Κυριακή 9 Νοεμβρίου 2014

Η πρώτη ήττα ήρθε στην στην Τούμπα...ΠΑΟΚ - ΠΑΟ 1 -2


O ΠΑΟΚ ηττήθηκε από τον Παναθηναϊκό στην Τούμπα με 2-1, γνωρίζοντας την πρώτη απώλεια του στο ελληνικό πρωτάθλημα.


Ο "Δικέφαλος" παρότι μπήκε με διάθεση στο παιχνίδι, εγκλωβίστηκε από τον Παναθηναϊκό, με τους "πράσινους" να έχουν την πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι, με την κεφαλιά του Δώνη να καταλήγει στο δοκάρι στο 7ο λεπτό της αναμέτρησης.


Η ομάδα του Αναστασιάδη είχε πρόβλημα στην ανάπτυξη, με τις απουσίες των Μακ και Ρατς να είναι ιδιαίτερα εμφανείς, τον Αθανασιάδη να είναι αποκομμένος στην κορυφή της επίθεσης και τον Παναθηναϊκό να είναι πολύ επικίνδυνος στις αντεπιθέσεις.


Το πρώτο ημίχρονο δεν είχε γκολ, με τις δύο ομάδες να βγαίνουν στο δεύτερο 45λεπτο χωρίς αλλαγές στον αγωνιστικό χώρο.


Ο ΠΑΟΚ δεν πήρε το μήνυμα του Παναθηναϊκού, ο οποίος είχε προειδοποιήσει στο πρώτο ημίχρονο με τις επικίνδυνες καταστάσεις που δημιούργησε και βρέθηκε πίσω στο σκορ στο 51΄ όταν ο Ατζαγκούν βρέθηκε μόνος στην περιοχή του "Δικεφάλου" μετά από πάσα στου Κλωναρίδη και πλάσαρε σε κενή εστία.


Η αντίδραση του Αναστασιάδη ήταν η διπλή αλλαγή, με τους Περέιρα και Παπαδόπουλο να μπαίνουν στη θέση των Αθανασιάδη και Σαλπιγγίδη. 


Ο Αργεντινός δικαίωσε τον προπονητή του ΠΑΟΚ, καθώς έδωσε με την κινητικότητα του άλλη πνοή στην επίθεση του "Δικεφάλου", ενώ στο 64ο λεπτό έφερε στα ίσα την αναμέτρηση, με απευθείας εκτέλεση φάουλ.


Παρότι ο ΠΑΟΚ αμέσως μετά το γκολ που πέτυχε έχασε μία τεράστια ευκαιρία με τον Παπαδόπουλο, ο Παναθηναϊκός ήταν αυτός που πήρε ξανά το προβάδισμα, όταν σε μία εξαιρετική κόντρα επίθεση, ο Ατζαγκούν βρήκε τον Καρέλη κι εκείνος με διπλή προσπάθεια έστειλε την μπάλα στα δίχτυα στο 79΄.



Ο ΠΑΟΚ έχασε αρκετό χρόνο από το σοκ που υπέστησαν οι παίκτες του και στα εναπομείναντα λεπτά δεν μπόρεσε να αντιδράσει, γνωρίζοντας την πρώτη ήττα του τη φετινή σεζόν στο ελληνικό πρωτάθλημα, αλλά και στην Τούμπα. 


Πλέον ακολουθεί η διακοπή λόγω των υποχρεώσεων των Εθνικών ομάδων και στη συνέχεια ο "Δικέφαλος" δοκιμάζεται στην Τρίπολη κόντρα στον Αστέρα. 


Το live της αναμέτρησης



ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 1-2



90΄ 6 λεπτά οι καθυστερήσεις. 


90΄ Ο Πέτριτς ελευθερώθηκε δεξιά έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, δοκίμασε το πόδι του, με την μπάλα να περνάει λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γλύκου. 


89΄ Κίτρινη κάρτα στον Βίτορ. 


84΄ Σέντρα-σουτ του Σπυρόπουλου, ο Στιλ διώχνει με υπερένταση σε κόρνερ. 


81΄ Ο Μάρτενς στη θέση του Κατσικά. 


79΄ ΓΚΟΛ! Ο Ατζαγκούν έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Καρέλης έβαλε την προβολή, η μπάλα βρήκε στο δοκάρι, ωστόσο στην επαναφορά της μπάλας ο επιθετικός του Παναθηναϊκού έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 


78΄ Ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ! Ο Περέιρα σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού, με την μπάλα να περνάει κόρνερ.


74΄ Ο Τριανταφυλλόπουλος στη θέση του Σίλντενφελντ. 


68΄ Ο Λαγός στη θέση του Πράνιτς.  


64΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ! Ο Φακούντο Περέιρα με απευθείας εκτέλεση φάουλ,έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού και λίγο δεξιά, έστειλε την μπάλα στα δίχτυα. 


60΄ Ο Πέτριτς στη θέση του Κλωναρίδη. 


57΄ Στη θέση του Αθανασιάδη ο Παπαδόπουλος και στη θέση του Σαλπιγγίδη ο Περέιρα. 


55΄ Κίτρινη κάρτα στον Κάτσε.


51΄ ΓΚΟΛ! Ο Κλωναρίδης μπήκε στην περιοχή του ΠΑΟΚ από τα αριστερά, έβγαλε παράλληλη σέντρα και ο Ατζαγκούν εκμεταλλεύτηκε την ασυνεννοησία που επικράτησε στην άμυνα του "Δικεφάλου", πλασάροντας σε κενή εστία. 


50΄ Σέντρα του Σαλπιγγίδη από τα δεξιά, ο Στιλ μπλοκάρει πολύ εύκολα την μπάλα. 


46΄ Χωρίς αλλαγές επέστρεψαν οι δύο ομάδες στον αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Τούμπας. 


Β΄ ημίχρονο


ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

ΠΑΟΚ - Παναθηναϊκός 0-0




45΄ Ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Νάνο εκτέλεσε απευθείας το φάουλ έξω από την περιοχή του ΠΑΟΚ και λίγο δεξιά, με την μπάλα να καταλήγει άουτ, περνώντας λίγο πάνω από την εστία του Γλύκου. 


44΄ Κίτρινη κάρτα στον Σπυρόπουλο. 


43΄ Ο Τζιόλης βρήκε τον Κλάους στην πλάτη της άμυνας του Παναθηναϊκού, με τον επιθετικό του ΠΑΟΚ να βγαίνει απέναντι  από τον Στιλ, ωστόσο η φάση είναι ως μη γενόμενη αφού σφυρίχτηκε οφσάιντ.


39΄ Κίτρινη κάρτα στον Μπούι.


34΄ Ο Γκολάσα ελευθερώθηκε έξω από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού, δοκίμασε το σουτ, με τον Στιλ να μπλοκάρει την μπάλα. 


28΄ Χωρίς μεγάλες φάσεις μπροστά από τις δύο περιοχές συνεχίζεται το παιχνίδι.


19΄ Ο Πράνιτς βρήκε στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ τον Καρέλη, με τη φάση να σταματάει ως οφσάιντ, ωστόσο το ριπλέι δε δικαιώνει τον βοηθό. 


13΄ Μακρινό σου του Τζιόλη, η μπάλα περνάει ψηλά άουτ.


7΄ Τεράστια ευκαιρία για τον Παναθηναϊκό! Ο Νάνο εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Δώνης έκανε ανάποδη κεφαλιά μέσα από την περιοχή του ΠΑΟΚ, με τον Κάτσε να διώχνει την μπάλα πάνω στη γραμμή πριν καταλήξει στα δίχτυα, κι εκείνη να πηγαίνει πρώτα στο δοκάρι και στη συνέχεια ο Κουτρουμπής να μην μπορεί από πλεονεκτική θέση να τη στείλει στα δίχτυα. 


6΄ Συρτή σέντρα του Κίτσιου από τα δεξιά, ο Σαλπιγγίδης σουτάρει στην κίνηση μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Παναθηναϊκού, χωρίς να έχει βρει την μπάλα όπως θα ήθελε, με την μπάλα να καταλήγει άουτ τελικά. 


5΄ Ορεξάτοι έχουν μπει στο παιχνίδι οι παίκτες του Άγγελου Αναστασιάδη, προσπαθώντας να γίνουν απειλητικοί στην εστία του Παναθηναϊκού, χωρίς να τα έχουν καταφέρει έως τώρα. 


Α΄ ημίχρονο


Έναρξη αγώνα


Στον πάγκο για τον Παναθηναϊκό: Κοτσόλης, Μπαϊράμι, Μπεργκ, Τριανταφυλλόπουλος, Ντίνας, Πέτριτς και Λαγός.



Παναθηναϊκός: Στιλ, Μπούρμπος, Κουτρουμπής, Σίλντεφελντ, Νάνο, Μπούι, Δώνης, Πράνιτς, Καρέλης, Κλωναρίδης και Ατζαγκούν.



Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Γιακουμής, Περέιρα, Μαντούρο, Παπαδόπουλος, Τζαβέλλας, Μάρτενς και Σκόνδρας.



ΠΑΟΚ: Γλύκος, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Βίτορ, Κατσικάς, Τζιόλης, Τζανδάρης, Κάτσε, Σαλπιγγίδης, Γκολάσα και Αθανασιάδης.


Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων


ΓΚΟΛ: -
Ασίστ: -
Δοκάρι: -


Διαιτητής: Σταύρος Τριτσώνης (Αθηνών).
Βοηθοί: Ακρίβος Χρήστος (Αθηνών) και Αλεξέας Ηλίας (Μεσσηνίας).
Τέταρτος διαιτητής: Μιχάλης Κουκουλάκης (Ηρακλείου).
Παρατηρητής:Μπίκας Γιώργος (Χαλκιδικής).

Δεν υπάρχουν σχόλια: