Σάββατο 13 Σεπτεμβρίου 2014

«Βασίλισσα» στον θρόνο της!!

«Βασίλισσα» στον θρόνο της!!
Την τρίτη της νίκη σε ισάριθμους αγώνες στο πρωτάθλημα της Σούπερ Λιγκ πέτυχε η «Βασίλισσα του βορρά», η οποία επικράτησε δύσκολα στο Δημοτικό στάδιο με σκορ 2-1 της αξιόμαχης Κέρκυρας.
Η ομάδα του Χοσέ Γκρανέρο παρότι με το καλημέρα βρεθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε με γκολ των Κάμπορα και Ντουμίτρου να πάρει ένα ακόμη σπουδαίο τρίποντο, το οποίο πανηγυρίστηκε δεόντως από τους 4.000 περίπου φιλάθλους της και την έφερε μόνη πρώτη στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα!
Αγωνιστικά, οι «κυανέρυθροι» δέχθηκαν τον απόλυτο αιφνιδιασμό καθώς στο 1ο μόλις λεπτό οι φιλοξενούμενοι άνοιξαν το σκορ με τον Χαβίτο, ο οποίος εκμεταλλεύθηκε την αδράνεια της Βεροιώτικης άμυνας και με αριστερό βολέ στην κίνηση από το ύψος του πέναλτι, έστειλε την μπάλα στη δεξιά γωνία της εστίας του Καντιμοίρη!
Από εκεί και πέρα οι «Φαίακες» έδωσαν χώρο και προσπαθούσαν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις, με τους γηπεδούχους να δείχνουν αποσυντονισμένοι και να μην μπορούν να κάνουν το παιχνίδι τους.
Μετά το 20λεπτό οι παίκτες του Γκρανέρο ανέβασαν στροφές και άρχισαν να επισκέπτονται με μεγαλύτερη συχνότητα την περιοχή της Κέρκυρας, με τον Καλτσά να έχει ένα πολύ καλό σουτ στο 25’ το οποίο έφυγε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σέτκους.
Ένα λεπτό πριν την συμπλήρωση του ημιώρου οι Βεροιώτες κατάφεραν να φέρουν το ματς στα ίσια. Ο Βάσκες γέμισε από τον άξονα, ο Μαραγκός μπροστά από τον γκολκίπερ της ομάδας του προσπάθησε να διώξει με το πόδι, αλλά ουσιαστικά έστρωσε τη μπάλα στον Κάμπορα, ο οποίος από κοντά δεν δυσκολεύτηκε με πλασέ να γράψει το 1-1, το οποίο έμεινε μέχρι και τη λήξη του ημιχρόνου.
Στην επανάληψη οι γηπεδούχοι ήταν αυτοί που μπήκαν πιο δυνατά και στο 46’ λίγο έλλειψε να κάνουν το 2-1 αλλά η σέντρα σουτ που επιχείρησε ο Αμαραντίδης από αριστερά πέρασε λίγο πάνω από τα δοκάρια του Σέτκους.
Οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν να πιέζουν και στο 57’ οι προσπάθειές τους ανταμείφθηκαν, όταν ο Κάμπορα βρήκε ωραία τον Ντουμίτρου και αυτός με εκπληκτική προσπάθεια και δυνατό σουτ από δεξιά έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Σέτκους γράφοντας μέσα σε έξαλλους πανηγυρισμούς το 2-1!
Στην συνέχεια το ματς πήρε άγρια μορφή, με τη μπάλα να πηγαίνει από τη μία περιοχή στην άλλη.
Στο 61’ η σέντρα σουτ του Βέρτζου πέρασε λίγα εκατοστά πάνω από το δοκάρι του Σέκτους, στο 65’ ο Καλί έκοψε σωτήρια τον Χαβίτο που ετοιμαζόταν να πλασάρει, ενώ στο 68’ και 69’ τα σουτ των Μπαργκάν και Καλτσά δεν είχαν ευτυχή κατάληξη.
Στο τελευταίο δεκάλεπτο το παιχνίδι έγινε.. θρίλερ, με τους «Φαίακες» να τα δίνουν όλα για να φτάσουν στην ισοφάριση και τους Βεροιώτες να φυλάνε περισσότερο τα νώτα τους και να προσπαθούν να κάνουν κάτι καλό στην κόντρα.
Ωστόσο το 2-1 έμεινε μέχρι και το τέλος με τους «κυανέρυθρους» να πανηγυρίζουν το 3 στα 3 μαζί με τους φιλάθλους τους!
Με αρκετά λάθη ήταν η διαιτησία του Μήτσιου (Ηπείρου) και των βοηθών του Τάτση (Ηπείρου), Γκάγκα (Λάρισας).
ΒΕΡΟΙΑ: Καντιμοίρης, Βέρτζος, Αμαραντίδης, Καλί, Ραούλ Μπράβο (78’ Οστοϊτς), Βεργώνης, Βάσκες, Καλτσάς, Γεωργιάδης (60’ Μπαργκάν), Ντουμίτρου, Κάμπορα (71’ Μπατιόν).
ΚΕΡΚΥΡΑ: Σέτκους, Μαραγκός, Βενέτης, Κανακούδης, Ναγιαρ (62’ Μαρκόφσκι), Καϊκούτ, Ρόχας (62’ Ανδρεόπουλος), Γκόμες, Καρντόζο, Χαβίτο, Σάντσες (78’ Κοντός).

http://kerkidasport.gr/index.php/veria-fc/item/2856-vasilissa-ston-throno-tis

Δεν υπάρχουν σχόλια: