Κυριακή 11 Μαΐου 2014

Κοσμοσυρροή στα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του Αντώνη Μαρκούλη στη Βέροια!!!

Έκλεισε η οδός Ελιάς το βράδυ του Σαββάτου(10-5-14) από το πλήθος του κόσμου που συγκεντρώθηκε για τα εγκαίνια του εκλογικού κέντρου του υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας Αντώνη Μαρκούλη. Μετά τον αγιασμό, ο Αντώνης Μαρκούλης, απευθυνόμενος σ΄ ένα εντυπωσιακά πολυπληθές για την εποχή ακροατήριο, άσκησε αυστηρή κριτική τόσο στον απερχόμενο Αντιπεριφερειάρχη και υποψήφιο Δήμαρχο Κ. Καραπαναγιωτίδη, όσο και στον διάδοχο της απερχόμενης Δημάρχου αντιδήμαρχο Κ. Βοργιαζίδη. Στο μεν πρώτο χρεώνοντας την φθίνουσα πορεία του Νομού και στον δεύτερο συνυπευθυνότητα για την αποδιοργάνωση του Δήμου και ειδικότερα της πόλης.
Ξεκαθάρισε ότι ο συνδυασμός του διεκδικεί την διοίκηση του Δήμου ως ανεξάρτητος, αδέσμευτος από συμφέροντα, χωρίς την στήριξη κομμάτων και κομματαρχών και χωρίς δαχτυλίδια διαδοχής. 
Αντιδιαστέλλοντας την πολιτική του συνδυασμού του από εκείνη των ανεκπλήρωτων υποσχέσεων, που έχει προκαλέσει τεράστιο έλλειμμα εμπιστοσύνης των πολιτών προς τους πολιτικούς και προς τους δημοτικούς άρχοντες, είπε ότι δεν πρόκειται να υποσχεθεί πράγματα ανέφικτα στη σημερινή εποχή, αλλά πριν από οτιδήποτε άλλο το αμέριστο ενδιαφέρον για την καθημερινότητα του πολίτη, με πρώτο μέλημα ένα νοικοκύρεμα της υφιστάμενης κατάστασης. «Ορισμένα προβλήματα για να επιλυθούν» είπε χαρακτηριστικά «απαιτούν ελάχιστο οικονομικό κόστος, μα αρκετό ενδιαφέρον από τους διοικούντες και διάθεση συνεργασίας» και δήλωσε ότι πιστεύει στη συμμετοχική δημοκρατία για αυτό θα επιδιώξει τη συνεργασία με όλους τους φορείς του Δήμου. 

Ανακοίνωσε ότι θα αναφερθεί αναλυτικά στις θέσεις και τους στόχους του συνδυασμού του στην κεντρική ομιλία την Πέμπτη 15-5-2014 και έκλεισε την ομιλία του λέγοντας:

«Ο Δήμος της Βέροιας δεν χρειάζεται Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους τύπου «γιες μεν». Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους που πασχίζουν για την δική τους πολιτική αναρρίχηση. 

Ο Δήμος της Βέροιας τώρα χρειάζεται Δήμαρχο και Δημοτικούς Συμβούλους αποφασισμένους να αγωνισθούν, να διεκδικήσουν και να συγκρουσθούν αν χρειασθεί, για την προκοπή του τόπου. 

Σας κοιτάζουμε ίσια στα μάτια, γιατί δεν μας βαραίνουν ενοχές ανεκπλήρωτων υποσχέσεων ή άλλες πολιτικές ατιμίες και σας ζητάμε να μας στηρίξετε. Να στηρίξετε τον ανεξάρτητο συνδυασμό μας με όλες σας τις δυνάμεις. ΄Η θα οδηγήσουμε το καράβι στο λιμάνι της προκοπής ή θα το αφήσουν οι άλλοι, οι ήδη δοκιμασμένοι, εκεί που το πήγαν, στην ξέρα. Από εσάς εξαρτάται. Ο αγώνας μας θα πρέπει να είναι νικηφόρος-το χρωστάμε στον τόπο μας, το χρωστάμε στα παιδιά μας».

                                ΔΕΙΤΕ ΦΩΤΟΓΡΑΦΙΕΣ:






Δεν υπάρχουν σχόλια: