Σάββατο 6 Δεκεμβρίου 2014

Νίκη «ΟΥΕΦΑ» για τη Βέροια 2-0 τον Πλατανιά

H BEΡΟΙΑ ΤΑ ΓΚΟΛ, Ο ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ ΤΑ ΔΟΚΑΡΙΑ
Μετά από τέσσερις ολόκληρες αγωνιστικές, η «Βασίλισσα του Βορρά» επέστρεψε ξανά στις επιτυχίες καθώς επικράτησε στο δημοτικό στάδιο του Παλατανιά Χανίων με 2-0. Χρυσοί σκόρερς για την ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο ο Μπαλάφας στο 9ο λεπτό της συνάντησης, όταν ο Ντουμίτρου έκανε το γύρισμα από τα δεξιά και ο έμπειρος χαφ ανενόχλητος μέσα στην μεγάλη περιοχή με πλασέ έκανε το 1-0 και ο Κάμπορα στο 60 λεπτό, όταν ο Μπεν πραγματοποίησε δυνατό σουτ, ο αντίπαλος τερματοφύλακας απέκρουσε σθεναρά και ο επερχόμενος Κάμπορα έγραψε το 2-0. 
Οι «κυανέρυθροι» μετά και τη νέα τους νίκη στο πρωτάθλημα, βλέπουν να πλασάρονται στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας και η έξοδος στην Ευρώπη να μοιάζει ένα όνειρο που ίσως να γίνει πραγματικότητα. 


Σε έναν βαρύ αγωνιστικό χώρο διεξήχθη το ματς της Βέροιας με την Πλατανιά, καθώς πριν τη σέντρα είχε προηγηθεί δυνατή βροχή. Πάντως, οι γηπεδούχοι ξεκίνησαν ορεξάτα στο παιχνίδι και στο πρώτο 15λεπτο έκαναν ό,τι ήθελαν στο γήπεδο. Στο 9’ μάλιστα ο Μπαλάφας με πλασέ, μετά από σέντρα του Κάμπορα, έκανε το 1-0. Στο 16’ ο Ντουμίτρου με ωραίο σουτ ανάγκασε τον Ολιμπά σε σωτήρια απόκρουση. Ο Πλατανιάς επιχείρησε να ισορροπήσει, αλλά οι γηπεδούχοι έχαναν τις ευκαιρίες με τους Καλτσά και Μπαργκάν. Στο 44’ ο Τετέ έπιασε ένα ωραίο φαλτσαριστό σουτ, αλλά η μπάλα πέρασε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο το παιχνίδι απέκτησε άγρια ομορφιά, μετά το πρώτο δεκάλεπτο. Η Βέροια είχε καλές στιγμές με τους Κάμπορα και Καλτσά, ενώ στο 58’ ο Μιλούνοβιτς έχασε μοναδική ευκαιρία να ισοφαρίσει έχοντας δοκάρι. Στο 60’ ο νεοεισελθών Μπεν έπιασε το σουτ, ο Ολιμπά απέκρουσε και ο Κάμπορα από κοντά έστειλε την μπάλα στα δίχτυα για το 2-0.


Ο Πλατανιάς με αλλαγές προσπάθησε να αυξήσει την πίεση και σε καμία περίπτωση δεν παράτησε το παιχνίδι, όμως η Βέροια είχε κλείσει τους διαδρόμους και ήταν επικίνδυνη στις αντεπιθέσεις. Στο 75’ ο Γκόμεζ στην πρώτη του επαφή με την μπάλα απείλησε την εστία των γηπεδούχων, όμως ο Καντιμοίρης αντέδρασε σωστά. Η πίεση των Χανιωτών ήταν συνεχής, με τον Γιακουμάκη στο 78’ να έχει κι αυτός δοκάρι. Σε όλες τις επιθέσεις του Πλατανιά ο Καντιμοίρης δήλωνε παρών, κάνοντας πολύ καίριες επεμβάσεις.



Οι συνθέσεις των δύο ομάδων:

ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Βέρτζος (68’ Όστοϊτς), Καλί, Ραούλ Μπράβο, Αμαραντίδης, Μπαλάφας, Βάσκες (65’ Βεργώνης), Καλτσάς, Μπαργκάν (59’ Μπεν), Ντουμίτρου, Κάμπορα.

ΠΛΑΤΑΝΙΑΣ: Ολιμπά, Αποστολόπουλος (65’ Γιακουμάκης), Δημήτρης, Τόρρες, Μπανανά, Μαχαμάτ, Ζαραδούκας, Φιγκέιρα (50’ Τσουράκης), Τετέ, Μιλούνοβιτς (75’ Ζιλβάν), Κουλιμπαλί.

Δεν υπάρχουν σχόλια: