Σάββατο 6 Απριλίου 2013

ΠΑΟΚ - ΒΕΡΟΙΑ 2 -0 ΤΕΛΙΚΟ

Ξεπέταξε και τη Βέροια
 
Με συνοπτικές διαδικασίες και χωρίς να ιδρώσει, ο ΠΑΟΚ ξεπέρασε και το εμπόδιο της Βέροιας, νικώντας με 2-0, μπροστά σε περίπου 7.000 οπαδούς του στην Τούμπα...
 
 
Ο ΠΑΟΚ ήταν ο απόλυτος κυρίαρχος και στα 90 λεπτά, κι αν στο πρώτο μέρος βρήκε μια υποτυπώδη αντίσταση, στο δεύτερο ήταν μονίμως στην επίθεση, και δεν αντιμετώπισε το παραμικρό πρόβλημα για να κερδίσει και την Βέροια και να φτάσει στους 56 βαθμούς.

Το σκορ άνοιξε στο 34 με κεφαλιά του Σαλπιγγίδη και τα γκολ του ΠΑΟΚ τα διπλασίασε ο Αθανασιάδης στο 85, επίσης με κεφαλιά.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

90+++
Ο Καμαρά μπήκε από τα δεξιά στην περιοχή, πλάσαρε, η μπάλα πέρασε σύρριζα άουτ...

ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

86 Μετά και το δεύτερο γκολ, με το οποίο ο ΠΑΟΚ καθάρισε το παιχνίδι, ο κόσμος αρχίζει να αποχωρεί προφανώς για να προλάβει να δει το παιχνίδι του Ατρομήτου στην τηλεόραση.

85 ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Πολύ ωραίο γκολ, σε δημιουργία και εκτέλεση. Ο Ολίσε πήρε τη μπάλα από τα δεξιά, μπήκε στην περιοχή, έσκαψε ωραία τη μπάλα προς τον Αθανασιάδη, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά έστειλε τη μπάλα στη γωνία του Λόπεζ (2-0)

84 Κίτρινη κάρτα στον Λίνο για καθυστέρηση. Ο Βραζιλιάνος την ήθελε για να συμπληρώσει 4.

82 Τελευταία αλλαγή και για τη Βέροια. Στη θέση του Μοκάκε περνά ο Παυλίδης.

81 Αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, με τον Σίλντενφελντ να βγάζει τον Γεωργιάδη στον κενό χώρο, αυτός έφτασε στην περιοχή, αλλά αν και είχε πάσα στον Καμαρά, πήγε να ντριμπλάρει τον Αμαραντίδη, ο οποίος του πήρε τη μπάλα.

80 Ατομική προσπάθεια του Καμαρά και σουτ μέσα από την περιοχή και αριστερά, η μπάλα έφυγε απελπιστικά άουτ.

78 Τελευταία αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Στη θέση του Λόρενς, περνά ο Γεωργιάδης.

75 Σέντρα του Αποστολόπουλου, κεφαλιά του Αθανασιάδη από το ύψος της μικρής περιοχής, άουτ!

71 Ύστερα από λάθος του Σίλντενφελντ, ο Καλτσάς μπήκε στην περιοχή από τα αριστερά κι έπεσε κάτω ύστερα από μια επαφή με τον Κατσουράνη. Το αν υπάρχει πέναλτι "παίζεται", κίτρινη κάρτα στον επιθετικό της Βέροιας, πάντως, δεν ήταν, όπως υπέδειξε ο Βοσκάκης.

70 Δεύτερη αλλαγή για τη Βέροια. Ο Καλτσάς στη θέση του Μπαρκάν.

68 Ατομική ενέργεια και σουτ του Ολίσε έξω από την περιοχή, ο Λόπεζ απέκρουσε, ο Αθανασιάδης πήγε πρώτος στην μπάλα και πλάσαρε, αλλά απέκρουσε και πάλι ο Λόπεζ.

65 Διπλή αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Αθανασιάδης αντί του Σαλπιγγίδη και ο Φωτάκης αντί του Λάζαρ.

64 Πρώτη αλλαγή για την Βέροια. Στη θέση του Γκιγιέρμο μπαίνει στο παιχνίδι ο Ρεάνο.

59 Σέντρα του Λόρενς με αποδέκτη τον Σαλπιγγίδη, την τελευταία στιγμή πρόλαβε κι έδιωξε ο Τζημογιάννης.

55 Ο ΠΑΟΚ είναι μόνιμα στην επίθεση, έχει την κατοχή της μπάλας, αλλά του λείπει η τελική πάσα για να φτάσει στην ευκαιρία.

50 Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο ημίχρονο και πιέζει για το δεύτερο γκολ.

47 Η στατιστική υπηρεσία έχει χρεώσει το γκολ του ΠΑΟΚ ως αυτογκόλ του Μοκάκε, αν και από την κεφαλιά του Σαλπιγγίδη, η μπάλα είχε κατεύθυνση στα δίχτυα.

46 Χωρίς αλλαγές οι δύο ομάδες.

ΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

43
Ωραίο σουτ του Λόρενς έξω από την περιοχή, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

37 Ο ΠΑΟΚ συνεχίζει να επιτίθεται, προσπαθώντας να πετύχε και δεύτερο γκολ πριν τελειώσει το ημίχρονο...

34 ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Κόρνερ του Λίνο, κεφαλιά του Σαλπιγγίδη, ο Μοκάκε με τον Λόπεζ μπερδεύτηκαν πάνω στη γραμμή κι η μπάλα κατέληξε στα δίχτυα. Ο ΠΑΟΚ ανοίγει το σκορ.

32 Σουτ του Ολαϊτάν λίγο πριν το ημικύκλιο, η μπάλα έφυγε σχεδόν ένα μέτρο πάνω από την εστία του Ιτάνζ.

31 Διαγώνιο σουτ του Κάτσε από τα αριστερά και από απόσταση 25 μέτρων, μπλόκαρε στη γωνία του ο Λόπεζ.

25 Ο Ιωάννου βγήκε από τα δεξιά, έκοψε στο σημείο του πέναλτι, ο Μπαρκάν βρήκε αέρα, ο επερχόμενος Μοκάκε έκανε το σουτ, αλλά η μπάλα έφυγε άουτ. Η μεγαλύτερη ευκαιρία στο παιχνίδι.

20 Συμπληρώθηκαν τα 20 λεπτά στο παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να έχει την κατοχή της μπάλας και να ψάχνει το γκολ, αλλά και την Βέροια να μην κλείνεται στο καβούκι της και να προσπαθεί κι αυτή να βγει στην επίθεση.

15 Σέντρα του Λίνο, κεφαλιά του Ολίσε από το ύψος της μικρής περιοχής, ο Λόπεζ εκπληκτικά έβγαλε σε κόρνερ.

13 Ωραία σουτ του Λόρενς από 27-28 μέτρα, ο Λόπεζ έβγαλε σε κόρνερ.

11 Συνθήματα υπέρ του Πάμπλο Γκαρσία από τη Θύρα 4, με το υπόλοιπο γήπεδο να χειροκροτά.

7 Σέντρα του Λάζαρ στο δεύτερο δοκάρι, ο Λόρενς πλάσαρε, η μπάλα έφυγε πολύ πάνω από το δοκάρι. Η πρώτη μεγάλη ευκαιρία στο παιχνίδι.

6 Το πρώτο... αχ για τον ΠΑΟΚ, με τον Σαλπιγγίδη να παίρνει τη μπάλα στη γραμμή του πλαγίου, να μπαίνει στην περιοχή από τα αριστερά, και τον Ορέστες να τον κόβει σε κόρνερ.

4 Η Βέροια παίζει με 4-2-3-1, με τους Μπερτέν, Ορέστες, Τζημογιάννη και Αμαραντίδη στην άμυνα, τους Γκιγιέρμο και Καλογέρη αμυντικά χαφ, τον Μοκάκε μπροστά τους, τον Ολαϊτάν δεξιά, τον Μπαρκάν αριστερά και τον Ιωάννου στην κορυφή της επίθεσης.

2 Σε διάταξη 4-4-2 και σήμερα ο ΠΑΟΚ, με τους Αποστολόπουλο, Κατσουράνη, Σίλντενφελντ, Λίνο στην άμυνα, τους Ολίσε, Κάτσε, Λάζαρ και Καμαρά στη μεσαία γραμμή και τους Λόρενς και Σαλπιγγίδη στην επίθεση.

1 Ευκαιρία για την Βέροια μετά από 34 δευτερόλεπτα αγώνα! Ο Ιωάννου δέχτηκε μια κάθετη πάσα και βρέθηκε σε θέση μέσα δεξιά, έκανε το σουτ, ο Σίλντενφελντ έβαλε την προβολή, κι η μπάλα έφυγε κόρνερ.

ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ
: Λίνο, Καλτσάς.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Βοσκάκης (Ρεθύμνου)
ΒΟΗΘΟΙ : Καρατζίκας (Αθήνας) - Κοντιζάς (Αθήνας)
ΠΑΟΚ : Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Λίνο, Λάζαρ (65 Φωτάκης), Κάτσε, Ολίσε, Καμαρά, Λόρενς (78 Γεωργιάδης), Σαλπιγγίδης (65 Αθανασιάδης).
ΒΕΡΟΙΑ : Λόπεζ, Μπερτέν, Ορέστες, Τζιμογιάννης, Αμαραντίδης, Γκιγιέρμο (64 Ρεάνο), Καλογέρης, Ολαϊτάν, Μπαρκάν (70 Καλτσάς), Μοκάκε (82 Παυλίδης), Ιωάννου.

Δεν υπάρχουν σχόλια: