Κυριακή 2 Μαρτίου 2014

Δεν τα κατάφερε η Βέροια, 1-1 με τον Απόλλων Σμύρνης...


Ο Απόλλων κατάφερε να μην ηττηθεί στη Βέροια (1-1), με τον Μπεν να σκοράρει για τους γηπεδούχους και τον Πετρόπουλο να χαρίζει... χρυσό βαθμό στους φιλοξενούμενους που έμειναν ζωντανοί για τη μάχη της παραμονής Ματς για… γερά νεύρα, χωρίς νικητή αλλά με τον Απόλλωνα να «χαμογελά» στο τέλος με την ισοπαλία που κατάφερε να πάρει στην Ημαθία. Η «Ελαφρά Ταξιαρχία» εν μέσω των τελευταίων εξελίξεων και την αποχώρηση του Σταμάτη Βελλή να έχει ήδη ανακοινωθεί, κατάφερε να μην ηττηθεί κόντρα στη Βέροια που παίζει… τελικούς ως το φινάλε για να καταφέρει να σωθεί. 
Οι γηπεδούχοι μπήκαν με την ψυχολογία της ομάδας που έπαιζε τη… ζωή της στο ματς με τον Απόλλωνα, κατάφεραν να προηγηθούν αλλά δεν κράτησαν το προβάδισμά τους, αφού στο δεύτερο ημίχρονο το συγκρότημα του Λόρι Σάντσεζ έπαιξε πολύ ψυχωμένα και πήρε έναν πολύ σημαντικό βαθμό στην προσπάθεια που κάνει για να μείνει στην κατηγορία.

Η Βέροια τα περίμενε ξανά όλα από τον Μπεν, ο φορ της τη δικαίωσε καθώς ήταν κινητήριος μοχλός και πηγή κινδύνων για την εστία του Γκόμεζ. Εν τέλει, ο επιθετικός των γηπεδούχων στο 43’ κατάφερε να δώσει προβάδισμα στην ομάδα του, όμως, αυτή δεν κατάφερε όχι να το διευρύνει αλλά ούτε και να το διατηρήσει, αφού στο 68’ ο Πετρόπουλος με… παλικαρίσιο τρόπο έμεινε όρθιος στην περιοχή, κατάφερε να στείλει τη μπάλα στα δίχτυα του Καντιμοίρη και να «γράψει» το 1-1 που ήταν και το τελικό αποτέλεσμα.


http://www.onsports.gr

Δεν υπάρχουν σχόλια: