Τρίτη 1 Απριλίου 2014

«Τα σενάρια παραμονής της Βέροιας στη super league»

Ξεκινάμε με τη Βέροια. Αν θέλουμε να σωθούμε, πρέπει να κάνουμε το δυο στα δυο, με Πανιώνιο και Αστέρα. Το κάναμε; Πάμε παρακάτω να δούμε τι γίνεται. Δεν το κάναμε; Αντίο το έργο με Νίκο Ξανθόπουλο πρωταγωνιστή. 

Ο Πανιώνιος έχει 38 βαθμούς. Θέλει ένα χ στις επόμενες δυο αγωνιστικές για να σωθεί. Παίζει με Βέροια έξω (λογικά χάνει!!!) και Πλατανιά μέσα στην έδρα του. Αν κάνει δυο ήττες και νικήσουν όλοι οι υπόλοιποι είναι αυτός που πέφτει τελικά. 

ΠΑΣ Γιάννενα με 37 βαθμούς. Έχει Ολυμπιακό μέσα και αδιάφορο Άρη έξω. Έτσι όπως τα έκανε είναι μέσα στο κόλπο. Αν γίνει καμιά κηδεία με Απόλλωνα και Βέροια (να κάνουν το δυο στα δυο) τότε μπορεί να μπει σε περιπέτειες. Δύσκολο όμως, αφού ο Απόλλωνας θα πρέπει να κάνει δυο σερί νίκες και έχει να παίξει μέσα στο Καραϊσκάκης. 

Καλλονή 36 πόντοι. Θεωρώ πως ένα τρίποντο θα το τσιμπήσει με Πανθρακικό (μέσα) και Εργοτέλη (έξω) οπότε δεν πέφτει με τίποτα. 

 Ξάνθη με 35 βαθμούς. Πανόπουλε δεν είσαι καλά. Μετά την ήττα σου με τον Πλατανιά, έχεις ΟΦΗ εκτός και Παναθηναϊκό εντός. Χρειάζεσαι όπωσδήποτε ένα τρίποντο. Αναρωτιέμαι που θα το βρεις; 

Και πάμε τώρα στον Βελλή... Τι έγινε ρε μουσάτε όλα καλά; Εσύ έχεις 33 βαθμούς, έχεις Εργοτέλη μέσα λογικά τον κερδίζεις και Ολυμπιακό εκτός. Θα καταφέρεις να νικήσεις μέσα στο Λιμάνι; Γιατί αλλιώς παραμονή δεν βλέπεις. Άραγε τι θα κάνει ο Βαγγέλας; Θα σου ρίξει τρια μπαλάκια ή όχι; Για να δούμε...

Προς ενημέρωση του κοινού αν Βέροια και Πλατανιάς ισοβαθμήσουν στο τέλος του πρωταθλήματος και επειδή τα αποτελέσματα στα μεταξύ τους παιχνίδια και η διαφορά τερμάτων σε αυτά είναι η ίδια τότε θα δώσουν μπαράζ για το ποια ομάδα θα οδηγηθεί σε μπαράζ παραμονής!

Εν κατακλείδι, θέλω να πω, πως αν η Βέροια κάνει το δυο στα δυο, καθοριστικά ματς είναι το Ολυμπιακός με τον Απόλλωνα την τελευταία αγωνιστική και το Πανιώνιος - Πλατανιάς την προτελευταία. Όλα αυτά τα σενάρια για να μην πέσεις οριστικά. Γιατί για μπαράζ, θα μιλήσουμε σε νεότερες αναρτήσεις. 

Έχουμε ακόμα πολύ φαΐ ... Υπομονή!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: