Τετάρτη 29 Μαΐου 2013

Ανοησία, αυτοκτονία και... Γιουρόπα Λιγκ

Ανοησία, αυτοκτονία και... Γιουρόπα Λιγκ
 
Η επιστήμη σηκώνει τα χέρια ψηλά. Ο ΠΑΟΚ αυτοκτόνησε χάνοντας μέσα στην Τούμπα με 1-2 από τον Ατρόμητο, με γκολ του Ναπολεόνι στις καθυστερήσεις και πλέον το εισιτήριο για τα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ έφυγε από τα χέρια του...
 
 
Μετά απ΄ αυτή την απροσδόκτητη ήττα, το φαβορί έγινε πλέον ο Ατρόμητος, ο οποίος εφόσον κερδίσει την Κυριακή τον Αστέρα στο γήπεδό του, βγαίνει στα προκριματικά του Τσάμπιονς Λιγκ.

Ο ΠΑΟΚ πλήρωσε τη... βλακεία του, αφού έχασε ένα παιχνίδι μέσα από τα χέρια του. Προηγήθηκε με 1-0 στο 33 με γκολ του Σαλπιγγίδη, κατάφερε να δεχτεί γκολ στο 42ο δευτερόλεπτο του δευτέρου μέρους, για όλο το δεύτερο ημίχρονο έπαιζε με τη φωτιά, δίνοντας στον Ατρόμητο ευκαιρίες για κόντρες με καλές προϋποθέσεις, δύο φορές τον έσωσε το οριζόντιο δοκάρι, και στο 93ο λεπτό ο Ναπολεόνι πάγωσε την Τούμπα, πετυχαίνοντας το 1-2 σε αντεπίθεση!

Το φοβερό είναι πως με ισοπαλία ο ΠΑΟΚ είχε την κατάσταση στα χέρια του και του αρκούσε μια ισοπαλία στα Γιάννενα για να βγει 1ος στα πλέι οφ. Αντί να κρατήσει την ισοπαλία, ο ΠΑΟΚ έδωσε την ευκαιρια στον Ατρόμητο να βγάλει αντεπίθεση και να σκοράρει στα 93. Μερικές φορες, η βλακεία είναι όντως ανικητη.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

90+++ ΣΟΚ ΣΤΗΝ ΤΟΥΜΠΑ. Ο Ναπολεόνι σκοράρει και κάνει το 1-2. Ο Πίτου Γκαρσία έβγαλε τον Ιταλό στην πλάτη των Κατσουράνη και Κουμάλο κι αυτός με ωραίο σουτ, έστειλε τη μπάλα στην γωνία του Γλύκου. Απίστευτο...

90++ Αντεπίθεση για τον ΠΑΟΚ, ο Αθανασιάδης μπήκε στην περιοχή, από τζαρτζάρισμα του Φυτανίδη έχασε την ισορροπία του, έβγαλε έξω στον Γεωργιάδη, ο οποίος σούταρε για να μπλοκάρει ο Ράντμαν.

90++ Σουτ του Ουντότζι μέσα από την περιοχή, κόντραρε ο Κατσουράνης.

90+ Φάουλ του Ρομπέρ στον Μπρίτο και κίτρινη στον Γάλλο.

ΤΕΣΣΕΡΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

89 Ελιγμός του Ουντότζι από τα δεξιά και δυνατό σουτ από το ύψος της περιοχής, σωτήρια σε κόρνερ ο Γλύκος!

83 Δυνατό σουτ του Ολίσε από το ημικύκλιο, άουτ. Το παιχνίδι έχει γίνει ροντέο!

82 Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Πίτου Γκαρσία στη θέση του Σουμπίνιο.

81 Μετά το δοκάρι, ο βοηθός Σωτηρόπουλος σώζει τον ΠΑΟΚ, καθώς κόβει με ανύπαρκτο οφσάιντ τον Ναπολεόνι, που βγήκε τετ-α-τετ με τον Γλύκο.

80 Φοβερή ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Αντεπίθεση για τους φιλοξενούμενους, ο Γλύκος βγήκε από την περιοχή του κι έδιωξε προ του Ναπολεόνι, ο Μπρίτο στόπαρε λίγο μετά το κέντρο, σούταρε με δύναμη δίνοντας ύψος στη μπάλα, κι αυτή "έσκασε" στο οριζόντιο δοκάρι! Απίστευτη φάση.

79 Τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Λόρενς στη θέση του Σταφυλίδη, που έπαιξε για τελευταία φορά στην Τούμπα...

75 Παραλίγο ψυχρολουσία στην Τούμπα. Ο Σουμπίνιο μέσα από την περιοχή, η μπάλα τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Γλύκου.

74 Ο Λίνο εκτέλεσε το φάουλ, επιχείρησε σέντρα - σουτ, η μπάλα πήρε τροχιά προς την εστία, ο Ράντμαν έχασε τα βήματα, αλλά έδιωξε σε κόρνερ.

74 Κίτρινη στον Μπάλλα, που πήρε τα πόδια του Σαλπιγγίδη.

70 Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Στη θέση του Ιγκλέσιας περνά στο παιχνίδι ο Μπάλλας.

69 Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης περνά στη θέση του Φωτάκη. Με Σταφυλίδη, Ρομπέρ στο κέντρο, Ολίσε, Σαλπιγγίδη στα άκρα, και Γεωργιάδη, Αθανασιάδη στην επίθεση ο ΠΑΟΚ.

68 Ωραία κίνηση του Γεωργιάδη από τα δεξιά, έβγαλε καλή σέντρα, αλλά ο Σαλπιγγίδης υπό την πίεση του Φυτανίδη, βρήκε αέρα προ του Ράντμαν. Μεγάλη ευκαιρία για το 2-1.

64 Καλή ενέργεια του Ολίσε και σέντρα από τα δεξιά, αλλά ο Λιβεριανός έστειλε τη μπάλα λίγο πιο μπροστά από εκεί που την περίμενε ο Σαλπιγγίδης...

62 Κίτρινη και στον Ιγκλέσιας για φάουλ στον Ολίσε.

60 Ο Λίνο έκανε την κούρσα από τα αριστερά, άλλαξε με τον Σαλπιγγίδη, βρέθηκε σε θέση μέσα αριστερά, σούταρε, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Καλη στιγμή για τον ΠΑΟΚ.

58 Αλλαγή για τον Ατρόμητο. Ο Μπρίτο στη θέση του Καραγκούνη.

58 Ο Σουμπίνιο εκτέλεσε με σέντρα, ο Ιγκλέσιας βγήκε στο πρώτο δοκάρι, αλλά σούταρε άτσαλα, άουτ.

57 Η πρώτη κίτρινη στο παιχνίδι στον Σταφυλίδη, για φάουλ πάνω στον Σκόνδρα.

55 Πρώτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Γεωργιάδης στη θέση του Βούκιτς.

54 Φοβερή ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Ράντμαν κάνει λάθος και στέλνει τη μπάλα πάνω στον Βουκιτς, ο οποίος δεν εμπιστεύτηκε το πόδι του, δεν σούταρε αμέσως, κινήθηκε προς την εστία, αλλά ο Λαζαρίδης του πήρε τη μπάλα.

50 Το παιχνίδι στράβωσε γρήγορα για τον ΠΑΟΚ, που πρέπει να προσέξει τώρα, γιατί ακόμη και η ισοπαλία, δεν είναι καταδικαστική.

48 Αθανασιάδης και Λόρενς ζεσταίνονται θεωρητικά (ουσιαστικά παρακολουθούν το παιχνίδι).

46 ΓΚΟΛ από τα αποδυτήρια για τον Ατρόμητο, μετά από μόλις 42 δευτερόλεπτα! Ο Ουντότζι έβγαλε ωραία μπαλια στον Ναπολεόνι, ο οποίος βγήκε στην πλάτη της άμυνας και πλάσαρε ωραία τον Γλύκο (1-1).

TO 2o HMIXPONO ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ


45 Εκτέλεση φάουλ του Σουμπίνιο, μπλόκαρε ο Γλύκος.

45 Φάουλ - σέντρα του Σουμπίνιο, κεφαλιά του Λαζαρίδη χωρίς καλή ισορροπία, η μπάλα έφυγε πολύ άουτ.

44 Ωραία σέντρα του Ρομπέρ, που βγάζει τετ-α-τετ τον Σαλπιγγίδη, ο οποίος κόβεται σωστά με οφσάιντ από τον βοηθό Σωτηρόπουλο.

39 Ευκαιρία για τον Ατρόμητο, ο Σουμπίνιο έβγαλε τον Ναπολεόνι στην πλάτη του Κουμάλο και προ του Γλύκου, ο Ιταλός δεν μπόρεσε να κοντρολάρει τη μπάλα.

38 Φάουλ για τον Ατρόμητο από τα αριστερά, ο Σουμπίνιο εκτέλεσε, ο Γλύκος μπλόκαρε εύκολα.

33 ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Φωτάκης βρήκε ωραία τον Ρομπέρ μέσα στην περιοχή στα αριστερά, αυτός βρήκε τον Ολίσε στο σημείο του πέναλτι, ο Λιβεριανός σούταρε, ο Ράντμαν απέκρουσε αλλά δεν συγκράτησε τη μπάλα κι ο Σαλπιγγίδης από το ύψος της μικρής περιοχής, την έστειλε στα δίχτυα (1-0).

30 Συμπληρώθηκε το ημίωρο, η εικόνα του αγώνα δεν έχει αλλάξει. Ο ΠΑΟΚ με κατοχή της μπάλας, χωρίς ουσία όμως, ο Ατρόμητος επικίνδυνος στον ανοιχτό χώρο, στις αντεπιθέσεις.

24 Καλή αντεπίθεση για τον Ατρόμητο, ο Ουντότζι από τα δεξιά έκοψε τη μπάλα στο ύψος του πέναλτι, ο Κατσουράνης έβαλε μια προβολή, ίσα ισα για να φοβηθεί ο Δημούτσος, να βάλει πιο ψηλά το πόδι του και να φύγει η μπάλα πολύ άουτ.

22 Στα μισά του πρώτου μέρους. Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει τη μπάλα στην κατοχή του, ο Ατρόμητος δίνει χώρους, ευκαιρία δεν έχει δημιουργηθεί προς το παρόν στην περιοχή του Ράντμαν.

17 Ο Σταφυλίδης έπεσε στο έδαφος ύστερα από δυνατό μαρκάρισμα του Λαζαρίδη. Ο Γεωργιάδης έχει σηκώσει για ζέσταμα τον... Γεωργιάδη και τον Λόρενς.

16 Ωραία προσπάθεια και σέντρα του Ρομπέρ από αριστερά, ο Ολίσε προσπάθησε να στοπάρει στο δεύτερο δοκάρι, ο Νάστος που παίζει αριστερός μπακ σήμερα, πρόλαβε και μάζεψε τη μπάλα.

14 Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία για τον Ατρόμητο. Ο Ναπολεόνι μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά, έμεινε όρθιος παρά το τάκλιν του Κατσουράνη, έκοψε στον επερχόμενο Σουμπίνιο, αλλά η πάσα του δεν ήταν καλά και από τις κόντρες επωφελήθηκε ο Γλύκος...

12 Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να έχει την κατοχή της μπάλας προσπαθώντας από τα άκρα να βρει διαδρόμους για την περιοχή του Ατρόμητου.

Η πρώτη καλή στιγμή για τον ΠΑΟΚ. Ωραία προσπάθεια από τον Λίνο, που έστρωσε στον Βούκιτς, ο Σέρβος στόπαρε, σούταρε από 20 μέτρα, η μπάλα έφυγε λίγο πάνω από το δοκάρι του Ράντμαν.

6 Παιχνίδι κέντρου στα πρώτα λεπτά, με τον ΠΑΟΚ να έχει μια ελαφρά υπεροχή.

Σε 4-2-3-1 ο Ατρόμητος, με Ράντμαν τερματοφύλακα, τους Σκόνδρα, Φυτανίδη, Λαζαρίδη, Νάστο στην άμυνα, Ιγκλέσιας και Δημούτσο στα χαφ, ο Ουντότζι παίζει δεξιά, ο Καραγκούνης αριστερά και ο Ναπολεόνι σέντερ φορ, με τον Σουμπίνιο πίσω του.

1 Όπως ήταν αναμενόμενο, ο ΠΑΟΚ ξεκινά με Γλύκο τερματοφύλακα, Αποστολόπουλο, Κατσουράνη, Κουμάλο, Λίνο στην άμυνα, τους Σταφυλίδη και Φωτάκη στο κέντρο, τον Ολίσε δεξιά, τον Ρομπέρ αριστερά και τον Βούκιτς πίσω από τον Σαλπιγγίδη.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Σταφυλίδης, Ρομπέρ, Ιγκλέσιας, Μπάλλας.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Στυλιάρας (Αιτ/νίας)
ΒΟΗΘΟΙ : Κωσταράς (Αιτ/νιας) - Σωτηρόπουλος (Αχαίας)
ΠΑΟΚ : Γλύκος, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Κουμάλο, Λίνο, Σταφυλίδης (79 Λόρενς), Φωτάκης (69 Αθανασιάδης), Ρομπέρ, Ολίσε, Βούκιτς (55 Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης.
ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ : Ράντμαν, Σκόνδρας, Λαζαρίδης, Φυτανίδης, Νάστος, Δημούτσος, Ιγκλέσιας (70 Μπάλλας), Ναπολεόνι, Σουμπίνιο (82 Γκαρσία), Καραγκούνης (58 Μπρίτο), Ουντότζι.

Δεν υπάρχουν σχόλια: