Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Καζάκης: Εθνοσυνέλευση και κράτος από την αρχή

kazakis_veria
Απαλλαγή από το εθελόδουλο πολιτικό σύστημα, πραγματοποίηση εθνοσυνέλευσης και δημιουργία κράτους από την αρχή έξω από το Ευρώ είναι η μόνη λύση για να εξέλθει η χώρα από την κρίση, σύμφωνα με τον Γενικό Γραμματέα του Ενιαίου Παλαϊκού Μετώπου (Ε.ΠΑ.Μ) Δημήτρη Καζάκη, ο οποίος το Σάββατο έκανε ομιλία στην Βέροια.
Ο κ. Καζάκης τόνισε ότι τα τρία μνημόνια έχουν αλυσοδέσει την χώρα σε βαθμό τέτοιο που οι ξένες δυνάμεις να έχουν το απόλυτο κουμάντο. "Οι δυνάμεις αυτές δεν έχουν στόχο να δουν την Ελλάδα να ανακάμπτει" τόνισε ο κ. Καζάκης και πρόσθεσε ότι "δεν μπορούμε μέσα σε έναν δοτό και διεφθαρμένο κοινοβουλευτισμό να περιμένουμε ανάκαμψη". Σύμφωνα με τον κ. Καζάκη θα πρέπει να γίνει μια συντακτική εθνοσυνέλευση και μέσα από αυτήν να γίνει η επανεκκίνηση της χώρας και ένα νέο ξεκίνημα χωρίς χρέος (μονομερής διαγραφή).
"Πρέπει να φύγουμε από το ευρώ και με δικό μας νόμισμα να φέρουμε ανάπτυξη και να σώσουμε την χώρα και τον λαό μας. Ο λαός πρέπει μέσα από μια γενική απεργία να ρίξει την κυβέρνηση και να πάει σε εθνοσυνέλευση" είπε ο κ. Καζάκης.
Μιλώντας για την Ε.Ε. ο κ. Καζάκης είπε ότι στόχος της είναι η δημιουργία ενός μεγάλου ομοσπονδιακού κράτους, στα πρότυπα των ΗΠΑ. "Ο Ελληνικός λαός θα χάσει το δικαίωμα να διεκδικεί μέσω της Ελλάδας. Το πολιτικό μας σύστημα είναι το πιο εθελόδουλο. Είπε αμέσως το ναι χωρίς φέρει το θέμα προς συζήτησ" τόνισε ο κ. Καζάκης.
Ο κ. Καζάκης θα μιλήσει την Κυριακή στις 11πμ, στο Δημαρχείο Αλεξάνδρειας.

Δεν υπάρχουν σχόλια: