Τρίτη 23 Σεπτεμβρίου 2014

Στην κορυφή ο ΠΑΟΚ, 1-0 τον Παναιτωλικό



Με εύστοχο πέναλτι του Μακ στο 36’ ο ΠΑΟΚ επικράτησε 1-0 του Παναιτωλικού στο Αγρίνιο και έφτασε τους 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα. Ο «Δικέφαλος του Βορρά» έφτασε στο… ρετιρέ μαζί με τον Ολυμπιακό. 

Πατήστε εδώ και δείτε τις καλύτερες φάσεις του αγώνα


Στο πρώτο μέρος οι δύο ομάδες δεν δημιούργησαν πολλές απειλές για τις αντίπαλες εστίες. Στο 30’ η κεφαλιά του Βίτορ κατέληξε άουτ, ενώ λίγα λεπτά μετά έγινε η φάση που έκρινε την αναμέτρηση. Σε μία αντεπίθεση του ΠΑΟΚ, ο Περέιρα άνοιξε τη μπάλα στον κενό χώρο για τον Ρόμπερτ Μακ και ο Σλοβάκος επιθετικός ανατράπηκε από τον Κούσα, κερδίζοντας πέναλτι. Ο ίδιος ανέλαβε την εκτέλεση και ευστόχησε διαμορφώνοντας το 1-0. 

Λίγα λεπτά μετά, στο 40’, ο Αθανασιάδης σούταρε στην κίνηση με δύναμη όμως, ο Ράφαελ απέκρουσε με υπερένταση και κράτησε το 1-0. Στο 52’ και το 57’ πρωταγωνιστής των ευκαιριών του ΠΑΟΚ ήταν ο Μακ, ο οποίος στην πρώτη περίπτωση σούταρε άουτ, ενώ στη δεύτερη σκόραρε, όμως το γκολ ακυρώθηκε ως οφσάιντ. 

Στο 64’ ο Βίτορ είχε την ευκαιρία να «καθαρίσει» το παιχνίδι, όμως έστειλε τη μπάλα με το κεφάλι στο δοκάρι των γηπεδούχων, μετά την εκτέλεση φάουλ του Ρατς. 

Στις καθυστερήσεις ο Παναιτωλικός θα μπορούσε να «κλέψει» τον βαθμό της ισοπαλίας, όμως ο Καπέλ δεν πλάσαρε με δύναμη και ο Κατσικάς απομάκρυνε τη μπάλα που κυλούσε προς την εστία του «Δικεφάλου του Βορρά». 

Παναιτωλικός – ΠΑΟΚ 0-1 (Nova 1)

Γκολ:
 36' πεν. Μακ
64' δοκάρι ο Βίτορ

Κίτρινες κάρτες: Θεοδωρίδης, Κουτρομάνος, Μπεχεράνο, Γοδόι, Κέβιν - Κάτσε, Κατσικάς, Τζανδάρης

Κόκκινες κάρτες: -

Παναιτωλικός: Ράφαελ, Κουτρομάνος (46' Μπεχαράνο), Κούσας, Μαλεζάς, Κέβιν, Γοδόι, Φωτάκης, Μαρτίνες, Μορένο (46' Καπέλ), Θεοδωρίδης (74' Βασιλείου), Άλβες.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Σκόνδρας, Βίτορ, Κατσικάς, Ρατς, Κάτσε, Τζανδάρης, Περέϊρα (56' Τζιόλης), Μακ, Σαλπιγγίδης (87' Κίτσιου), Αθανασιάδης (78' Παπαδόπουλος).

Δεν υπάρχουν σχόλια: