Τετάρτη 13 Νοεμβρίου 2013

Ενημέρωση εκπαιδευτικών για τα προγράμματα της Βιβλιοθήκης

Η Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας προσκαλεί το Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013, τους Διευθυντές και τους Εκπαιδευτικούς των σχολείων A’βαθμιας και Β’θμιας εκπαίδευσης σε μια συνάντηση ενημέρωσης γύρω από τις εκπαιδευτικές της δράσεις και τις δυνατότητες συνεργασίας με τους εκπαιδευτικούς και των δύο βαθμίδων.  Η ενημέρωση περιλαμβάνει:

  • Α’ Βάθμια εκπαίδευση
❏ Σύντομη αναφορά στα τρέχοντα εκπαιδευτικά προγράμματα
❏ Ιδέες και προτάσεις για αξιοποίηση των υποδομών της Βιβλιοθήκης από τους ίδιους τους εκπαιδευτικούς.
❏ Προτάσεις για αξιοποίηση των βιβλίων της Αμερικανικής Γωνιάς

  • Β΄Βάθμια εκπαίδευση
❏ Ενημέρωση για το club ρομποτικής, των εκπαιδευτικών πακέτων Lego της Βιβλιοθήκης και τις δυνατότητες δανεισμού σχετικού υλικού στο σχολείο.
❏ Ενημέρωση για δυνατότητες αξιοποίησης υλικού και υπηρεσιών της Βιβλιοθήκης για το μάθημα των αγγλικών και όχι μόνο (βιβλία της Αμερικανικής γωνιάς, trace effects, press display κ.ά.)
❏ Ενημέρωση για εκπαιδευτικά προγράμματα βασισμένα σε βιβλία της συλλογής της Βιβλιοθήκης σε συνδυασμό με χρήση νέων τεχνολογιών και θέματα σχετικά με τη μετανάστευση, την προσφυγιά τον ρατσισμό.
❏ Πληροφορικός γραμματισμός
Πρόγραμμα συνάντησης
Σάββατο 16 Νοεμβρίου 2013
10.00 -11.00 - Ενημέρωση για την Α’βάθμια εκπαίδευση
11.00 - 12.00 - Ενημέρωση για την Β’βάθμια εκπαίδευση
Η είσοδος είναι ελεύθερη. Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη της Βέροιας, Έλλης 8, τηλ. 2331024494 (υπεύθυνη υπάλληλος Φιφή Τριανταφυλλίδου).

Δεν υπάρχουν σχόλια: