Κυριακή 20 Οκτωβρίου 2013

Νέα ήττα με 0-1 της ΒΕΡΟΙΑΣ από τον ΑΡΗ

Νέα ήττα με 0-1 της ΒΕΡΟΙΑΣ από τον ΑΡΗ...
Με γκολ του Σαλόζε Ουντότζι στο 61', ο ΑΡΗΣ επικράτησε με 0-1 επί της ομάδας της ΒΕΡΟΙΑΣ, το απόγευμα της Κυριακής (20/10), στο Δημοτικό Στάδιο Βέροιας. 

Σε ένα παιχνίδι όπου πρωταγωνιστής ήταν και ο διαιτητής Βοσκάκης, που έδειξε 14 κίτρινες κάρτες (!), 5 σε ποδοσφαιριστές της ΒΕΡΟΙΑΣ και 9 σε αυτούς του ΑΡΗ, με χαρακτηριστική αυτή του Κύργια στο 73΄ που βρισκόταν στον πάγκο!

Μάλιστα, οι 3 τελευταίες σε ποδοσφαιριστές του ΑΡΗ στις καθυστερήσεις ήταν οι δεύτερες, με αποτέλεσμα οι Οικονομόπουλος, Αγκάνθο και Πουλίδο να αποβληθούν. Το απίστευτο είναι ότι ο Πουλίδο πήρε την δεύτερη κίτρινη μετά το τελικό σφύριγμα!


Διαιτητής: Βοσκάκης (Ρεθύμνου)

Βοηθοί: Σταυρουλάκης (Ρεθύμνου), Βλάσσης (Λασιθίου)

Βέροια (Στόικα): Αναστασόπουλος, Μπεν, Αμαραντίδης, Γεωργιάδης, Μρντάκοβιτς (65΄ Ζεζίνιο), Μπαργκάν, Ορέστες, Σισόκο, Καλτσάς , Όστοιτς (76΄ Ντα Κόστα), Σιόντης (85΄ Σεγκούντο)

Άρης (Μιλίνκοβιτς): Διούδης, Μαργαρίτης, Έλσνερ, Πουλίδο, Ψυχογιός, Παπαδόπουλος (46΄ Αγκάνθο), Ηρακλής, Οικονομόπουλος, Τάτος, Ίμπε (60΄ Σταυρόπουλος), Ουντότζι (82΄ Αγγελούδης)


Κίτρινες κάρτες: Οικονομόπουλος (9΄ Άρης), Ηρακλής (12΄ Άρης), Τάτος (12΄ Άρης), Καλτσάς (37΄ Βέροια), Σιόντης (43΄ Βέροια), Όστοιτς (48΄ Βέροια), Κύργιας (73΄ Άρης), Έλσνερ (77΄ Άρης), Πουλίδο (77΄ Άρης), Γεωργιάδης (80΄ Βέροια), Αγκάνθο (80΄ Άρης), Οικονομόπουλος (93΄ Άρης), Αναστασόπουλος (93΄ Βέροια), Αγκάνθο (94΄ Άρης), Πουλίδο (97΄ Άρης).

Κόκκινες κάρτες: Οικονομόπουλος (93΄ Άρης, δεύτερη κίτρινη), Αγκάνθο (94΄ Άρης, δεύτερη κίτρινη), Πουλίδο (97΄ Άρης, δεύτερη κίτρινη).


Η ανασκόπηση του αγώνα με την ματιά του contra.gr

Μια θλιβερή αναμέτρηση απ' όλες τις απόψεις παρακολουθήσαμε σε ολόκληρο το πρώτο ημίχρονο στη Βέροια. Καμία σπουδαία φάση, άτεχνο ποδόσφαιρο και κυρίως πολλά νεύρα, από δύο ομάδες που καίγονταν για βαθμούς μια και συνωστίζονταν στις τελευταίες θέσεις της βαθμολογίας.

Οι γηπεδούχοι είχαν ελαφρώς την κατοχή και περισσότερες τελικές, αλλά χωρίς να απειλήσουν ουσιαστικά τον Διούδη. Αν αξίζει να κρατήσουμε μια φάση, είναι το σουτ του Καλτσά στο 31' που έφυγε ελάχιστα άουτ. Ο Άρης ήταν τραγικός και κυρίως αμυνόταν, ενώ ένα σουτ του Παπαδόπουλου στο 40' που έδιωξε σε κόρνερ ο Αναστασόπουλος ήταν η μοναδική αξιόλογη στιγμή των "κίτρινων".

Η επανάληψη είχε σαφώς μεγαλύτερο ενδιαφέρον και ξεκίνησε με ένα ωραίο σουτ του Καλτσά στο 51' που έφυγε λίγο άουτ. Οι μονομαχίες συνεχίστηκαν με την ίδια δύναμη και η Βέροια παρέμενε περισσότερο δραστήρια στο να προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα του αντιπάλου της, συνήθως όμως χωρίς σοβαρή οργάνωση στο παιχνίδι της.

Μέχρι που φτάσαμε στο 61', όταν ο Τάτος εκτέλεσε ιδανικά ένα κόρνερ από δεξιά, ο Ουντότζι πήδηξε ψηλότερα απ' όλους στο πρώτο δοκάρι και έστειλε με ωραία γυριστή κεφαλιά τη μπάλα στα δίχτυα του Αναστασόπουλου. Όπως και στη Νέα Σμύρνη έτσι και στη Βέροια, ο Νιγηριανός έμελλε να αποτελέσει τον καθοριστικό παίκτη για τον Άρη, πετυχαίνοντας το "χρυσό" γκολ.

Δέκα λεπτά αργότερα, η Βέροια είχε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει: ο Σιόντης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μπαργκάν έπιασε κοντινή ψηλοκρεμαστή κεφαλιά, αλλά η μπάλα σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι. Αυτή ήταν και η σπουδαιότερη φάση στον αγώνα, που όμως δεν διαφοροποίησε σε τίποτα το τελικό σκορ.

Στις καθυστερήσεις, ο (ασορτί με το ματς) τραγικός Βοσκάκης, απέβαλε δύο παίκτες του Άρη (Οικονομόπουλο στο 93' και Αγκάνθο στο 94') και άλλο έναν μετά τη λήξη(!) του ματς (Πουλίδο), φτάνοντας τις 15(!) κίτρινες, τρεις εκ των οποίων "δίπλωσαν".

Δεν υπάρχουν σχόλια: