Κυριακή 22 Φεβρουαρίου 2015

ΞΕΣΠΑΣΕ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ Ο ΠΑΟΚ


VER_0066
Το έψαχνε τον τελευταίο μήνα και το πέτυχε στη Βέροια. Ο ΠΑΟΚ αποφασισμένος να διασκεδάσει τις κακές εντυπώσεις που άφησε στα τελευταία ματς, μπήκε συγκεντρωμένος, αποτελεσματικός και πεισμωμένος και επικράτησε με 1-3 της Βέροιας.
Η ομάδα μπήκε καλά στον αγωνιστικό χώρο και με διάθεση να επιβάλει από νωρίς το ρυθμό της. Πέρα από αυτό όμως, κατάφερε να εκμεταλλευτεί και όλες τις ευκαιρίες που δημιούργησε. Αρχικά με τονΦακούντο Περέιρα, που έκανε την προβολή μετά από σέντρα του Σκόνδρα στο 10ο λεπτό και στη συνέχεια με τον Βίτορ που ευστόχησε με το κεφάλι μετά από κόρνερ του Φακούντο στο 28ο. Το τρίτο γκολ πέτυχε ο Νομπόα, μετά από γύρισμα και πάλι του Σκόνδρα, πετυχαίνοντας το πρώτο του γκολ με τα “ασπρόμαυρα”.
Στην επανάληψη ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε το σκορ και κράτησε τη Βέροια μακριά από τα καρέ του Ιτάνζ. Οι γηπεδούχοι κατάφεραν να μειώσουν με τον Ντουμίτρου στο 61ο.
Οι συνθέσεις:
ΠΑΟΚ: Ιτάνζ, Παπαγιαννόπουλος (90′+2′ Πούγγουρας), Βίτορ, Κόστα, Σκόνδρας, Κωνσταντινίδης (84′ Κίτσιου), Νομπόα, Κάτσε, Γκολάσα, Μα’κ (81′ Πόζογλου), Περέιρα
Βέροια: Τζινάρ, Όστοιτς, Ραούλ Μπράβο, Βέρζτος, Νέτο, Τάτος (53′ Κάμπορα), Μπατιόν, Ντουμίτρου, Μπεν (73′ Γεωργιάδης), Μπαρκάν (53′ Ναζλίδης), Βεργώνης

Δεν υπάρχουν σχόλια: