Πέμπτη 28 Φεβρουαρίου 2013

Στη Βέροια το Ευρωπαϊκό Πρωτάθλημα Παγκρατίου Αθλήματος τον Νοέμβριο

Το Παγκράτιο, το πανάρχαιο Ελληνικό Άθλημα που χρειάζεται τη συμμετοχή όλων των Ελλήνων για να ξαναζήσουμε μεγάλες στιγμές του προγονικού παρελθόντος, θα ξεκινήσει  από τη Βέροια την πορεία του προς τους Ολυμπιακούς Αγώνες του 2024, 2662 χρόνια μετά την αρχική του ένταξη το 648πΧ.
Ο Δήμος Βέροιας ανέλαβε τη διοργάνωση του 1ου Παγκοσμίου Συνεδρίου στις 14 και του Ευρωπαϊκού Πρωταθλήματος Παγκρατίου Αθλήματος, στις 15, 16 και 17 Νοεμβρίου 2013.
Η υπό την αιγίδα του Δήμου Βέροιας, Συντονιστική Επιτροπή Διοργάνωσης των Αγώνων,  καλεί κάθε Ελληνίδα και κάθε Έλληνα που θέλει να γνωρίσει τους Εναγώνιους Νόμους του Αθλήματος ή να προσφέρει (αμοιβόμενες) υπηρεσίες Ελλανοδίκη (διαιτητή) και Γραμματείας Αγώνων, να το δηλώσει στην Επιτροπή.
Θα διοργανωθούν ΔΩΡΕΑΝ σεμινάρια Γραμματέων και Ελλανοδικών από τώρα μέχρι και τον Οκτώβριο, ανάλογα με τη συμμετοχή και τη δυνατότητα στη Θεσσαλονίκη, τη Βέροια, τη Νάουσα, την Αλεξάνδρεια και όπου αλλού προκύψει ανάγκη. Μετά τη συγκέντρωση των δηλώσεων συμμετοχής, θα συνταχθεί το αναλυτικό πρόγραμμα, για τη διευκόλυνση όλων.
Στους επιτυχόντες, μετά από εξετάσεις (γραπτές και επί τω έργω) θα απονεμηθούν πτυχία Ελλανοδίκη της Παγκόσμιας Ομοσπονδίας Παγκρατίου Αθλήματος. 
Δεκτοί θα γίνουν κατ’ αρχήν εκπαιδευτικοί, προπονητές όλων των μαχητικών αθλημάτων, διαιτητές οποιασδήποτε κατηγορίας και αθλήματος, γυμναστές, φοιτητές ΤΕΦΑΑ και αθλητές οποιουδήποτε αθλήματος.
Η πρώτη συνάντηση θα γίνει ταυτόχρονα με τη συνάντηση των εθελοντών των Αγώνων, την 11η Μαρτίου 2013, στο Φιλίππειο Κλειστό Γυμναστήριο Βεροίας, στις 9:30 μμ (21:30)ω. Εκεί θα γίνει η αρχική ενημέρωση, θα καταγραφούν τα στοιχεία και οι δεξιότητες όλων και θα συζητηθούν επιμέρους προτάσεις και θέματα.
Μέχρι τη δημιουργία του ιστοτόπου των αγώνων, δηλώσεις συμμετοχής και πληροφορίες δίνονται στο whatsup: 698 37 39 250. Τα νέα δημοσιεύονται στο Facebook, στη σελίδα: https://www.facebook.com/pages/2013-Euro-Pankration-Championship/144575132368121

Δεν υπάρχουν σχόλια: