Τρίτη 23 Ιουνίου 2015

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΠΑΕ ΒΕΡΟΙΑ: Φτάνει πια!

Με μεγάλη αγανάκτηση βιώνουμε καθημερινά το σήριαλ των αναβολών στη λήψη οριστικής απόφασης για το μέλλον της ομάδας μας. Ένα σήριαλ που σέρνεται εδώ και ένα μήνα χωρίς να λέει να τελειώσει, πλήττοντας άμεσα το σχεδιασμό της ΠΑΕ Βέροια για την επόμενη αγωνιστική περίοδο.
Σημειώνουμε ότι ο πρόεδρος κ. Θεόδωρος Καρυπίδης, ανέλαβε τα ηνία του συλλόγου μόλις πέρσι το καλοκαίρι και η μεταβίβαση του πακέτου των μετοχών έλαβε έγκριση από την Επιτροπή Επαγγελματικού Αθλητισμού τον Οκτώβρη του 2014. Ένα ξεκίνημα δύσκολο, αλλά με πολλά όνειρα και προσδοκίες για την ιστορική Βασίλισσα του Βορρά.
Σήμερα, η Βέροια είναι μία από τις πλέον υγιείς ποδοσφαιρικές ανώνυμες εταιρείες. Δεν έχει οφειλές προς το Δημόσιο και τα Ασφαλιστικά Ταμεία, φυσικά ούτε και προς αθλητές. Έχει μάλιστα εξασφαλίσει εγκαίρως την άδεια συμμετοχής στο πρωτάθλημα Superleague2015-2016. Επιπλέον, ο νέος ιδιοκτήτης επενδύει πακτωλό χρημάτων, κατασκευάζοντας υπερσύγχρονο προπονητικό κέντρο και ανακαινίζοντας το γήπεδο σε ευρωπαϊκά πρότυπα.
Δυστυχώς, όμως, φαίνεται ότι η στάση της νέας διοίκησης, από την πρώτη κιόλας στιγμή να ταχθεί υπέρ της κάθαρσης και της εξυγίανσης του Ελληνικού Ποδοσφαίρου, δεν άρεσε σε κάποιους.
Τιμούμε και σεβόμαστε την Ελληνική Δικαιοσύνη και τους Ποδοσφαιρικούς Θεσμούς και είμαστε βέβαιοι για την οριστική δικαίωση.
Όμως, ΦΤΑΝΕΙ ΠΙΑ η λάσπη και η διαπόμπευση του ιστορικού συλλόγου μας. Η υπομονή έχει τα όριά της και η δική μας άρχισε να εξαντλείται. Και προειδοποιούμε: Η ΠΑΕ Βέροια δεν θα γίνει το εξιλαστήριο θύμα για όλα τα δεινά του Ελληνικού Ποδοσφαίρου. Όποιοι νομίζουν ότι θα θυσιάσουν τη Βασίλισσα του Βορρά ως νέα Ιφιγένεια για να ξεπλύνουν τις δικές τους αμαρτίες, είναι γελασμένοι.

Η ΠΑΕ Βέροια έχει αλλάξει σελίδα στο βιβλίο της ιστορίας της και δεν θα επιτρέψει σε κανέναν να την γυρίσει στο παρελθόν. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: