Κυριακή 21 Σεπτεμβρίου 2014

Ήττα της Βέροιας από τον Ολυμπιακό με 3-0 με τη βοήθεια και του διαιτητή

Ο Ολυμπιακός αν και για μεγάλο διάστημα ζορίστηκε, κατάφερε να πάρει εύκολη νίκη 3-0 σε βάρος της Βέροιας, χάρη στα γκολ των Μήτρογλου, Μπενίτες και Κασάμι. Σε αυτές τις περιπτώσεις, μετράει πάντα η ουσία και το αποτέλεσμα. Ο Ολυμπιακός, που προερχόταν από τον μεσοβδόμαδο θρίαμβο επί της Ατλέτικο Μαδρίτης για την πρεμιέρα των ομίλων του Champions League, δεν ήθελε να πέσει σε… κακοτοπιές. Η Βέροια, όμως, παρουσιάστηκε έτοιμη να του βάλει δύσκολα στο ματς του Φαλήρου και να πάρει ότι καλύτερο μπορούσε από το παιχνίδι με τους «ερυθρόλευκους». Η φρεσκάδα ήταν δεδομένο πως θα λείπει από τον Ολυμπιακό, από τη στιγμή που ο Μίτσελ δεν έκανε πολλές αλλαγές, όμως, εν τέλει, οι Πειραιώτες κατάφεραν να πάρουν τη νίκη και να είναι μόνη πρώτη με 10 βαθμούς στη Σούπερ Λίγκα, αφήνοντας τη Βέροια στους εννέα βαθμούς.

Ο Ολυμπιακός χρειάστηκε ένα πέναλτι που δεν φάνηκε να έκανε ποτέ ο Αμαραντίδης επάνω στον Ντουρμάζ, για να ανοίξει το σκορ ο Μήτρογλου με εύστοχη εκτέλεση, όμως, στη συνέχεια είχε την ευκαιρία να «τελειώσει» νωρίτερα το ματς. Ο Καντιμοίρης ήταν εκεί όποτε έπρεπε για να κρατήσει τη Βέροια μέσα στο ματς, ωστόσο, παρά τις προσπάθειες των Ντουμίτρου και Καλτσά στην επίθεση, αποτέλεσμα δεν υπήρξε για τη «Βασίλισσα» της Ημαθίας. Έτσι, ο Ολυμπιακός κατάφερε στο τελευταίο δεκάλεπτο να σκοράρει ακόμα δυο φορές, με τους Μπενίτες – πρώτο γκολ στην Ελλάδα – και Κασάμι, να «υπογράφουν» το τελικό 3-0 που φέρνει τον Ολυμπιακό στην κορυφή του πρωταθλήματος.


Τέσσερις αλλαγές ο Μίτσελ, 4-3-3 η Βέροια
Ο Μίτσελ θέλησε να φρεσκάρει την ομάδα του, η οποία έτρεξε πάρα πολύ κόντρα στην Ατλέτικο, για αυτό κι έκανε τέσσερις αλλαγές. Μπορεί αρκετοί να περίμεναν περισσότερες αλλαγές, όμως, ο Ισπανός διατήρησε τον κορμό του. Έτσι, κάτω από τα δοκάρια ήταν ο Ρομπέρτο, με τους Γιαννούλη, Αυλωνίτη, Μποτία και Ελαμπντελαουί από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέσεις οι Μιλιβόγεβιτς, Φουστέρ και Ντομίνγκεζ, ενώ στην επιθετική τριάδα κινήθηκαν Κασάμι, Ντουρμάζ και Μήτρογλου.

Η Βέροια, από την πλευρά της, στήθηκε πάρα πολύ καλά από τον Γκρανέρο. Ο Ισπανός τεχνικός είχε κάτω από τα δοκάρια τον Καντιμοίρη, με τους Αμαραντίδη, Ραούλ Μπράβο, Βέρτζο και Μαλόν από αριστερά προς τα δεξιά στην άμυνα. Στη μεσαία γραμμή πήραν θέσεις οι Βεργώνης, Μπατιόν και Καλτσάς, με τους Γεωργιάδη και Ντουμίτρου να κινούνται πίσω από τον Κάμπορα.

Δεν υπάρχουν σχόλια: