Κυριακή 9 Δεκεμβρίου 2012

Φαντασμαγορική πρεμιέρα για το "Δάσος των Χριστουγέννων" στον Άγιο Νικόλαο, σκόρπισε τη μιζέρια της Νάουσας!! Χιλιάδες κόσμου στα εγκαίνια!!

 Η πρεμιέρα του "Δάσους των Χριστουγέννων" ήταν πραγματικά φανταστική. Έλαμψε από χαμόγελα αισιοδοξίας το άλσος του Αγίου Νικολάου της Νάουσας, σκορπίζοντας τη μιζέρια και την γκρίνια της πόλης, που μας καταταλαιπωρεί από τα μετεμφυλιακά χρόνια. Και έδειξε το δρόμο στη δημοτική αρχή ότι η ανατροπή της φθίνουσας πορείας του δήμου μπορεί να ανατραπεί μόνο με τέτοιες πρωτότυπες και δημιουργικές ιδέες που μας έφεραν ο Φώτης, η Τέτα και τα άλλα στελέχη της Vegaline και αξιοποίησαν στο έπακρο ο Γιάννης Γκαρνέτας με τα στελέχη της ΕΤΑ. Θρίαμβος λοιπόν για το εγχείρημα, αφού η καλή μέρα από το πρωί φαίνεται και όνειδος για τις λαϊκιστικές γραφίδες που επανέλαβαν για μια ακόμη φορά το γνωστό τους έργο, της μιζέριας, της γκρίνιας και του προσωπικού οφελιμισμού.
  Κλείνουμε με την ευχή, αλλά και τη σιγουριά, ότι θα δουλέψει όχι μόνο ο Άγιος Νικόλαος αυτό τον μήνα, αλλά και όλη η Νάουσα και γιατί όχι η Ημαθία. Ήδη από Δευτέρα οι εκδρομές των σχολείων απ΄ όλη την Ελλάδα για την περιοχή είναι πάμπολλες, ενώ όπως μας είπε ο Γιάννης Γκαρνέτας η  κατανάλωση της ΕΤΑ ( ξενοδοχείο "Βέρμιον")δυο μέρες, Παρασκευή και Σάββατο δεκαπλασιάστηκε. Τα εγκαίνια τέλεσε ο π. Νικόλαος Παπαθεοδώρου, ενώ στις εκδηλώσεις συμμετείχε και η μπάντα της ΦΕΝ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: