Δευτέρα 1 Σεπτεμβρίου 2014

Μπαλωθιά (0-1) της «Βασίλισσας» στο Ηράκλειο!!

Μπαλωθιά (0-1) της «Βασίλισσας» στο Ηράκλειο!!
Στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Σούπερ Λιγκ φιγουράρει η «Βασίλισσα του βορρά», μετά το σπουδαίο διπλό που πέτυχε στο Ηράκλειο επί του Ο.Φ.Η. με 1-0!
Οι «κυανέρυθροι», με «χρυσό» γκολ του Νίκου Καλτσά στο 58’ πανηγύρισαν σε ένα απόλυτα δίκαιο τρίποντο απέναντι σε μια ομάδα που έπαιξε μεν δυνατά αλλά δεν κατάφερε να απειλήσει ιδιαίτερα την εστία του Καντιμοίρη.
Αγωνιστικά, η ΒΕΡΟΙΑ ξεκίνησε δυνατά το ματς ελέγχοντας τον ρυθμό, ωστόσο η μεγάλη ευκαιρία ανήκε στους γηπεδούχους.
Ήταν το 11ο λεπτό όταν ο ΟΦΗ στην πρώτη του επικίνδυνη επίσκεψη στα καρέ της «Βασίλισσας» είχε δοκάρι σε σέντα - σουτ του Λαμπρόπουλου, μετά από λάθος γύρισμα του Ραούλ Μπράβο.
Δύο λεπτά αργότερα οι Βεροιώτες απάντησαν στις μεγάλες ευκαιρίες, όταν ο Μπεν βγήκε τετ α τετ απέναντι στον Λόρια αλλά ο τελευταίος απέκρουσε σωτήρια το πλασέ του Γάλλου επιθετικού!
Οι «κυανέρυθροι» συνέχισαν να είναι πιο απειλητικοί και στο 22’ ο Καλτσάς βρέθηκε σε ιδιαίτερα πλεονεκτική θέση, μετά από λανθασμένη έξοδο του Λόρια, αλλά το σουτ που επιχείρησε πέρασε άουτ!
Ο Ο.Φ.Η. ισορρόπησε στην συνέχεια, με τους παίκτες του να κερδίζουν τη μάχη του κέντρου και να αρχίσουν να επισκέπτονται συχνότερα την περιοχή της «Βασίλισσας», χωρίς ωστόσο να κάνουν τη μεγάλη φάση.
Αντίθετα με τη ΒΕΡΟΙΑ που στο 43’ έφτασε μια ανάσα από το 0-1, αλλά το διαγώνιο σουτ του Καλτσά από τα δεξιά της μεγάλης περιοχής τράνταξε το οριζόντιο δοκάρι του Λόρια, αφού πρώτα η μπάλα κόντραρε στο πόδι του Μεϊτέ.
Στην επανάληψη οι Κρητικοί μπήκαν καλύτερα στον αγωνιστικό χώρο και για 10 λεπτά είχαν τον έλεγχο, αλλά η «Βασίλισσα» στην πρώτη της επικίνδυνη επίσκεψη στα αντίπαλα καρέ έκανε τη ζημιά!
Ο Μπεν από αριστερά έκανε το γύρισμα για τον Ντουμίτρου, αυτός άφησε πανέξυπνα τη μπάλα και ο επερχόμενος Καλτσάς με κοντινό πλασέ μέσα από την περιοχή έγραψε το 0-1!
Μετά το γκολ οι γηπεδούχοι όπως ήταν φυσικό προσπάθησαν να πιέσουν την εστία του Καντιμοίρη για να φτάσουν τουλάχιστον σε μια γρήγορη ισοφάριση και στο 69’ λίγο έλλειψε να τα καταφέρουν, αλλά το σουτ του Μαϊρόν από τα αριστερά έφυγε άουτ.
Οι παίκτες του Ο.Φ.Η. συνέχισαν να πιέζουν χωρίς όμως να κάνουν τη μεγάλη φάση, με τους Βεροιώτες να προσπαθούν να χτυπήσουν στις αντεπιθέσεις με τους γρήγορους Γεωργιάδη, Μπαργκάν που πέρασαν ως αλλαγή.
Ωστόσο μέχρι το τελικό σφύριγμα δεν άλλαξε κάτι και οι «κυανέρυθροι» πανηγύρισαν μια πολύ σπουδαία νίκη!

KERKIDASPORT.GR

Δεν υπάρχουν σχόλια: