Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Πήρε εκδίκηση ο ΠΑΟΚ μέσα στο σπίτι του Άρη

paok
Ο Άρης είχε επικρατήσει του ΠΑΟΚ στην Πυλαία και τον απέκλεισε από τα ημιτελικά του κυπέλλου. Ο δικέφαλος του βορρά δεν θα μπορούσε να φανταστεί ιδανικότερη… εκδίκηση. Νίκησε μέσα στο Nick Galis Hall, τον αντίπαλό του μετά από ένα συγκλονιστικό ματς που κρίθηκε στην παράταση.
Ο Άρης μπήκε καλύτερα στο ματς έχοντας την ψυχολογία με το μέρος του αλλά και τον κόσμο στο πλευρό του. Προηγήθηκε με 8 πόντους αλλά ο ΠΑΟΚ αντέδρασε στο τρίτο δεκάλεπτο. Έτρεξε 11-0 σερί και πήρε το πάνω χέρι στην αναμέτρηση.
Ο Μπόγρης έκανε πάρτι κάτω από τα δύο καλάθια αφού οι κίτρινοι έχουν σημαντικές αδυναμίες στους ψηλούς. Η περιφέρεια του Άρη τον κράτησε ζωντανό. Ο Γκίκας με τρίποντο 1.30 πριν το τέλος και ενώ οι συμπαίκτες του έχαναν συνεχόμενες επιθέσεις, έφερε το ματς στα ίσα.
Ο Πελεκάνος με εντυπωσιακό καλάθι και φάουλ έδωσε αέρα τριών στην ομάδα του αλλά ο ψυχρός εκτελεστής, DJ Κούπερ κατάφερε να ευστοχήσει και πάλι σε κρίσιμο τρόποντο. Το ματς οδηγήθηκε στην παράταση αλλά ήταν φανερό ότι ο ΠΑΟΚ είχε περισσότερες επιθετικές λύσεις. Ο Τσαϊρέλης έβαλε όλες τις βολές και η ομάδα του Σούλη Μαρκόπουλου έφυγε θριαμβεύτρια από την έδρα του Άρη.
Τα δεκάλεπτα: 20-17, 38-30, 51-54, 68-68 κ.α, 75-79
Άρης: Μποχωρίδης 9, Πελεκάνος 19, Γκίκας 8, Ασημακόπουλος 6, Χαρίσης 6, Βεζένκοφ 4, Μούρτος 6, Αθηναίου 17, Τσακαλέρης, Πουλιανίτης, Λαρεντζάκης
ΠΑΟΚ: Κούπερ 15, Χαραλαμπίδης 15, Τσόχλας 4, Τσαϊρέλης 13, Μαργαρίτης 3, Καλλές 4, Μπόγρης 21, Κασελάκης 4, Λιάπης, Κόνιαρης, Βουτσίτσεβιτς, Δέδας

Δεν υπάρχουν σχόλια: