Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Πλησιάζει το... ΟΑΚΑ ο ΠΑΟΚ

Πλησιάζει το... ΟΑΚΑ
 
Ο ΠΑΟΚ έκανε το πρώτο βήμα για την πρόκριση εξασφαλίζοντας ένα σκορ (θεωρητικά) ασφαλείας για την ρεβάνς της Τετάρτης στη Λιβαδειά. Το 2-0 της Τούμπας ανοίγει τον δρόμο για την πρόκριση και φέρνει τον ΠΑΟΚ με το ένα πόδι στα ημιτελικά και πιο κοντά στον τελικό...
 
 

Ο Δικέφαλος ήταν καλύτερος από τον Λεβαδειακό κι αφού ξόδεψε ένα ημίχρονο χωρίς ουσιαστική ευκαιρία, «καθάρισε» το παιχνίδι στις αρχές του δευτέρου μέσα σε τρία λεπτά.

Στο 57 ο Αθανασιάδης πέτυχε το 20ο φετινό του γκολ, σε μια φάση, που οι φιλοξενούμενοι έχουν δίκιο να διαμαρτύρονται καθώς ο σκόρερ ήταν περίπου ένα μέτρο οφσάιντ και στο 60 ο Σαλπιγγίδης πέτυχε το 2-0, ύστερα από ασίστ του Καμαρά με τον ώμο.

Μπορεί οι φιλοξενούμενοι να έχουν δικαιολογημένα παράπονα για το πρώτο γκολ, ωστόσο με βάση την γενικότερη εικόνα του αγώνα, το 2-0 είναι σκορ, που ανταποκρίνεται στα όσα διαδραματίστηκαν στα 90 λεπτά του παιχνιδιού.

Στο τελευταίο ημίωρο, ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε καλά το παιχνίδι, ο Δώνης κάλυψε τους χώρους πίσω με ένα φρέσκο πνευμόνι (Κάτσε) και δεν αντιμετώπισε σοβαρούς κινδύνους.

Η ρεβάνς θα γίνει την ερχόμενη Τετάρτη στις 6μμ στη Λιβαδειά κι ο νικητής θα αντιμετωπίζει τον Αστέρα Τρίπολης, αν η ομάδα της Αρκαδίας δεν αυτοκτονήσει στη ρεβάνς με τον Πλατανιά.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

90+++ Π
αραλίγο και το 3-0! Ο Αθανασιάδης έκοψε στην περιοχή, ο Λισγάρας έβαλε την προβολή, η μπάλα έφυγε δίπλα από το δοκάρι, κόρνερ.

90++ Τρίτη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Κωνσταντινίδης στη θέση του Λόρενς.

ΤΡΙΑ ΛΕΠΤΑ ΟΙ ΚΑΘΥΣΤΕΡΗΣΕΙΣ

90
Κίτρινη στον Ρομέου για επικίνδυνο παιχνίδι.

90 Δεύτερη αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Κουμάλο στη θέση του Σαλπιγγίδη.

89 Κίτρινη στον Λάζαρ για ένα φάουλ στον Ζησόπουλο.

85 Παίζει και με τον χρόνο πλέον ο ΠΑΟΚ, το 2-0 είναι μια χαρά αποτέλεσμα, με βάση και την εικόνα του αγώνα...

80 Ο ΠΑΟΚ έχει ανεβάσει το παιχνίδι, πήρε μέτρα στο γήπεδο και προσπαθεί και για το τρίτο γκολ....

75 Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί πλέον να κλείσει τους χώρους στο μισό γήπεδο, αφήνοντας χώρους στον Λεβαδειακό.

73 Τρίτη αλλαγή για τον Λεβαδειακό. Ο Καγιεχόν περνά στη θέση του Ροτζέριο.

70 Σουτ του Λόρενς από 25 μέτρα, λίγο πάνω από την εστία του Κυριακίδη.

67 Αλλαγή και για τον ΠΑΟΚ. Ο Κάτσε περνά στη θέση του Γκαρσία.

65 Ο ΠΑΟΚ κατάφερε μέσα σε τρία λεπτά να πετύχει ένα σκορ πρόκρισης, το ζητούμενο πλέον είναι να διαχειριστεί καλά το παιχνίδι και να το κρατήσει.

64 Δυο αλλαγές μαζεμένες από τον Παράσχο. Ο Ζησόπουλος κι ο Πόι μπαίνουν στο παιχνίδι στις θέσεις των Κόρμπου και Μπουμάλ.

62 Παραλίγο και το 3-0! Ο Λόρενς σούταρε έξω από την περιοχή, η μπάλα βρήκε στον Χοσέμι και πέρασε ελάχιστα δίπλα από το δεξί δοκάρι του εξουδετερωμένου Κυριακίδη!

60 ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Πολύ γρήγορα ο ΠΑΟΚ φτάνει στο 2-0 με τον Σαλπιγγίδη. Ο Λόρενς έβγαλε μια μπαλιά στον Καμαρά μέσα στην περιοχή, ο Γάλλος βρήκε τη μπάλα με τον ώμο, αυτή στρώθηκε στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος από κοντά πλάσαρε τον Κυριακίδη (2-0)

57 ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ ΓΙΑ ΤΟΝ ΠΑΟΚ! Ο Αθανασιάδης ανοίγει το σκορ. Σέντρα του Κατσουράνη, ο Λισγάρας έδιωξε με το κεφάλι, η μπάλα βρήκε στον Λόρενς και στρώθηκε στον Αθανασιάδη, ο οποίος με κοντινό σουτ νίκησε τον Κυριακίδη. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτύρονται δικαίως, πάντως, καθώς ο σκόρερ ήταν περίπου ένα μέτρο οφσάιντ... Το λάθος το χρεώνεται ο πρώτος βοηθός, ο Αθηναίος Ακρίβος.

52 Ωραία ενέργεια του Καμαρά από τα αριστερά, ο Γάλλος έβγαλε μια επικίνδυνη σέντρα στο πρώτο δοκάρι, προ του Σαλπιγγίδη ο Χoσέμι έβγαλε με κεφαλιά σε κόρνερ.

49 Ο ΠΑΟΚ μπήκε δυνατά στο δεύτερο μέρος, με προφανή τη διάθεση να ασκήσει μια πίεση και να φτάσει σε ένα γκολ...

46 Χωρίς αλλαγή συνεχίζουν και οι δύο ομάδες.

19.05 ΤΟ 2ο ΗΜΙΧΡΟΝΟ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ

45+ Εκτέλεση φάουλ του Λίνο από 30 μέτρα από τον άξονα, μπλόκαρε ο Κυριακίδης.

43 Η πιο ευκαιρία στο παιχνίδι, είναι για τον Λεβαδειακό. Ο Μαχαίρας έβγαλε τη σέντρα από τα σεντρά, ο Μπουμάλ βγήκε ανάμεσα σε Σίλντενφελντ και Κατσουράνη, αλλά δεν έπιασε καλά το σουτ και μπλόκαρε ο Ιτάνζ.

36 Καλό σουτ του Αθανασιάδη έξω από την περιοχή, απέκρουσε στη γωνία του ο Κυριακίδης.

34 Στο ίδιο μοτίβο το παιχνίδι, με τον ΠΑΟΚ να έχει την μπάλα, αλλά να μη μπορεί να μπει μέσα στην περιοχή του Λεβαδειακού.

30 Συμπληρώθηκε το πρώτο ημίωρο, με τον ΠΑΟΚ να έχει τον έλεγχο του αγώνα και την κατοχή της μπάλας, αλλά οι τρεις τελικές του, είναι όλες από μακρινά σουτ.

28 Συρτό σουτ του Καμαρά από τον άξονα, από απόσταση 30 μέτρων, μπλόκαρε ο Κυριακίδης.

27 Καλό σουτ του Αποστολόπουλου από τη δεξιά γωνία της περιοχής, απέκρουσε ο Κυριακίδης.

23 Το πρώτο... αχ, στην Τούμπα. Ωραίο, δυνατό σουτ του Καμαρά από 22 μέτρα, η μπάλα έφυγε λίγο άουτ.

21 Η πρώτη τελική για τον Λεβαδειακό. Ο Μαχαίρας σούταρε διαγώνια, από τη δεξιά γωνία της περιοχής, ο Ιτάνζ ήλεγχε την πορεία της μπάλας, η οποία πέρασε ένα μέτρο δίπλα από το δεξί δοκάρι του.

18 Πρώτο κόρνερ για τον ΠΑΟΚ, από τα δεξιά με τον Γκαρσία, ο Κυριακίδης έδιωξε με τις γροθιές.

15 Κίτρινη και στον Ροτζέριο για φάουλ στον Λάζαρ.

13 Ο ΠΑΟΚ έχει αρχίσει να κερδίζει μέτρα στο γήπεδο, χωρίς να μπορεί να γίνει προς το παρόν απειλητικός.

12 Κίτρινη στον Γκαρσία, διότι έκοψε τη μπάλα με το χέρι. Σωστή απόφαση.

7 Φάουλ για τον ΠΑΟΚ από τα αριστερά, ο Λόρενς έκανε τη σέντρα, αυτή τη φορά η κομπίνα δεν έπιασε κι απομάκρυναν οι αμυντικοί. Ήταν μια φάση - καρμπόν με το γκολ που πέτυχε ο Κατσικάς στο παιχνίδι με τον ΟΦΗ.

5 Αναγνωριστικό το παιχνίδι στα πρώτα λεπτά του, με τη μπάλα να κινείται στο χώρο του κέντρου...

2 Σε 4-1-4-1 ο Λεβαδειακός. Τερματοφύλακας ο Κυριακίδης, Νικολακάκης, Χοσέμι, Λισγάρας, Μεντί στην άμυνα, ο Κόρμπος κόφτης, Μαχαίρας, Ρομέου, Ροτζέριο, Μπουμάλ η τετράδα στη μεσαία γραμμή και σέντερ φορ ο Βασιλείου.

1 Σε 4-4-2 και σήμερα ο ΠΑΟΚ. Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Λίνο στην άμυνα, Λόρενς, Λάζαρ, Γκαρσία, Καμαρά στο κέντρο, Σαλπιγγίδης και Αθανασιάδης στην επίθεση.

18.00 ΤΟ ΠΑΙΧΝΙΔΙ ΞΕΚΙΝΗΣΕ

ΚΙΤΡΙΝΕΣ : Γκαρσία, Λάζαρ, Ροτζέριο.
ΔΙΑΙΤΗΤΗΣ : Γιάχος (Χίου)
ΒΟΗΘΟΙ : Ακρίβος (Αθήνας) - Γεωργαράκος (Αθήνας)
ΠΑΟΚ : Ιτάνζ, Αποστολόπουλος, Κατσουράνης, Σίλντενφελντ, Λίνο, Λόρενς, Γκαρσία (67 Κάτσε), Λάζαρ, Καμαρά, Σαλπιγγίδης (90 Κουμάλο), Αθανασιάδης.
ΛΕΒΑΔΕΙΑΚΟΣ : Κυριακίδης, Νικολακάκης, Χοσέμι, Λισγάρας, Μεντί, Μαχαίρας, Κόρμπος (64 Ζησόπουλος), Ρομέου, Ροτζέριο (73 Καγιεχόν), Μπουμάλ (64 Πόι), Βασιλείου.
 

Δεν υπάρχουν σχόλια: