Πέμπτη 24 Απριλίου 2014

ΕΥΤΥΧΩΣ ΚΑΠΟΙΟΙ ΥΠΟΨΗΦΙΟΙ ΔΗΜΑΡΧΟΙ ΑΥΤΟΑΝΑΙΡΟΥΝΤΑΙ ΜΟΝΟΙ ΤΟΥΣ Και ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ,ΘΑ……………

ΑΡΘΡΟ ΤΟΥ ΚΑΡΑΪΣΚΟΥ ΚΩΝ/ΝΟΥ ,ΥΠΟΨΗΦΙΟΥ ΔΗΜΟΤΙΚΟΥ ΣΥΜΒΟΥΛΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ ΜΕ ΤΟ ΣΥΝΔΥΑΣΜΟ ΄΄ ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΄΄ ΤΟΥ ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΚΟΥΛΗ.

Διάβασα με προσοχή τις προγραμματικές δηλώσεις του κ. Βοργιαζίδη και τα συμπεράσματά μου είναι τα εξής:
1) Παραδέχεται ότι το κόμμα του ( ΠΑΣΟΚ ) που είναι στην κυβέρνηση μαζί με το κόμμα του έτερου υποψηφίου κ.Καραπαναγιωτίδη ( Ν.Δ. ) οδήγησαν τους πολίτες στη φτώχια , στην απογοήτευση ,στην απελπισία (με άπειρες αυτοκτονίες ) στην οικονομική καταστροφή, στις απολύσεις ….
2) Παραδέχεται ότι οι μόνοι οικονομικοί πόροι θα είναι από τα διάφορα προγράμματα των Γερμανών του Φούχτελ με τον οποίο συμφώνησαν ( όπως και μερικοί άλλοι Δήμοι της χώρας ) να ενταχτούν στο σύμφωνο Δημάρχων με αντάλλαγμα το ξεπούλημα των πάντων στις Γερμανικές επιχειρήσεις ( βλέπε ανεμογεννήτριες και καταστροφή περιβάλλοντος στο Βέρμιο ) …
3) Παραδέχεται ότι τα όποια έργα έγιναν δεν στηρίχτηκαν σε κάποιο ολοκληρωμένο στρατηγικό σχεδιασμό και η ανάπτυξη που έφεραν ήταν συγκυριακή
4) Ευαγγελίζεται και αυτός σαν τον ΓΑΠ την πράσινη ανάπτυξη που θα δημιουργήσει προϋποθέσεις ευημερίας στους κατοίκους της πόλης μας ( ενώ γελάνε μέχρι και οι πέτρες με την πράσινη ανάπτυξη του ΓΑΠ )
5) Αυτοαναιρείται μόνος του με τις έξι επιδιώξεις του ( πράγματα που δεν έγιναν τόσα χρόνια που κυβερνούσαν τον Δήμο θα γίνουν τώρα και μάλιστα με την πολιτική - που όλοι νοιώθουμε στο πετσί μας - που ακολουθείται από την κυβέρνηση Ν.Δ. – ΠΑΣΟΚ )
Και τελειώνω με τους περίφημους 8 Πυλώνες Ανάπτυξης που εμπεριέχουν το γνωστό θα,θα,θα,θα ,θα,θα,θακαι πάλι θα
(οχτώ φορές ) με το απλό ερώτημα κάθε δημότη που ζει στο πετσί του τα χάλια της πόλης:
-Γιατί δεν τα κάνατε αυτά τόσα χρόνια που ήσασταν στο Δήμο ; Και γιατί ο Δημότης να σας εμπιστευτεί πάλι ; Αλλάξατε;;;

Φτάνει πια , αρκετά κάνατε για τον τόπο…
Ήρθε η ώρα οι Δημότες να πάρουν τη τύχη του τόπου τους στα χέρια τους…..
Αυτοί να αποφασίζουν για κάθε τι που τους αφορά, να έχουν άμεση επαφή με το Δήμο ( και όχι να μας βλέπουν στις συνοικίες του Δήμου και στα χωριά μόνο στις εκδηλώσεις και προεκλογικά ) και να συμμετέχουν στη διαμόρφωση κάθε προγράμματος .
Αυτά μόνο ο συνδυασμός ΄΄ΠΡΟΤΕΡΑΙΟΤΗΤΑ ΣΤΟΝ ΔΗΜΟΤΗ ΄΄ του υποψήφιου Δημάρχου Βέροιας ΑΝΤΩΝΗ ΜΑΡΚΟΥΛΗ μπορεί να τα καταφέρει..γιατί;;;

ΓΙΑΤΙ ΤΩΡΑ ΕΣΥ ΑΠΟΦΑΣΙΖΕΙΣ
ΝΕΟΙ ΑΝΘΡΩΠΟΙ – ΝΕΕΣ ΙΔΕΕΣ
ΓΙΑ ΤΗ ΒΕΡΟΙΑ ΠΟΥ ΟΝΕΙΡΕΥΟΜΑΣΤΕ ΚΑΙ ΑΓΑΠΑΜΕ

Υ.Γ. Παρακαλώ κοινοποιήστε το – διαδώστε το

Δεν υπάρχουν σχόλια: