Πέμπτη, 25 Απριλίου 2013

Πρόσκληση εθελοντών για τις καλοκαιρινές δράσεις της Δημόσιας Βιβλιοθήκης Βέροιας


Η Δημόσια Βιβλιοθήκη Βέροιας καλεί ανθρώπους δημιουργικούς με διάθεση προσφοράς και πρωτότυπες ιδέες, να συμμετέχουν στην υλοποίηση της καλοκαιρινής μας εκστρατείας «Στις Βιβλιοθήκες ο κόσμος είναι ΠΟΛΥΧΡΩΜΟΣ».
Πρόσκληση εθελοντών για τις καλοκαιρινές δράσεις της Δημόσιας Βιβλιοθήκης ΒέροιαςΑπό 15 Ιουνίου μέχρι 15 Σεπτεμβρίου το Future Library, σε συνεργασία με τη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας και πολλές άλλες Βιβλιοθήκες σε όλη τη χώρα, διοργανώνει, με τη συμμετοχή μικρών και μεγάλων, μια πολύχρωμη Καλοκαιρινή Εκστρατεία Ανάγνωσης, Δημιουργικότητας και Καινοτομίας!!!
Σας περιμένουμε να χαράξουμε νέες διαδρομές με χιλιάδες χρώματα!!! Θα ζήσουμε μαζί καινούριες εμπειρίες, προσφέροντας στα παιδιά και στην κοινότητά μας το χρώμα που δυστυχώς λείπει από την σκληρή καθημερινότητά μας.
Όλες οι δεξιότητες είναι ευπρόσδεκτες, καθώς υπάρχουν πολλοί τομείς στους οποίους όλοι μπορούν να φανούν χρήσιμοι, ανάλογα με τις ανάγκες π.χ. εμψύχωση, φωτογραφίες, κείμενα κλπ.
Για περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στη Δημόσια Κεντρική Βιβλιοθήκη Βέροιας τηλ. 2331024494, www.libver.gr ή μέσω ηλεκτρονικού ταχυδρομείου στην ηλεκτρονική διεύθυνση: info@libver.gr. Υπεύθυνες Καλοκαιρινής Εκστρατείας Φιφή Τριανταφυλλίδου και Γεωργία Ζαφειρογιάννη. Δήλωση συμμετοχής έως 30 Μαΐου 2013.

Σας περιμένουμε!!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: