Τετάρτη 28 Οκτωβρίου 2015

Αλώβητη έφυγε η «Βασίλισσα» από το Περιστέρι στον αγώνα για το Κύπελλο Ελλάδος


ΣΕ 4 ΛΕΠΤΑ Ο ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ ΕΦΕΡΕ ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΣΤΑ ΙΣΑ!
Ατρόμητος και Βέροια αλληλοεξουδετερώθηκαν στο Περιστέρι, με αποτέλεσμα η Καλλιθέα να μείνει μόνη πρώτη στην κορυφή του 6ου ομίλου. Η «Βασίλισσα» προηγήθηκε με 2-0, αλλά ο Ατρόμητος γύρισε το ματς μετά το 83'. Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη φάνηκε ότι θα πάρει ό,τι ακριβώς άξιζε από το παιχνίδι. Σταθερά καλύτερη και σαφώς πιο επικίνδυνη... από τους γηπεδούχους, ανταμείφθηκε για την υπεροχή της με γκολ του Μαγέφσκι στις καθυστερήσεις του πρώτου ημιχρόνου. Προηγουμένως ο Γιουσούφ είχε εκμεταλλευτεί το λάθος του Κούρου στα πλάγια και είχε φτιάξει την ευκαιρία.
Ο Γρηγορίου, με τον Γκαρσία αντί του Ουσέρο, επιχείρησε να συμμαζέψει την κατάσταση. Ο Ατρομήτος πάντως δεν λειτουργούσε καλά ανασταλτικά και στη φάση του 52' υπήρξε ξανά πρόβλημα. Ο Κιβρακίδης πάντως βρήκε πρώτα την μπάλα προτού ανατρέψει τον Μερεμπασβίλι και η παράβαση δεν θα έπρεπε να είχε σφυριχτεί από τον Βάτσιο. Ο Καϊκούτ πάντως δεν έχασε την ευκαιρία να διπλασιάσει τα γκολ της Βέροιας.
Όσο ο χρόνος περνούσε και η ομάδα του Περιστερίου δεν μπορούσε να γίνει επικίνδυνη, ο Γρηγορίου πήρε την απόφαση να ρισκάρει και να τεστάρει την ετοιμότητα των πιτσιρικάδων, Λημνιού και Μπαστακού. Οι δυο τους έδωσαν φρεσκάδα και σε συνδυασμό με την τύχη και την οπισθοχώρηση των φιλοξενούμενων ήταν τα στοιχεία που έφεραν την ανατροπή.
Στο σουτ του Κούρου στο 84' ο Πούγγουρας έβαλε αναίτια το πόδι του στην μπάλα και έθεσε εκτός μάχης τον Λόπεθ, με αποτέλεσμα το 1-2, ενώ στο 87' ο Λαζαρίδης πήδηξε ψηλότερα και έστειλε με άπιαστη κεφαλιά στα δίχτυα ισοφαρίζοντας σε 2-2.
Ο Ατρόμητος γύρισε το ματς, αλλά έχασε τον Μαρσελίνιο με απευθείας κόκκινη για χτύπημα στον Μαραγκό.


Οι συνθέσεις:
Ατρόμητος: Γκορμπούνοφ, Κιβρακίδης, Μπ.Στόιτσεφ, Λαζαρίδης, Κούρος, Γοδόι, Ουσέρο (46' Πίτου Γκαρσία), Μαρσελίνιο, Μπρίτο, Μιλ.Στόιτσεφ (74' Μπαστακός), Λε Ταλέκ

Βέροια: Λόπεθ, Μαλόν, Νάστος (31' Ετζεγκέλε), Πούγγουρας, Σιόντης, Άρτσε (74' Νέτο), Μαραγκός, Γιουσούφ (64' Γεωργιάδης), Μαγέφσκι, Μερεμπασβίλι, Καϊκούτ

Δεν υπάρχουν σχόλια: