Δευτέρα 22 Απριλίου 2013

Στην Α1 χάντμπολ παρέμεινε o Φίλιππος!!!


ΜΕΓΑΛΟ "ΔΙΠΛΟ" ΣΤΗ ΧΑΝΘ!!!
Σε ένα παιχνίδι αμφίροπο από το ξεκίνημά του που κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον των φιλάθλων που το παρακολούθησαν, ο Φίλιππος τελικά χαμογέλασε και πήρε το ροζ φύλλο αγώνος, που του δίνει πλέον το δικαίωμα να πανηγυρίζει για την παραμονή του στη μεγάλη κατηγορία του Ελληνικού Χάντμπολ. Η αγωνία ξεκινούσε από το αποτέλεσμα του άλλου αγώνα που ενδιέφερε τον Φίλιππο, αυτό ανάμεσα στο Φοίβο Συκεών και τον Άρη Νικαίας. Το παιχνίδι αυτό αν και ήταν προγραμματισμένο να ξεκινήσει μαζί με τα άλλα παιχνίδια στις 18.00, άργησε να ξεκινήσει σχεδόν κατά μισή ώρα, αφού οι διαιτητές που θα σφύριζαν τον αγώνα, διαιτήτευαν και τον αγώνα γυναικών ΠΑΟΚ- ΟΡΜΗ ΛΟΥΞ στη Μίκρα (Πατιός -Τσιάνας). Έτσι, το θετικό για τον Φίλιππο αποτέλεσμα της νίκης του Φοίβου επί του Άρη, μαθεύτηκε αφού οι διαιτητές είχαν σφυρίξει την έναρξη του αγώνα ΧΑΝΘ - ΦΙΛΙΠΠΟΣ. Το παιχνίδι ήταν υπέροχο, με τις δύο ομάδες να εναλλάσσονται στο σκορ, χωρίς καμία να 
μπορεί να πάρει σταθερό προβάδισμα με πάνω από δύο γκολ. Μετά το 40΄ όμως, οι παίκτες του Φιλίππου "έσφιξαν" την άμυνά τους, ο Δέλιος έκανε σημαντικές αποκρούσεις και σιγά- σιγά απέκτησαν σκορ ασφαλείας, το οποίο διατήρησαν μέχρι και το τελικό σφύριγμα της λήξης από τους διαιτητές. Πανάξια λοιπόν, ο Φίλιππος κατέκτησε τη νίκη, που τον διατηρεί στην Α1 Εθνική Κατηγορία. Μελανό σημείο ο τραυματισμός σε ανύποπτη φάση στο 20΄ του αγώνα του παίκτη της ΧΑΝΘ (δανεικός από το Φίλιππο) Κουρουμλίδη Σάββα που αποχώρησε υποβασταζόμενος από το γήπεδο.
Πολλοί ήταν αυτοί που από τα πρώτα ακόμα παιχνίδια, είχαν βιαστεί να βγάλουν το συμπέρασμα ότι ο Φίλιππος θα υποβιβαστεί, ότι δεν έχει παίκτες, ότι δεν έχει προπονητή, ότι δεν έχει διοίκηση, ότι είναι καταδικασμένος να αλλάξει κατηγορία. Δεν σκέφτηκαν όμως ποτέ, ότι αυτή η ομάδα έπαιξε αφ' ενός με ένα ρόστερ παικτών που μέχρι πέρυσι έπαιζαν στο ηλικιακό πρωτάθλημα και αφ΄ ετέρου για τουλάχιστον δεκαεπτά παιχνίδια, έπαιξε με απουσίες βασικών παλαιών παικτών, που όλοι γνώριζαν ότι είναι ικανοί να κάνουν τη διαφορά σε ένα παιχνίδι. Παρ΄ όλα αυτά, ο Φίλιππος απέδειξε ότι ΚΑΙ παίκτες έχει, ΚΑΙ ψυχή έχει, ΚΑΙ θέληση έχει.
Μπράβο λοιπόν πρώτα στους παίκτες και στους προπονητές που σήκωσαν όλο αυτό το βάρος τόσο στον αγωνιστικό τομέα όσο και στον ψυχολογικό για όλο αυτό το χρονικό διάστημα και μετά σ΄ όλους τους ανώνυμους και επώνυμους, που στάθηκαν πραγματικά και άδολα δίπλα στην ομάδα και βοήθησαν ο καθένας με τον τρόπο του στην επιτυχία αυτή. Γιατί με όλες τις παραπάνω αντίξοες συνθήκες, είναι πραγματικά επιτυχία.

Για την ιστορία:
ΦΙΛΙΠΠΟΣ:(Σαράφης-Κούγιας). Τσιρογάννης, Αρβανιτίδης(1), Μιχαηλίδης, Δομπρής(5), Μπαντής(8), Μάντζος, Δραγκόλας, Ζευγαρόπουλος, Κωστακίδης Παντ.(8), Δάσκαλος(2), Ντόβας, Δινάλης, Καργατζής, Παπαδόπουλος(7), Δέλιος, Κορωνάς.

Δεκάλεπτα: 6-5, 10-9, 15-14(ημίχρ.), 20-20, 21-25, 25-31(τελικό).

Πέναλτι: 2/4, 4/4. Δίλεπτα: 3/0 Διαιτητές: Κατσίκης - Μιχαηλίδης.
ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ. Ο Πρόεδρος, τα μέλη του Δ.Σ. και οι αθλητές του Α.Π.Σ. ΦΙΛΙΠΠΟΣ ΒΕΡΟΙΑΣ, εύχονται στο φίλαθλο κοινό και σε όλο τον κόσμο, ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ, με υγεία, αγάπη, προκοπή και ευτυχία.

Δεν υπάρχουν σχόλια: