Παρασκευή 21 Ιουνίου 2013

2ο Τουρνουά Beach Volley Δήμου Βέροιας





Beach Volley Δήμου Βέροιας -  Μέρος 2ο .

Για δεύτερη συνεχή χρονιά διοργανώνεται το τουρνουά Beach Volley του Δήμου Βέροιας ,  με ανδρικές και με γυναικείες ομάδες. Το τουρνουά που πλέον γίνεται θεσμός στα τοπικά αθλητικά δρώμενα της πόλης μας  , θα είναι η αιτία που για άλλη μία χρονιά το ανοιχτό γήπεδο «Άρης Γεωργιάδης  » της Ελιάς θα μετατραπεί σε μία μεγάλη παραλία , έτοιμο να υποδεχτεί τους νέους επίδοξους πρωταθλητές της πόλης  . 

Από 6 έως 13 Ιουλίου (Σάββατο με Σάββατο  ) οι αγώνες θα διεξάγονται καθημερινά από τις 16:00 έως τις 23:00 , αφού υπάρχει και η δυνατότητα διεξαγωγής νυχτερινών αγώνων. 

Η προθεσμία δηλώσεων συμμετοχών εκπνέει την 3η  του Ιουλίου 2013 ,ώρα 14:00.Σημείωση πως όλοι μπορούν να συμμετάσχουν , όχι μόνο αθλητές Volley ή Beach Volley. Πληροφορίες σχετικά με τις συμμετοχές στο 6947.639.279 και στο facebook / 2ο Τουρνουά Beach Volley Βέροιας

Το αναλυτικό πρόγραμμα των αγώνων θα ανακοινωθεί την Παρασκευή  5/7/2013 , μετά την ολοκλήρωση της τεχνικής σύσκεψης των ομάδων και την κλήρωση για την διαμόρφωση των ομίλων.  

Η είσοδος για το κοινό θα είναι ελεύθερη. Προσκαλούμε όλο τον κόσμο να παρακολουθήσει το τουρνουά  και δεσμευόμαστε ότι οι μάχες των παιχτών στην άμμο και οι συγκινήσεις που θα προσφέρει η διοργάνωση σε παίχτες και θεατές θα είναι συγκλονιστικές   

Το τουρνουά το  συνδιοργανώνουν το νομικό πρόσωπο «ΚΑΠΑ Δ. Βέροιας» , η ΔΕΥΑΒ του Δ. Βέροιας και το αθλητικό σωματείο ΦΙΛΙΠΠΟΣ Βέροιας. 

Βέροια , 18/7/2013                                                                  Με εκτίμηση  

Η οργανωτική επιτροπή  

Δεν υπάρχουν σχόλια: