ενός κράτους που διοικείται και κυβερνάται από ότι πιο άχρηστο, σκάρτο, ανίκανο και ανόητο έχει να επιδείξει αυτός ο τόπος σε ανθρώπινο δυναμικό!

Νέα Φιλική Εταιρεία
 




 ΠΟΙΟΣ Ο ΛΟΓΟΣ ΥΠΑΡΞΗΣ ΑΥΤΩΝ ΤΩΝ ΤΡΑΠΕΖΩΝ??? ....

.... αφού, όχι μόνο δεν δίνουν δάνεια αλλά μερικές απ' αυτές δεν είναι σε θέση να πληρώσουν με δικά τους λεφτά .... τους λογαριασμούς τους!!!
Όταν εμπιστεύεστε στους Έλληνες τραπεζίτες τα λεφτά σας ... είναι σαν να βάζετε τον λύκο να φυλάξει τα πρόβατά σας ή σαν να εξουσιοδοτείτε την αλεπού να προστατεύσει το κοτέτσι σας.
ΠΑΡΤΕ ΤΟΥΣ ΤΑ ΛΕΦΤΑ και ΣΩΣΤΕ ΤΟ ΒΙΟΣ ΣΑΣ!!!

Νέα Φιλική Εταιρεία





Η αναδημοσίευση επιτρέπεται μόνο με αναφορά στο συγγραφέα και στο ιστολόγιο: www.nea-filiki-eteria.blogspot.com   

Δεν υπάρχουν σχόλια: