Κυριακή 23 Φεβρουαρίου 2014

Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε o ΠΑΟΚ

Δυσκολεύτηκε αλλά κέρδισε
 
O ΠΑΟΚ κέρδισε τον Πανθρακικό πιο δύσκολα από ότι δείχνει το τελικό 3-0 και πλέον σκέφτεται μόνο τον αγώνα στην Πορτογαλία κόντρα στην Μπενφίκα για τη φάση των "32" του Europa League.
 
 
H ομάδα του Χουμπ Στέφενς στο πρώτο ημίχρονο μπορεί να είχε την κυριαρχία κόντρα στον Πανθρακικό, ωστόσο δεν μπορούσε να απειλήσει με αξιώσεις την εστία του Αθανασιάδη.

Ο Έργκους Κάτσε έλυσε τον γόρδιο δεσμό στο 62΄ και στη συνέχεια ο "Δικέφαλος" λύθηκε, με τον Βούκιτς να ανεβάζει τον δείκτη του σκορ στο 3-0, δείχνοντας την κλάση του.

Πλέον το μυαλό όλων στρέφεται στο ευρωπαϊκό ραντεβού με την Μπενφίκα, εκεί όπου ο ΠΑΟΚ καλείται να ανατρέψει το εις βάρος του 1-0 από το παιχνίδι της Τούμπας για να πάρει το εισιτήριο για τους "16" της διοργάνωσης.


Το live του αγώνα

Οι συνθέσεις των δύο ομάδων

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Κατσουράνης, Τζαβέλλας, Λίνο, Λάζαρ, Κάτσε, Νάτχο, Λούκας, Στοχ, Χούσεν

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ: Γκσπούρνινγκ, Κίτσιου, Σαλπιγγίδης, Μαντούρο, Βούκιτς, Ινσαουράλδε, Ολίσε

Ο Ινσαουράλδε παρότι ήταν εκτός αποστολής χτες συμπεριλήφθηκε τελικά σήμερα στα πλάνα του Στέφενς στη θέση του Νίνη γιατί ο Τζαβέλλας αγωνίζεται άρρωστος.

Πανθρακικός: Αθανασιάδης, Χρήστου, Σαρακατσάνος, Μακρυδημήτρης, Ντιόγκο, Σαμπά, Παπαγεωργίου, Ρομέου, Καθάριος, Τζάνης, Ίγκορ

Στον πάγκο για τον Πανθρακικό: Σέρεμετ, Τριανταφύλλου, Χασομέρης, Μολίνα, Ρίζος-Ζδράβος, Σεϊδάν, Πασχαλάκης

Έναρξη αναμέτρησης

Α΄ ημίχρονο


2΄ Ο Ντιόγκο έκανε τη σέντρα σουτ από τα αριστερά, ο Ίγκορ έβαλε την προβολή στην πορεία της μπάλας, η οποία τελικά πέρασε άουτ, με την πρώτη φάση στον αγώνα να είναι για τον Πανθρακικό.
11΄ Αναγνωριστικά τα πρώτα λεπτά της αναμέτρησης και για τις δύο ομάδες, με τον ΠΑΟΚ να έχει την πρωτοβουλία των κινήσεων.
23΄ Ο Χούσεν μετά από ατομική ενέργεια δοκιμάζει ένα αριστερό σουτ από το ύψος της περιοχής του Πανθρακικού, με την μπάλα να περνάει κόρνερ.
28΄ Ο ΠΑΟΚ έχει πάρει κι άλλα μέτρα στο γήπεδο, πιέζει τον Πανθρακικό, χωρίς ωστόσο να έχει κάποια αξιόλογη φάση έως τώρα.
29΄ Ο Λίνο έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Χούσεν έβαλε την προβολή στην πορεία της μπάλας, με τον Αθανασιάδη να μπλοκάρει.
31΄ Ο Λίνο μπήκε στην περιοχή του Πανθρακικού μετά από όμορφη συνεργασία των παικτών του ΠΑΟΚ, σούταρε δυνατά, ωστόσο ο Αθανασιάδης έδιωξε ενστικτωδώς τον κίνδυνο.
33΄ Ατομική προσπάθεια του Χούσεν από τα αριστερά, βγάζει τη σέντρα, ο Λούκας σουτάρει, ωστόσο η μπάλα κοντράρει.
34΄ Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει το ασφυκτικό πρέσινγκ του, με τον Στοχ αυτή τη φορά να δοκιμάζει τα πόδια του από μακρινή απόσταση, χωρίς να ανησυχήσει τελικά τον Αθανασιάδη.
35΄ Μακρινό σουτ του Σαρακατσάνου, η μπάλα περνάει αρκετά μέτρα μακριά από την εστία του Γλύκου άουτ.
40΄ Κίτρινη κάρτα ο Καθάριος.

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 0-0

Β΄ ημίχρονο
46΄ 
Βούκιτς στη θέση του Λάζαρ.
48΄ Ο Νάτχο εκτέλεσε το φάουλ από τα αριστερά, με γροθιές ο Αθανασιάδης.
52΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Βούκιτς, ο Αθανασιάδης με υπερένταση σε κόρνερ.
52΄ Ο Λούκας έβγαλε τη σέντρα από τα δεξιά, ο Χούσεν πήρε την κεφαλιά, ωστόσο ο Αθανασιάδης μπλόκαρε.
54΄ Κίτρινη κάρτα ο Σκόνδρας.
55΄ Κίτρινη κάρτα ο Σαμπά.
57΄ Σουτ του Τζάνη, με τον Γλύκο να μπλοκάρει ενστικτωδώς.
58΄ Όμορφη συνεργασία των παικτών του Πανθρακικού, ο Καθάριος σουτάρει, με την μπάλα να περνάει δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Γλύκου.
61΄ Ο Στοχ στη θέση του Σαλπιγγίδη.
62΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ... 1-0 Ο Κάτσε με "κεραυνό αρκετά έξω από τη μεγάλη περιοχή του Πανθρακικού ανοίγει το σκορ για τον ΠΑΟΚ.
63΄ Ο Στοχ δεν ήταν καθόλου ικανοποιημένος με το γεγονός ότι αντικαταστάθηκε, μετά βίας χαιρέτισε στον πάγκο και αφού φόρεσε μία φόρμα αποχώρησε για τα αποδυτήρια.
66΄ Ο Ινσαουράλδε στη θέση του Λίνο. Ο Τζαβέλλας πηγαίνει στο αριστερό άκρο της άμυνας και ο Ινσαουράλδε θα αγωνιστεί στο κέντρο της άμυνας.
71΄ Ο Χασομέρης στη θέση του Καθάριου.
74΄ Ο Βούκιτς έβγαλε την πάσα στην πλάτη της άμυνας του Πανθρακικού κι ο Χούσεν μετά από κούρσα αρκετών μέτρων βρέθηκε απέναντι από τον Αθανασιάδη από πλάγια θέση, σουτάροντας άστοχα.
75΄ Ο Ντιόγκο έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά και ο Χασομέρης πήρε από πλεονεκτική θέση την κεφαλιά, με την μπάλα ωστόσο να περνάει ψηλά άουτ.
76΄ Ο Χασομέρης σουτάρει από το ύψος της μεγάλης περιοχής του ΠΑΟΚ, με την μπάλα να περνάει άουτ.
80΄ Ο Νάτχο γίνεται αποδέκτης της μπάλας μέσα στη μεγάλη περιοχή του Πανθρακικού, πλασάρει όμορφα, ωστόσο η μπάλα κοντράρει και περνάει κόρνερ.
80΄ Ο Νάτχο βγάζει τη σέντρα, ο Αθανασιάδης χάνει την μπάλα και ο Χούσεν μπλέκεται με τον Ινσαουράλδε και δεν μπορεί να σκοράρει σε άδειο τέρμα.
81΄ Ο Μολίνα στη θέση του Σαμπά.
85΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ 2-0 Ο Βούκιτς πλάσαρε τον Αθανασιάδη, έχοντας εκμεταλλευτεί το γεγονός ότι ο Χούσεν του άφησε την μπάλα.
86΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ 3-0 Ο Βούκιτς εκμεταλλεύεται την ασταθή απόκρουση του Αθανασιάδη μετά από σέντρα του Λούκας από τα αριστερά και ξαναχτυπά για το 3-0.
87΄ "Διπλό στη Λισσαβώνα, ΠΑΟΚ ολέεεε ολέεεε" και "ΠΑΟΚ εσύ, εσύ, εσύ θα προκριθείς", φωνάζουν οι οπαδοί του "Δικεφάλου".
89΄ Στη θέση του Τζάνη ο Τριανταφύλλου.

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΟΚ - Πανθρακικός 3-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: