Τετάρτη 5 Φεβρουαρίου 2014

Στην Τούμπα είναι ωραίος...και ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 5 - 0

Στην Τούμπα είναι ωραίος
 
Ο ΠΑΟΚ συνέτριψε με 5-0 τον ΟΦΗ, ξεπερνώντας με εμφατικό τρόπο το... στραβοπάτημα κόντρα στον Πλατανιά, με τα νέα μεταγραφικά αποκτήματα του "Δικεφάλου" να κλέβουν την παράσταση στην Τούμπα.
 
 
Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς πήρε το προβάδισμα στο παιχνίδι νωρίς στο πρώτο ημίχρονο, μετά από όμορφη συνεργασία του Λίνο με τον Αθανασιάδη, με τον τελευταίο να βρίσκει δίχτυα μόλις στο 4ο λεπτό.

Το πρώτο ημίχρονο κύλησε χωρίς ιδιαίτερες φάσεις και για τις δύο ομάδες, με τον "Δικέφαλο" να έχει μία υπεροχή στον αγωνιστικό χώρο.

Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ ήταν καταιγιστικός, διπλασιάζοντας τα τέρματα του με τον Σαλπιγγίδη μετά από ασίστ του Αθανασιάδη στο 62΄.

Ο Κλάους με την τρίτη ασίστ του έβγαλε τον Νάτχο απέναντι από τον Φερνάντεζ και ο Ισραηλινός έκανε... σεφτέ στα γκολ δείχνοντας την κλάση του.

Ντεμπούτο με γκολ είχε και ο Ντάνι Χούσεν, με τον Ολλανδό να πιέζει τους αμυντικούς του ΟΦΗ και να δικαιώνεται, σημειώνοντας ένα παλικαρίσιο γκολ.

Ο Μαντούρο στο φινάλε του αγώνα ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 5-0, βάζοντας ολλανδική σφραγίδα σε μία μεγάλη σε εύρος νίκη για τον ΠΑΟΚ.

Ο "Δικέφαλος" χρειαζόταν αυτό το ξέσπασμα μετά το στραπάτσο στην Κρήτη και πλέον προετοιμάζεται για το παιχνίδι με τον Παναθηναϊκό στη Λεωφόρο, στο οποίο θέλει τη νίκη για να δώσει απαντήσεις σε όσους τον αμφισβητούν.

To live του αγώνα

Οι ενδεκάδες της αναμέτρησης:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, άμυνα με Κατσουράνη- Τζαβέλλα, Σκόνδρα-Λίνο, αμυντικά χαφ οι Κάτσε-Μαντούρο, επιτελικός ο Βούκιτς, δεξιά ο Σαλπιγγίδης, αριστερό χαφ-εξτρέμ ο Νίνης και στην επίθεση ο Αθανασιάδης.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ οι Γιακουμής, Κίτσιου, Χούσεν, Ινσαουράλδε, Νάτχο, Λάζαρ και Λούκας.

ΟΦΗ: Φερνάντεζ, Μπαρέιρο, Τριποτσέρη, Στάθη, Μιλιάζες, Βερόν, Μακρή, Ζε, Κουτσιανικούλη, Μπούρμπο, Περογαμβράκη.

Στον πάγκο για τον ΟΦΗ οι Αγριμάκης, Μπανούσης, Δαμιανάκης, Μονιάκης, Ντουντού, Ροβίθης, Σίσιτς.

Έναρξη αγώνα

Α΄ ημίχρονο

4΄ ΓΚΟΟΟΟΟΛ... 1-0 
Ο ΠΑΟΚ στην πρώτην αξιόλογη φάση που έκανε στον αγώνα ανοίγει το σκορ. Ο Λίνο έκανε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Αθανασιάδης πετάχτηκε στο πρώτη δοκάρι και με προβολή έβαλε τον "Δικέφαλο" σε ρόλο οδηγού στην αναμέτρηση.
 Κίτρινη κάρτα στον Αθανασιάδη. Ο Έλληνας επιθετικός συμπλήρωσε επτά κίτρινες κάρτες και θα πρέπει να χάσει δύο αγώνες του ΠΑΟΚ.
12΄ Ο Κατσουράνης έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά μετά από γρήγορα εκτελεσμένο φάουλ του ΠΑΟΚ, με τους αμυντικούς του ΟΦΗ να διώχνουν την μπάλα.
19΄ Ο ΟΦΗ έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων στην προσπάθεια του να απαντήσει για το γρήγορο γκολ που δέχτηκε, χωρίς ωστόσο να έχει καταφέρει να γίνει απειλητικός για την εστία του Γλύκου.
22΄ Μακρινό σουτ του Ζε Έντουάρντο, η μπάλα περνάει λίγο άουτ.
26΄ Ο ΠΑΟΚ έχει ανακτήσει τον έλεγχο του αγώνα, χωρίς να έχει απειλήσει με αξιώσεις τον Φερνάντεζ.
33΄ Κίτρινη κάρτα στον Βερόν.
36΄ Ο Νίνης εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, με τους αμυντικούς του ΟΦΗ να διώχνουν σε κόρνερ.
39΄ Σέντρα του Σκόνδρα, ο Αθανασιάδης πήρε την κεφαλιά, με τον Φερνάντεζ να μπλοκάρει.
40΄ Σέντρα των παικτών του ΟΦΗ από τα δεξιά, ο Περογαμβράκης βγαίνει απέναντι από τον Γλύκο, παίρνει την κεφαλιά, με τον Έλληνα γκολκίπερ να μπλοκάρει εύκολα.
41΄ Ο Αρετόπουλος επιτρέπει το σκληρό παιχνίδι, χωρίς να τιμωρεί ως όφειλε με κίτρινη κάρτα τους παίκτες του ΟΦΗ.
45΄+1΄ Ο Ζε Εντουάρντο έκλεψε την μπάλα από τον Σκόνδα και δοκίμασε το σουτ από πλάγια θέση, με την μπάλα να περνάει ψηλά άουτ.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 1-0

Β΄ ημίχρονο 

45΄ 
Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε χωρίς αλλαγές για τις δύο ομάδες.
51΄ Κίτρινη κάρτα στον Σκόνδρα. Ο ΟΦΗ είχε βγει στην αντεπίθεση με τον Ζε Εντουάρντο και ο δεξιός οπισθιφύλακας του ΠΑΟΚ τον ανέκοψε πριν βγει απέναντι από τον Γλύκο.
53΄ Ο Βούκιτς με πάσα στην πλάτη της άμυνας του ΟΦΗ έβγαλε τον Αθανασιάδη σε πλεονεκτική θέση, ο Κλάους σούταρε δυνατά και ο Φερνάντεζ έδιωξε τον κίνδυνο, μπλοκάροντας τελικά με δεύτερη προσπάθεια.
54΄ Κίτρινη κάρτα στον Μιλιάζες.
60΄ Μακρινό σουτ του Λίνο, η μπάλα περνάει άουτ.
61΄ ΓΚΟΟΟΟΟΛ... 2-0 Ο Μαντούρο σούταρε έξω από την περιοχή του ΟΦΗ, ο Αθανασιάδης έκμεταλλεύτηκε την ασταθή απόκρουση των αμυντικών του ΟΦΗ, πάσαρε στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος με κοντινό σουτ ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
62΄ Πρώτη αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Ροβίθης στη θέση του Βερόν.
64΄ Πρώτη αλλαγή και για τον ΠΑΟΚ. Ο Λούκας στη θέση του Νίνη.
70΄ Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Νάτχο στη θέση του Βούκιτς. Ο Ισραηλινός μέσος κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ στην Τούμπα.
71΄ Σουτ του Κουτσιανικούλη, η μπάλα πολύ ψηλά άουτ.
73΄ ΓΚΟΟΟΟΟΛ... 3-0 Ο Αθανασιάδης με εξαιρετική πάσα έβγαλε τον Νάτχο απέναντι από τον Φερνάντεζ, κι ο Ισραηλινός με πλασέ αντίστοιχο της κλάσης του άνοιξε λογαριασμό στα γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
76΄ Αλλαγή για τον ΟΦΗ. Ο Σίσιτς στη θέση του Μπούρμπου.
76΄ Αλλαγη για τον ΠΑΟΚ. Ο Χούσεν στη θέση του Αθανασιάδη. Ο Ολλανδός επιθετικός κάνει το ντεμπούτο του με τη φανέλα του ΠΑΟΚ.
79΄ Σουτ του Σίσιτς μπλοκάρει ο Γλύκος.
80΄ ΓΚΟΟΟΟΛ... 4-0 Ο Χούσεν πίεσε τους αμυντικούς του ΟΦΗ έκλεψε την μπάλα, βγήκε απέναντι από τον Φερνάντεζ και με δυνατό σουτ έκανε το 4-0 για τον ΠΑΟΚ, σε ένα ιδανικό ντεμπούτο για τον Ολλανδό επιθετικό.
86΄ ΓΚΟΟΟΟΛ... 5-0 Ο Μαντούρο συνδυάστηκε άψογα με τον Κάτσε και σούταρε δυνατά απέναντι από τον Φερνάντεζ για το 5-0.

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΟΚ - ΟΦΗ 5-0



Δεν υπάρχουν σχόλια: