Δευτέρα 10 Μαρτίου 2014

Εδώ είναι Τούμπα!

Εδώ είναι Τούμπα!
 
O ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ολυμπιακό με 2-1 στο ντεμπούτο του Γιώργου Γεωργιάδη στον πάγκο του "Δικεφάλου", πραγματοποιώντας μία παλικαρίσια εμφάνιση, με την οποία επέστρεψε με εμφατικό τρόπο στις νίκες στο ελληνικό πρωτάθλημα.
 
 
Ο ΠΑΟΚ παρουσίασε ένα πολύ βελτιωμένο αγωνιστικό πρόσωπο, με τις αλλαγές που επέλεξε ο Γιώργος Γεωργιάδης όσον αφορά στην πιο ορθολογική χρησιμοποίηση των παικτών του να πιάνουν τόπο.

Ο "Δικέφαλος" είχε την πρωτοβουλία του αγώνα, προσπάθησε να παραβιάσει την εστία του Ρομπέρτο, ωστόσο δεν τα κατάφερε, με τον Ολυμπιακό να ανοίγει το σκορ, χάρη σε ένα πολύ ωραίο σουτ του Σάμαρη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία των παικτών του ΠΑΟΚ που δεν τον μάρκαραν.

Ο ΠΑΟΚ δεν το έβαλε κάτω και τρία λεπτά αργότερα, συγκεκριμένα στο 36΄ ισοφάρισε μετά από λάθος του Μανωλά και καλή ενέργεια του Αθανασιάδη.

Στο δεύτερο ημίχρονο η ομάδα του Γεωργιάδη έψαξε το γκολ της νίκης, βρίσκοντας απέναντι της τον Ρομπέρτο. Ο Τζαβέλλας, ωστόσο, με δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής του Ολυμπιακού, κέρδισε τον Ισπανό πορτιέρο και χάρισε στον ΠΑΟΚ μία πολύ σπουδαία νίκη τόσο βαθμολογικά όσο και για λόγους γοήτρου.

Ο "Δικέφαλος" μετά το σημερινό αποτέλεσμα παραμένει στη 2η θέση μαζί με τον Ατρόμητο, έχοντας πάρει ψυχολογία ενόψει της απαιτητικής συνέχειας, στέλνοντας μήνυμα στον Ολυμπιακό ενόψει και των ημιτελικών του Κυπέλλου.

Το live της αναμέτρησης

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων


ΠΑΟΚ (Γεωργιάδης): Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Τζαβέλλας, Κάτσε, Νάτχο, Λάζαρ, Σαλπιγγίδης, Λούκας, Αθανασιάδης.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Γκσπούρνινγκ, Κατσουράνης, Κίτσιου, Γεωργιάδης, Στοχ, Βούκιτς, Χούσεν.

Ολυμπιακός (Μίτσελ): Ρομπέρτο, Μπονγκ, Μανωλάς, Παπαδόπουλος, Σαλίνο, Σάμαρης, Εντινγκά, Ιμπαγάσα, Φουστέρ, Βαλντές, Μασάντο.

Στον πάγκο για τον Ολυμπιακό: Μέγιερι, Κάμπελ, Παπάζογλου, Πελέ, Πέρεζ, Σέποβιτς, Τόρες.

Έναρξη αγώνα

Α΄ ημίχρονο

4΄ 
Ο Νάτχο εκτελεί το φάουλ για τον ΠΑΟΚ από τα αριστερά, διώχνουν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού.
5΄ Γέμισμα του Σαλπιγγίδη, διώχνουν οι αμυντικοί του Ολυμπιακού, με τον Λάζαρ να παίρνει το ριμπάουντ και να σουτάρει ψηλά άουτ.
 Σέντρα του Λούκας από τα αριστερά, ο Μανωλάς την τελευταία στιγμή διώχνει με κεφαλιά, παίρνοντας κυριολεκτικά την... μπουκιά από το στόμα του Αθανασιάδη, ο οποίος περίμενε την μπάλα απέναντι από τον Ρομπέρτο.
11΄ Μακρινό σου του Κάτσε από την αριστερή γωνία της μεγάλης περιοχής του Ολυμπιακού, ο Ρομπέρτο μπλοκάρει.
12΄ Ο ΠΑΟΚ πιέζει τον Ολυμπιακό, έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων και ψάχνει ένα γκολ που θα τον βάλει νωρίς σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι.
13΄ Ο Ιμπαγάσα αποχωρεί από τον αγωνιστικό χώρο τραυματίας, πιάνοντας τον προσαγωγό του.
15΄ Ο Πέρες στη θέση του Ιμπαγάσα, στην πρώτη αναγκαστική αλλαγή για τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι. 
17΄ Σωστά ακυρώθηκε το γκολ του Βαλτέζ, ο οποίος πριν σκοράρει πήρε την μπάλα από θέση οφσάιντ. 
21΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ!!! Ο Λούκας με σέντρα ακριβείας από τα αριστερά βρήκε τον Νάτχο, ο οποίος με σουτ στην κίνηση μέσα από τη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού, έστειλε την μπάλα λίγο άουτ. 
23΄ Κίτρινη κάρτα για τον Αθανασιάδη και τον Μανωλά, μετά από μία κόντρα των δύο για ένα φάουλ στο ύψος της πλάγιας γραμμής.
24΄ Στη θέση του Λάζαρ, ο οποίος χτύπησε σε μία φάση προηγούμενως, μπαίνει ο Κατσουράνης. Αναγκαστική η πρώτη αλλαγή και για τον ΠΑΟΚ.
25΄ Σέντρα του Σαλίνο από τα δεξιά, κεφαλιά του Πέρεζ, η μπάλα περνάει άτου, στην πρώτη επικίνδυνη φάση του Ολυμπιακού στα καρέ του Γλύκου.
26΄ Σέντρα του Λούκας από τα αριστερά, οι αμυντικοί του Ολυμπιακού απομακρύνουν την προβολή του Αθανασιάδη σε κόρνερ. 
27΄ Κίτρινη κάρτα στον Μασάντο.
29΄ Τεράστια ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ!!! Συνδυασμός Λούκας Αθανασιάδη, ο Κλάους σουτάρει, ο Ρομπέρτο διώχνει με υπερένταση την μπάλα και ο Λούκας πήρε το ριμπάουντ από πολύ πλάγια και πλασάρει άουτ σε κενή εστία.
33΄ ΓΚΟΛ! 0-1 Ο Πέρεζ πλαγιοκόπησε από τα αριστερά, σέρβιρε στον Σάμαρη στο ύψος της περιοχής, με τον άσο του Ολυμπιακού με εκπληκτικό σουτ να νικάει τον Γλύκο, δίνοντας προβάδισμα στον Ολυμπιακό.
36΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!! 1-1 Ο Τζαβέλλας γέμισε με κεφαλιά, ο Μανωλάς έδιωξε λανθασμένα με στραβοκλωτσιά και ο Αθανασιάδης πήρε την μπάλα και με σουτ νίκησε τον Ρομπέρτο, φέρνοντας το παιχνίδι στα ίσα. 
40΄ Κόρνερ με τον Λούκας από τα δεξιά, ο Ινσαουράλδε πήρε την πρώτη κεφαλιά, ο Σαλπιγγίδης τη δεύτερη, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, σε μία ακόμα σημαντική ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο "Δικέφαλος" νωρίτερα στη συγκεκριμένη φάση ζητά πέναλτι για αντικανονικό μαρκάρισμα του Παπαδόπουλου στον Αθανασιάδη στη μεγάλη περιοχή.
43΄ Μακρινό σου του Τζαβέλλα, ο Ρομπέρτο διώχνει με υπερένταση και ο Λούκας δεν μπορεί να πάρει το ριμπάουντ και να σκοράρει.

ΤΕΛΟΣ ΠΡΩΤΟΥ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ 
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 1-1

Β΄ ημίχρονο

47΄ 
Σέντρα του Μασάντο από τα δεξιά, ο Βαλντέζ βάζει την προβολή, με τον Βίτορ να διώχνει σε κόρνερ.
48΄ Κίτρινα κάρτα στον Κάτσε.
51΄ Ο Βίτορ επέστρεψε την μπάλα στον Γλύκο κι εκείνος έκανε λάθος πάσα, ωστόσο ο Μπονγκ δεν μπόρεσε να το εκμεταλλευτεί.
56΄ Κίτρινη κάρτα για τον Σαλίνο.
57΄ Κίτρινη κάρτα στον Ινσαουράλδε.
62΄ Μακρινό σουτ του Φουστέρ άουτ.
63΄ Πάσα του Νάτχο στην πλάτη της άμυνας του Ολυμπιακού, ο Ρομπέρτο βγάινει και με τα χέρια δίωχνει την μπάλα, προλαβαίνοντας τον Αθανασιάδη.
65΄ Συνεργασία του Λούκας, με τον Αθανασιάδη, σέντρα του τελευταίου, ο Σαλπιγγίδης δεν μπορεί να πάρει σωστά την μπάλα και να νικήσει τον Ρομπέρτο, ο οποίος διώχνει ξανά.
65΄ Πολιορκία των παικτών του ΠΑΟΚ, ο Νάτχο από πλεονεκτική θέση μέσα στη μεγάλη περιοχή του Ολυμπιακού σουτάρει ψηλά άουτ.
72΄ Κάμπελ στη θέση του Βαλντέζ.
73΄ Σέντρα του Σκόνδρα από τα δεξιά, ο Αθανασιάδης κατεβάζει την μπάλα μέσα στην περιοχή του Ολυμπιακού και λίγο πριν "εκτελέσει" τον Ρομπέρτο, ο Σαλίνο τον προλαβαίνει και διώχνει.
79΄ Κάθετη του Σάμαρη στην πλάτη της άμυνας του ΠΑΟΚ, ο Φουστέρ σουτάρει και ο Γλύκος μπλοκάρει.
81΄ Ο Πελέ στη θέση του Φουστέρ.
81΄ Ο Χούσεν στη θέση του Αθανασιάδη.
83΄ Ο Κίτσιου στη θέση του Βίτορ. Ο Κατσουράνης οπισθοχωρεί στο κέντρο της άμυνας. 
84΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΟΟΛ!!!! 2-1 Σέντρα του Νάτχο, ο Μπονγκ απομακρύνει με κεφαλιά και ο Τζαβέλλας με "κεραυνό" στην κίνηση νικάει τον Ρομπέρτο, δίνοντας προβάδισμα στον ΠΑΟΚ.
90΄ Κίτρινη κάρτα στον Λούκας.
90΄ Κίτρινη κάρτα στον Πέρεζ.
90΄ Τέσσερα λεπτά οι καθυστερήσεις.

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΟΚ - Ολυμπιακός 2-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: