Κυριακή 23 Μαρτίου 2014

Η μεγαλύτερη ανατροπή!

Η μεγαλύτερη ανατροπή!
 
Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του ΠΑΣ Γιάννενα και να πάρει ακόμα ένα παλικαρίσιο τρίποντο στην Τούμπα, επικρατώντας με 2-1.
 
 
Ο "Δικέφαλος" παρότι αγωνίζοταν με παίκτη λιγότερη μετά την αποβολή του Βίτορ στο 32΄ και παρά το γεγονόις ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 63΄, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα και ανέτρεψε τα εις βάρος του δεδομένα, παίρνοντας τη νίκη με 2-1 κόντρα στον ΠΑΣ, σε ένα παιχνίδι στο οποίο θα πρέπει να σημειωθεί ότι είχε πάρα πολλές απουσίες στα χαφ. 

Οι παίκτες του Γεωργιάδη έδειξαν τα ψυχικά αποθέματα, δεν παράτησαν το παιχνίδι σε κανένα σημείο του και δικαιώθηκαν στο τέλος, ικανοποιώντας τον κόσμο που βρέθηκε στην Τούμπα και διατηρήθηκαν στη 2η θέση της βαθμολογίας.

Το κέρδος του ΠΑΟΚ από το σημερινό παιχνίδι εκτός από τους τρεις βαθμούς της νίκης, ήταν η εμφάνιση του Μίροσλαβ Στοχ, ο οποίος μετά το παιχνίδι στο "Κλεάνθης Βικελίδης", στο οποίο είχε καλή απόδοση, σήμερα ήταν ο κορυφαίος του "Δικεφάλου".

Όσον αφορά στον Βοσκάκη, κατάφερε να κάνει ακόμα ένα παιχνίδι άνω-κάτω, έχοντας σημαντικά λάθη στον πειθαρχικό έλεγχο, φορτώντας τους παίκτες του ΠΑΟΚ με κάρτες, με αποτέλεσμα οι περισσότεροι να καλούνται να απουσιάσουν από επόμενους αγώνες της ομάδας.

Το live της αναμέτρησης

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Κίτσιου, Νάτχο, Σαλπιγγίδης, Στοχ, Βούκιτς και Αθανασιάδης.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ είναι οι Γιακουμής, Μαντούρο, Νίνης, Μάρτενς, Γεωργιάδης, Λούκας και Χούσεν.

ΠΑΣ Γιάννινα: Βελλίδης, Γιάκος, Τζημόπουλος, Κολοβέτσιος, Ίλιτς, Τσουκαλάς, Στρούνα, Κοροβέσης, Λίλα, Ντάσιος και Βίλα.

Στον πάγκο για τον ΠΑΣ Γιάννινα είναι οι Σωτηρίου, Μπέριος, Πίντο, Ακόστα, Νάκος, Αυγενικού και Σονγκό.

Διαιτητής: Βοσκάκης Μιχάλης (Ρεθύμνου)
Βοηθοί: Σταυρουλάκης Γεώργιος (Ρεθύμνου), Κοντίζας Ιωάννης (Πειραιά)
Τέταρτος διαιτητής: Τοπούζης Γιάννης (Θράκης)
Παρατηρητής: Αμυγδάλης Γιώργος (Σερρών)

Έναρξη αγώνα

Α΄ ημίχρονο 


 Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει από νωρίς την πρωτοβουλία των κινήσεων στο σημερινό παιχνίδι, με τους παίκτες του "Δικεφάλου" να ανταλλάσουν τις πρώτες αναγνωριστικές μπαλιές στο γήπεδο.
 Σέντρα του Κοροβέσης από τα δεξιά, ενώ έχει προηγηθεί φάουλ στον Στοχ το οποίο δεν έχει δοθεί, πρώτη κεφαλιά από τον Λίλα, η μπάλα παίρνει περίεργη τροχιά, με τον Νάτχο να τη διώχνει λίγο μπροστά από τη γραμμή της εστιάς, παρότι κατευθυνόταν παράλληλα με το τέρμα του Γλύκου.
7΄ Σέντρα του Βούκιτς ο Σαλπιγγίδης απέναντι από τον Βελλίδη, με τον τερματοφύλακα του ΠΑΣ να διώχνει τελευταία στιγμή σε κόρνερ.
13΄ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΣ Γιάννινα να ανοίξει το σκορ. Ο Ίλιτς πλαγιοκόπησε από τα δεξιά έβγαλε την παράλληλη σέντρα και o Γιάκου από το ύψος της μικρής περιοχής του ΠΑΟΚ έστειλε την μπάλα ψηλά άουτ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία.
13΄ Τεράστια ευκαιρία και για τον ΠΑΟΚ, ο οποίος στην αμέσως επόμενη φάση απείλησε τον ΠΑΣ αρχικά με το μακρινό σουτ του Βούκιτς και στη συνέχεια με τον σουτ του Σαλπιγγίδη, ο οποίος πήρε το ριμπάουντ. Ο Βελλίδης και στις δύο αποκρούσεις και ειδικά στην δεύτερη περίπτωση πραγματοποίησε εξαιρετική επέμβαση, κρατώντας το μηδέν για τους φιλοξενούμενους.
21΄ Κίτρινη κάρτα στον Βούκιτς, με τον  Δελφάκη να θεωρεί ότι έκανε θέατρο, εκβιάζοντας το πέναλτι.
22΄ Μακρινό σουτ του Νάτχο, η μπάλα περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.
25΄ Σέντρα του Νάτχο από τα δεξιά, κεφαλιά από τον Αθανασιάδη, η μπάλα περνάει κόρνερ.
26΄ Κίτρινη κάρτα για τον Αθανασιάδη, ο οποίος τράβηξε τον Τζιμόπουλος για να μην αφήσει τον ΠΑΣ Γιάννινα να βγει στην αντεπίθεση.
27΄ Ο Στοχ μπήκε στη μεγάλη περιοχή του ΠΑΣ Γιάννινα από τα αριστερά, απέφυγε τους αντιπάλους του με προσωπική ενέργεια, ωστόσο η σέντρα που επιχείρησε δε βρήκε κάποιον συμπαίκτη του, με την μπάλα να παίρνει περίεργη τροχιά και περνάει λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Βελλίδη.
30΄ Ο Στοχ μετά από πάσα του Σκόνδρα στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΣ βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή των φιλοξενούμενων, έβγαλε τη σέντρα, χωρίς ωστόσο να βρει κάποιον συμπαίκτη του.
31΄ Κίτρινη κάρτα στον Κίτσιου για σκληρό μαρκάρισμα και στη συνέχεια στον Τζαβέλλα για διαμαρτυρία.
32΄ Μακρινό σουτ από τον ΠΑΣ, ο Γλύκος διώχνει με αστάθεια.
33΄ Στη συνέχεια της φάσης ο Κοροβέσης έκανε φάουλ στον Βίτορ, ο οποίος προσπάθησε να απομακρύνει. Ο Βοσκάκης τιμώρησε τον Κοροβέση με κίτρινη κάρτα και τον Βίτορ με απευθείας κόκκινη κάρτα γιατί θεώρησε ότι χτύπησε εκτός φάσης τον Κοροβέση.
37΄ Κίτρινη κάρτα στον Ντάσιο.
40΄ Ο Σκόνδρας μεταφέρθηκε στο κέντρο της άμυνας, ο Κίτσιου αγωνίζεται πλέον ως δεξί μπακ και στο κέντρο ο Βούκιτς ήρθε δίπλα στον Νάτχο.
44΄ Ένα λεπτό οι καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου.

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 
ΠΑΟΚ - ΠΑΣ Γιάννινα 0-0 

Β΄ ημίχρονο

46΄ 
Ο Γεωργιάδης περνάει στη θέση του Βούκιτς. Ο Έλληνας άσος θα χρησιμοποιηθεί σε ρόλο δεξιού μπακ, με τον Κίτσιου να επιστρέφει στα χαφ και τον Σκόνδρα να παραμένει στο κέντρο της άμυνας.
47΄ Ο Νάτχο εκτελεί το φάουλ από τα αριστερά, ο Ινσαουράλδε παίρνει με πλάτη την κεφαλιά, με τον Βελλίδη να μπλοκάρει.
49΄ Μακρινό σουτ του Βίλα, η μπάλα περνάει άουτ χωρίς να ανησυχήσει τον Γλύκο.
50΄ Αλλαγή για τον ΠΑΣ Γιάννινα, στη θέση του Γιάκου ο Ακόστα.
53΄ Ο Γεωργιάδης μπαίνει την περιοχή του ΠΑΣ από τα δεξιά, σούταρε, ωστόσο το σουτ του πέρασε πάνω από την εστία των φιλοξενούμενων. 
56΄ Ο Λούκας στη θέση του Σαλπιγγίδη. 
61΄ Μακρινό σουτ του Λίλα, ο Γλύκος διώχνει με υπερένταση.
63΄ ΓΚΟΛ... 0-1 Ο Λίλα με εξαιρετικό μακρινό σουτ νικάει τον Γλύκο, με την μπάλα να χτυπάει πρώτα και στο οριζόντιο δοκάρι πριν καταλήξει στα δίχτυα. 
64΄ Κίτρινα κάρτα στον Στρούνα. 
65΄ Ο Χούσεν στη θέση του Κίτσιου. 
66΄ ΓΚΟΟΟΟΟΛ... 1-1 Ο Στοχ με "κεραυνό" από το ύψος της μεγάλης περιοχής του ΠΑΣ Γιάννινα νικάει τον Βελλίδη και φέρνει το παιχνίδι στα ίσα για τον ΠΑΟΚ.
70΄ Κίτρινη κάρτα στον Βελλίδη για καθυστέρηση. 
73΄ Στη θέση του Ντάσιου ο Μπέριος. 
75΄ Κίτρινη κάρτα στον Ακόστα. 
78΄ Σέντρα του Λούκας από τα αριστερά, ο Αθανασιάδης βάζει την προβολή, ωστόσο ο Βελλίδης μπλοκάρει τελικά την μπάλα. 
81΄ Μακρινό σουτ του Στρούνα. 
81΄ Ο Χούσεν μπήκε στην περιοχή του ΠΑΣ, σούταρε, ωστόσο ο Βελλίδη απομάκρυνε τον κίνδυνο. 
82΄ ΓΚΟΟΟΟΟΛ... 2-1 Ο Νάτχο βρήκε τον Λούκας μέσα στην περιοχή του ΠΑΣ κι εκείνος πλάσαρε με το δεξί για το 2-1, με τον ΠΑΟΚ να φέρνει τα πάνω-κάτω στο παιχνίδι, παρότι αγωνίζεται από το πρώτο ημίχρονο με παίκτη λιγότερο. 
84΄ Μακρινό σουτ του Ακόστα, η μπάλα περνάει ψηλά πάνω από την εστία του Γλύκου. 
85΄ Κίτρινη κάρτα στον Λούκας. 
87΄ Ο Νάκος στη θέση του Βίλα. 
93΄ Ο Ίλιτς κέρδισε τον Ινσαουράλδε στην προσωπική τους μονομαχία, έβγαλε τη σέντρα και ο Κοροβέσης έκανε το σουτ στην κίνηση, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ. 
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: