Τετάρτη 26 Μαρτίου 2014

ΝΙΚΗ ΜΙΣΗ ΠΑΡΑΜΟΝΗ ΓΙΙΑ ΤΗ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ 3-2 ΤΗ ΞΑΝΘΗ

Νίκη-ανάσα για τη Βέροια, 3-2 την Ξάνθη


Μία πολύ σημαντική νίκη πανηγύρισε η Βέροια, η οποία επικράτησε 3-2 της Ξάνθης σε παιχνίδι για την 31η αγωνιστική του πρωταθλήματος ΟΠΑΠ της Super League. Οι γηπεδούχοι, που πήραν ανάσα σε ότι αφορά τη βαθμολογία, άνοιξαν το σκορ στο 5’ με τον Όστοϊτς, ενώ στο 33’ ο Βασιλακάκης ισοφάρισε. Μάλιστα ο παίκτης της Ξάνθης αποβλήθηκε στο 42’. Στο 58’ ο Μπαργκάν και στο 70’ ο Παυλίδης διαμόρφωσαν το 3-1. Στο 90’ για τη Βέροια αποβλήθηκε ο Όστοϊτς, ενώ ο Νάκας μείωσε σε 3-2.

Πατήστε εδώ και δείτε τα γκολ

Η Βέροια «καιγόταν» για τους βαθμούς και έδειξε ότι ήθελε τη νίκη. Μόλις στο 5’ ο Όστοϊτς με μία καταπληκτική εκτέλεσε φάουλ νίκησε τον Κυριακίδη και πέτυχε το 1-0 για τη «Βασίλισσα του Βορρά». Η Ξάνθη απάντησε στο 33’. Ο Βασιλακάκης βρήκε πολύ χώρο στο κέντρο της άμυνας των γηπεδούχων και με πλασέ ισοφάρισε σε 1-1. Πάντως, ο σκόρερ δεν πρόλαβε να το χαρεί, αφού στο 42ο λεπτό αντίκρισε μία τραβηγμένη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε.

Η Ξάνθη, παρά το γεγονός ότι έπαιζε με παίκτη λιγότερο, στο 51’ είχε δοκάρι με απευθείας χτύπημα φάουλ από τον Μάνταλο. Η Βέροια έδειξε πιο ουσιαστική και στο 58’ με τον Μπαργκάν πήρε το προβάδισμα με 2-1! Στο 70’ το παιχνίδι ουσιαστικά τελείωσε. Ο Γκονσάλβες πάσαρε στον Παυλίδη, ο οποίος με τον Κυριακίδη εξουδετερωμένο σκόραρε και ανέβασε το δείκτη του σκορ σε 3-1.

Στις καθυστερήσει ο Όστοϊτς αποβλήθηκε με δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Νάκας μείωσε σε 3-2. Μετά το τέλος του αγώνα αποβλήθηκε και ο Αμαραντίδης, σύφμωνα με την επίσημη ιστοσελίδα της Super League.

Βέροια – Ξάνθη 3-2 (Nova 2)

Γκολ:
 5’ Όστοϊτς, 58' Μπαργκάν, 70' Παυλίδης – 33’ Βασιλακάκης, 90' Νάκας

Κίτρινες κάρτες: Βεργώνης, Όστοϊτς, Αμαραντίδης – Βασιλακάκης, Τριάδης, Χοσέμι, Μαρίν

Κόκκινες κάρτες: 90' Όστοϊτς - 42’ Βασιλακάκης

Βέροια: Καντιμοίρης, Γεωργιάδης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Ζεζίνιο (84' Τραπ), Όστοϊτς, Παυλίδης, Βεργώνης, Καλτσάς, Μπαργκάν, Γκονζάλβες (79' Κομόλοφ).

Ξάνθη: Κυριακίδης, Βασιλακάκης, Ντε Γκουζμάν, Γούτας, Μπέρτος, Σολάρι (75' Νάκας), Μάρτινς, Μάνταλος (75' Μαρίν), Χοσέμι, Τριάδης (61' Κάλβο), Σολτάνι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: