Σάββατο 12 Απριλίου 2014

Ο Αντώνης Μαρκούλης στο Διαβατό και την Κουλούρα

Συνεχίζοντας τον πρώτο κύκλο της περιοδείας του σε Δημοτικά Διαμερίσματα και Τοπικές Κοινότητες για την καταγραφή προβλημάτων και προτάσεων από συνδημότες, ο Αντώνης Μαρκούλης, επισκέφθηκε χθες Παρασκευή 11-4-14 τον Διαβατό και την Κουλούρα. Αξίζει να αναφερθεί ότι στην περιοδεία αυτή, καθημερινά, αυξάνει η συνοδεία του υποψηφίου Δημάρχου, αφού εκτός από υποψηφίους συμβούλους τον ακολουθούν και φίλοι του συνδυασμού του. Χθες είχε την ευκαιρία διαλόγου σε ένα καφενείο στο Διαβατό και σε δύο στην Κουλούρα, ενώ δεν παρέλειψε να επισκεφθεί και να συνομιλήσει και σε άλλα καταστήματα των δύο Κοινοτήτων. 

Τα προβλήματα που τέθηκαν σχεδόν κοινά και με όσα αναφέρθηκαν στις Κοινότητες που προηγήθηκαν: 

-Ασυντήρητοι αγροτικοί και κεντρικοί δρόμοι, ακαθάριστα κανάλια άρδευσης, αποχέτευση, ύδρευση, σκουπίδια κ.α. 

Ένα σύνολο δηλαδή προβλημάτων που συνθέτουν μια εικόνα εγκατάλειψης από τις αρμόδιες Διοικήσεις Δήμου και Αντιπεριφέρειας. Εγκατάλειψη που γεννά και μια επιφυλακτικότητα έναντι των υποψηφίων και των υποσχέσεων τους. 

Για αυτό, από την πλευρά του ο Αντώνης Μαρκούλης απάντησε, ότι η εικόνα εγκατάλειψης δεν μπορεί παρά να χρεώνεται σε αυτούς που διαχειρίσθηκαν τις τύχες του τόπου. «Εμείς» τόνισε, «ερχόμαστε για πρώτη φορά κοντά σας, με μια ομάδα νέων ανθρώπων, άφθαρτων, για να ακούσουμε τις δικές σας σκέψεις. Να καταγράψουμε προβλήματα και προτάσεις για να συνδιαμορφώσουμε ένα πρόγραμμα, όχι ανέφικτων υποσχέσεων, αλλά ρεαλιστικής επίλυσης προβλημάτων της καθημερινότητας για την βελτίωση της. Και πάντως εκείνο που μπορούμε να υποσχεθούμε -και δεσμευόμαστε για αυτό- είναι ότι εμείς, αν μας εκλέξετε στη Διοίκηση του Δήμου, τουλάχιστον μία φορά το χρόνο θα ερχόμαστε για να συνομιλήσουμε μαζί σε γενικές συνελεύσεις και όχι κάθε 4 ή 5 χρόνια όπως κάνουν αυτοί, οι υπεύθυνοι για την εγκατάλειψη σας, που σας ξαναθυμούνται τώρα για να αρπάξουν και πάλι την ψήφο σας». 

Δεν υπάρχουν σχόλια: