Πέμπτη 10 Απριλίου 2014

Ο συνδυασμός ΄΄ Προτεραιότητα στον Δημότη΄΄ του Υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας Αντώνη Μαρκούλη σε Ν. Νικομήδεια και Λυκογιάννη


Ο Αντώνης Μαρκούλης σε Ν. Νικομήδεια και Λυκογιάννη...

Με επίσκεψη στη Ν. Νικομήδεια και τη Λυκογιάννη  συνέχισε χθες Τετάρτη 9-4-14 την περιοδεία του σε Τοπικές Κοινότητες, συνοδεία υποψηφίων συμβούλων του συνδυασμού του ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης.

Και πάλι, όπως και στις προηγούμενες επισκέψεις, σε προβλήματα που δυσχεραίνουν την καθημερινότητα- έλλειψη αποχέτευσης, κακοσυντηρημένοι δρόμοι,  αποκομιδή των απορριμμάτων κ.α.- εστιάσθηκε η συζήτηση με τους συνδημότες που είχε την ευκαιρία να συνομιλήσει ο υποψήφιος Δήμαρχος. Ειδικά στη Ν. Νικομήδεια αναφέρθηκε επί πλέον  η κακή κατάσταση του δρόμου που οδηγεί στο Νεολιθικό Οικισμό και το γνωστό από πολλών ετών πρόβλημα της μόλυνσης των υδάτων της τάφρου66 και της δυσοσμίας που κάθε καλοκαίρι κάνει τη ζωή των κατοίκων ανυπόφορη. Πρόβλημα που παραμένει άλυτο επί σειρά ετών παρά τις  υποσχέσεις των αρμοδίων αρχών για επίλυση του.

Για αυτή την υποσχεσιολογία, που οι πολίτες χρεώνουν ως παγιωμένη συνήθεια σχεδόν κάθε υποψηφίου, έγινε επίσης λόγος και εκφράσθηκε έντονη δυσαρέσκεια για τις απερχόμενες Διοικήσεις Δήμου και Αντιπεριφέρειας.

Επ' αυτού ο Αντώνης Μαρκούλης τόνισε τα εξής: «Εμείς δεν ήρθαμε για να σας υποσχεθούμε πράγματα ανέφικτα. Ήρθαμε να καταγράψουμε τις δικές σας σκέψεις, απόψεις, προβλήματα και προτάσεις, έτσι ώστε να συνδιαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα που θα έχει ως προτεραιότητα το νοικοκύρεμα του Δήμου και την βελτίωση της καθημερινότητας του συμπολίτη. Δεν αεροβατούμε και δεν θα υποσχεθούμε πράγματα ανέφικτα αυτή την δύσκολη εποχή, όπως κάποιοι, κατά την παγιωμένη συνήθεια της υποσχεσιολογίας που καταγγέλλετε, το συνεχίζουν και σήμερα. Εμείς εφ όσον  μας στείλουν οι συμπολίτες στη Διοίκηση του Δήμου εκείνο που μπορούμε σαφέστατα να υποσχεθούμε είναι αυτό που είπαμε. Δηλαδή, κατά προτεραιότητα, ένα νοικοκύρεμα για την βελτίωση της καθημερινότητας του συμπολίτη. Γιατί όπως διαπιστώσαμε ορισμένες ανάγκες μπορούν να ικανοποιηθούν και με ελάχιστα ή καθόλου χρήματα αρκεί να υπάρξει ενδιαφέρον από την Δημοτική Αρχή και διάθεση συνεργασίας.»

Δεν υπάρχουν σχόλια: