Τετάρτη 9 Απριλίου 2014

Ανεκπλήρωτες υποσχέσεις από Δήμο και Περιφέρεια συναντά ο Αντώνης Μαρκούλης στα χωριά που επισκέπτεται...

ΚΛΙΜΑ ΔΥΣΑΡΕΣΚΕΙΑΣ ΚΑΙ ΣΕ ΑΓ. ΓΕΩΡΓΙΟ ΚΑΙ ΑΓ. ΜΑΡΙΝΑ
Έντονη δυσαρέσκεια για αδιαφορία Δήμου και Αντιπεριφέρειας, στα προβλήματα της καθημερινότητας, συναντά ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης κατά την περιοδεία του στις Τοπικές Κοινότητες. Η δυσαρέσκεια αυτή εκφράσθηκε και χθες Τρίτη (8-4-14) κατά την επίσκεψη του στην Αγ. Μαρίνα και τον Αγ. Γεώργιο. Ειδικά στην Αγ. Μαρίνα έγινε λόγος για ανεκπλήρωτες υποσχέσεις και τέθηκαν από τους συνομιλητές του υποψήφιου Δημάρχου ζητήματα ασυντήρητων δρόμων, παιδικών χαρών κ.α.. 

Μετά την επίσκεψη και την καταγραφή όσων αναφέρθηκαν από τους συνδημότες των δύο Τοπικών Κοινοτήτων ο Αντώνης Μαρκούλης έκανε την παρακάτω δήλωση για τα Μ.Μ.Ε: «Καθημερινά συναντάμε την αγανάκτηση του κόσμου, τόσο για την γενικότερη πολιτική κατάσταση αλλά κυρίως για την ανεπαρκή διαχείριση των τοπικών ζητημάτων. Το ερώτημα αυτών των εκλογών και αναφέρομαι στις Δημοτικές είναι, αν αυτή την αγανάκτηση θα την εκφράσει ο κόσμος στην κάλπη, καταψηφίζοντας τους υπεύθυνους για αυτές τις καταστάσεις, ή θα τους ψηφίσει και πάλι. 
Και το λέω τούτο, γιατί ενώ στις Ευρωεκλογές ή και τις Περιφερειακές ο ψηφοφόρος γνωρίζει ποιόν υποστηρίζει το κάθε κόμμα, στις Δημοτικές έχουμε το φαινόμενο των πολλών «ανεξάρτητων», που όμως πίσω από ορισμένους εξ αυτών βρίσκονται κόμματα ή μεγαλόσχημοι των κομμάτων. Έτσι κινδυνεύει ο πολίτης να ψηφίσει «ανεξάρτητο» εξαρτημένο».

Δεν υπάρχουν σχόλια: