Κυριακή, 2 Φεβρουαρίου 2014

Ενεργοί Πολίτες Βέροιας: «Έτσι θα εκλέξουμε τον υποψήφιο δήμαρχο του συνδυασμού μας»

ΡΙΧΝΟΥΝ ΤΙΣ ΣΠΟΝΤΕΣ ΤΟΥΣ ΓΙΑ ΧΡΙΣΜΑΤΑ ΚΑΙ ΔΑΧΤΥΛΙΔΙΑ...
Με επίσημο δελτίου τύπου οι Ενεργοί Πολίτες της Βέροιας ανακοίνωσαν τον τρόπο ανάδειξης του επικεφαλής του συνδυασμού τους για τις επερχόμενες δημοτικές εκλογές στον δήμο μας. Συγκεκριμένα στην ανακοίνωση τους αναφέρουν χαρακτηριστικά: "Πολίτες του Δήμου Βέροιας, ο υποψήφιος δήμαρχος της παράταξής μας θα εκλεγεί από την συνέλευση των μελών μας με ανοιχτή, δημοκρατική, πολιτική και ενωτική διαδικασία. Οι λογικές των χρισμάτων και των «δακτυλιδιών» δεν μας αφορούν. 
Στη συνέλευση των μελών μας μπορούν να συμμετέχουν με το δικαίωμα τόσο του «εκλέγειν» όσο και του «εκλέγεσθαι» όλοι οι ενεργοί πολίτες του Δήμου Βέροιας που:

α) συμφωνούν με το πολιτικό πλαίσιο της δημοτικής μας παράταξης.

β) υπέγραψαν τη διακήρυξη της δημοτικής μας παράταξης μέχρι τις 10 Φλεβάρη 2014.

γ) απέκτησαν την «κάρτα μέλους» που στοιχίζει 5 ΕΥΡΩ (εξαιρούνται οι άνεργοι και άλλες κατηγορίες δοκιμαζόμενων συμπολιτών μας).

Όσοι συμπολίτες μας ενδιαφέρονται να γίνουν μέλη της δημοτικής μας παράταξης και να συμμετέχουν στη συνέλευση ανάδειξης του υποψηφίου δημάρχου μας, μπορούν να επικοινωνήσουν τηλεφωνικά με τα παρακάτω μέλη από την Γραμματεία μας:

Αδάμου Δημήτρη 6974-904113
Αξούριστου Χαρά 6980-797688
Καραγιάννη Κώστα 6945-346648
Μπέκη Νίκο 6979-404675
Ουρσουζίδη Γιώργο 6977-244460

Η συνέλευση εκλογής του υποψηφίου δημάρχου μας θα γίνει πριν τις 28 Φλεβάρη. Η ακριβής ημερομηνία θα σας γνωστοποιηθεί έγκαιρα και με όλα τα μέσα επικοινωνίας".

Δεν υπάρχουν σχόλια: