Κυριακή 31 Μαρτίου 2013

Βέροια- Κέρκυρα 2-0. Τα παρασκήνια της...κερκίδας και η τούρτα γενεθλίων που κόπηκε στην εξέδρα!! Video και φωτορεπορτάζ


 Αρκετός ο φίλαθλος κόσμος που παραβρέθηκε το απόγευμα της Κυριακής 31 Μαρτίου στο ΔΑΚ της Βέροιας, για να στηρίξει την "Βασίλισσα του Βορρά" στον υπερ πάντων αγώνα της με την Κέρκυρα. Τελικά όλοι έφυγαν ικανοποιημένοι από το γήπεδο, πλην φυσικά των Φαιάκων ,που ήδη βρίσκονται "εκεί, εκεί στη Β΄Εθνική"!
 Ανήσυχος μέχρι το 0-0 ο Γιώργος Αρβανιτίδης, πηγαινοέρχονταν στα επίσημα. Τελικά το πρώτο τέρμα με πέναλτι του Κόστλι στο 77 έφερε τον μεγαλομέτοχο της ΠΑΕ στα..κάγκελα, ενώ με το δεύτερο τέρμα του Ολαϊτάν στο 90΄το αφεντικό της Βέροιας, έφυγε για τα αποδυτήρια της ομάδας έντονα ανακουφισμένος!
Παρόντες στα επίσημα του ΔΑΚ της Βέροιας, ο βουλευτής κ. Λάζαρος Τσαβδαρίδης και ο περιφερειακός σύμβουλος και πετυχημένος επιχειρηματίας κ. Κώστας Καλαιτζίδης, παρακολούθησαν με έντονη αγωνία την εξέλιξη του αγώνα, αλλά και με χαρά και ανακούφιση το 2-0 και το σφύριγμα της λήξης από τον διαιτητή κ. Δημητρόπουλο.

Κέρδισαν την μάχη της εξέδρας οι οπαδοί της "Βασίλισσας" με τους παίκτες να πηγαίνουν προς την εξέδρα των φαν τους, για να πανηγυρίσουν την μεγάλη νίκη

 Από τα ορεινά των επισήμων παρακολούθησε τον αγώνα ο δημοτικός σύμβουλος και πρόεδρος των ΚΤΕΛ κ. Παύλος Παυλίδης.

Σκεπτικός ο καλός συνάδελφος, ιδιοκτήτης του "Πληροφοριοδότη" Αντώνης Χατζηκυριακίδης, παρακολούθησε από τα δημοσιογραφικά θεωρεία την εξέλιξη του αγώνα. Ο δικός μας Βασίλης Βόλκος έπαιξε...αριστερό δημοσιογραφικό εξτρέμ, καλύπτοντας τον αγώνα για την ΕΡΑ-Σπορ και φυσικά τον "Λαό" και έτσι δεν μπορέσαμε να τον...εντοπίσουμε φωτογραφικά!

Μάκης Ισαακίδης και Γιώργος Μηνάς παρακολούθησαν τον αγώνα από την εξέδρα των..ημιεπισήμων!!!Χαρούμενους τους βρήκε η λήξη του αγώνα, αν και μάλλον χρειάστηκαν αρκετά.. υπογλώσσια μέχρι το 77!!!

 Η φωτογραφία είναι ...προφητική;Τσαβδαρίδης από κάτω, μαζί με τον κουμπάρο του Ακριτίδη και μια σειρά πιο πάνω Κυριάκος  Παναγιωτίδης!!! Λέτε να έχουμε τέτοια ...άνοδο στις δημοτικές εκλογές  το 2014;;;;
 Τούρτα γενεθλίων έκοψε φαν της Βέροιας στην κερκίδα , κατά τη διάρκεια του αγώνα με την Κέρκυρα, με συνοδεία μάλιστα χάλκινων!!! Τελικά το γλέντι των γενεθλίων έγινε ακόμη καλύτερο με την νίκη της Βέροιας!
Ο πιο πολύτιμος παίκτης της Βέροιας αποδείχθηκε ο αρχηγός της  Νίκος Γεωργέας. Ο κάπτεν έτρεξε άπειρα χιλιόμετρα και τα σημάδια της κούρασης του ήταν ιδιαίτερα εμφανή κατά την αλλαγή του!
 Από τα καλύτερα γυναικεία δίδυμα οπαδών της Βέροιας, έδωσαν με δύναμη και ...ήχο την μάχη της ενίσχυσης της ομάδας από την εξέδρα.!

 Πατέρας και κόρη πανηγύρισαν την νίκη της ομάδας ιδιαίτερα έντονα. Βέροια και πάσης Ελλάδος, διατί να το κρύψωμεν άλλωστε!!

Δεν υπάρχουν σχόλια: