Τρίτη 18 Ιουνίου 2013

Οι εκπαιδευτικοί της αλληλεγγύης και της προσφοράς

Οι εκπαιδευτικοί της αλληλεγγύης και της προσφοράς
Την απονομή εύφημου μνείας σε καθηγητές που πρόσφεραν αφιλοκερδώς σε οικονομικά αδύναμους μαθητές στο πλαίσιο του κοινωνικού φροντιστηρίου του δήμου Βέροιας, πρότεινε η δήμαρχος στη δευτεριάτικη συνεδρίαση του δημοτικού συμβουλίου. 
«Ανθρωπιά, αλληλεγγύη, προσφορά, ταυτότητα του πολιτισμού μας. Μια ανάσα στη γενική δυσφορία», χαρακτήρισε μεταξύ άλλων την πράξη των εκπαιδευτικών η κ. Ουσουλτζόγλου.
«Ήταν τριπλάσιος ο αριθμός των εκπαιδευτικών, όπως και των μαθητών σε σχέση με πέρυσι, συνέπεια των δύσκολων καιρών. Σήμερα οι περισσότεροι είναι άνεργοι. Ελπίζουμε να βρουν δουλειά στον χώρο της εκπαίδευσης που τους αξίζει», σχολίασε με τη σειρά της η Γιώτα Βλαχοπούλου, μέλος της διοίκησης της Ένωσης και της Ομοσπονδίας Γονέων.
Τα ονόματα των εκπαιδευτικών ανέγνωσε η δήμαρχος, ενώ στο τέλος όλοι χειροκρότησαν και ενέκριναν ομόφωνα την απονομή εύφημου μνείας σε επόμενη εκδήλωση. Είναι οι: Ιάκωβος Αντωνιάδης, Γιάννης Γρηγοριάδης, Δημήτρης Ταχματζίδης, Αφροδίτη Τσιάρα, Παρασκευή Κατσούλη, Μάριος Σπυρόπουλος, Κυριακή Λαζάρου, Τάνια Αργυρίδου, Νίκος Πετούλιας, Πέτρος Δάμος, Μαρία Ζερβάκη, Ναταλία Μυτηλή, Ολυμπία Τζήμα, Γιάννης Παντερμαράκης, Ανδρέας Κασαπόγλου, Αλεξία Γρηγοριάδου, Χρήστος Σκούπρας, Ελένη Κωνσταντίνου, Γιάννης Φωτόπουλος.

Δεν υπάρχουν σχόλια: