Σάββατο 15 Ιουνίου 2013

Η Διεύθυνση δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας βράβευσε το 2ο ΓΕΛ για την τρίτη θέση και το βραβείο ήθους

Η δευτεροβάθμια βράβευσε το 2ο ΓΕΛ για την τρίτη θέση και το βραβείο ήθους
Την ομάδα χειροσφαίρισης του 2ου Γενικού Λυκείου Νάουσας βράβευσε την Παρασκευή ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας Εκπαίδευσης Ημαθίας κ. Φλιτούρης, στο προαύλιο του 2ου ΓΕΛ. Στη λιτή τελετή που πραγματοποιήθηκε παρουσία του συλλόγου καθηγητών και μαθητών, χαιρετισμό απηύθυνε ο λυκειάρχης κ. Δημόπουλος  και ο Διευθυντής της Δευτεροβάθμιας κ. Φλιτούρης. Και οι δύο στάθηκαν στις αξίες του αθλητισμού, στη μεγάλη επιτυχία της κατάκτησης της 3ης πανελλήνιας θέσης στο πρωτάθλημα χάντμπολ και ειδικά στην κατάκτηση του Βραβείου Ήθους. 
Οι μαθητές - αθλητές αφού κεράστηκαν στον μπουφέ που στήθηκε ειδικά για την εκδήλωση ευχαρίστησαν θερμά του καθηγητές τους για τη βοήθεια και συμπαράστασή τους τη χρονιά που πέρασε και τον  κ.Φλιτούρη που τίμησε με την παρουσία του την εκδήλωση.
O αρχηγός της ομάδας Σοφοκλής Τσάτσας (φωτογραφία) δήλωσε:
«Ευχαριστούμε πολύ τον κύριο Διευθυντή της Β/θμιας Ημαθίας για την τιμή που μας έκανε να μας βραβεύσει στον χώρο του σχολείου. Είναι πολύ σημαντικό για εμάς τους αθλητές να αισθανόμαστε πως έχουμε ανθρώπους που μας στηρίζουν. Ακόμη ήθελα να εκφράσω, με αφορμή την εκδήλωση, την αναγκαιότητα ύπαρξης των αθλητικών τμημάτων (ΕΤΑΔ) και του χρόνου, γιατί σε αυτά γίνεται σκληρή δουλειά και θα ήταν πολύ άσχημο από πλευράς κράτους να διακοπεί η λειτουργία τους…»
Ο προπονητής της ομάδος κ. Παυλίδης τόνισε πως στα τμήματα αθλητικής διευκόλυνσης γίνεται μεγάλη προσπάθεια για την ανάπτυξη του αθλητισμού και δήλωσε πως είναι απτό παράδειγμα πως όταν λειτουργεί και αξιοποιείται σωστά μια κρατική παροχή έχουμε διακρίσεις και επιτυχίες.

Δεν υπάρχουν σχόλια: