Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Επεισόδια οπαδών του ΠΑΟΚ με τον Σαββίδη.--- Σημείωση Ιστολογίου


Είναι πλέον γεγονός, το πρώτο επεισόδιο ανάμεσα σε φίλους του ΠΑΟΚ και στον Ιβάν Σαββίδη από την στιγμή που ανέλαβε. Συγκεκριμένα την στιγμή που ο ιδιοκτήτης της ΠΑΕ έφευγε μαζί με την οικογένειά του από τη Τούμπα, αποδοκιμάστηκε έντονα από οπαδούς που ήταν έξω από το γήπεδο και κάποιοι είδαν το ματς από την θύρα 1 και την vip.
Οι φίλοι του «δικεφάλου» σε έντονο ύφος του είπαν: «μικραίνεις την ομάδα, δεν σε θέλουμε, Φύγε από εδώ, πως κατάντησες έτσι τον ΠΑΟΚ. Κάνε μεταγραφές εδώ και τώρα». Το επεισόδιο έγινε έξω από το αυτοκίνητο, με τον Ιβάν Σαββίδη να ζητάει από έναν φίλαθλο να πάει προς το μέρος του. Μόλις πλησίασε, τον έπιασε από τον γιακά και τον απώθησε! Μετά από την κίνηση αυτή υπήρξε αναστάτωση και με τους σεκιούριτι και χρειάστηκε η επέμβαση των ΜΑΤ για να μπορέσει να φύγει από το γήπεδο.
Αυτό είναι το πρώτο σοβαρό επεισόδιο από την στιγμή που ο Ιβάν Σαββίδη ανέλαβε την ομάδα και σίγουρα αναμένονται εξελίξεις, γιατί κανείς δεν μπορεί να γνωρίζει την αντίδραση μεγαλομετόχου. Το σίγουρο πάντως είναι πως θα μείνει όλη την εβδομάδα στην Θεσσαλονίκη για να χειριστεί θέματα της ομάδας, όπως τα χρέη, τις εγκαταστάσεις και φυσικά τα μεταγραφικά.

ΣΗΜ. ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Είναι αχαριστία μερικών άρρωστων δήθεν Παοκτσήδων να τα βάζουν με τον Σαββίδη..Όσο το κράτος του ΟΣΦΠ δεν ρυθμίζει τα χρέη όπως έκανε σε πολλές άλλες ομάδες πχ ΟΣΦΠ και δεν δινει άδεια για το προπονητικό στη Θέρμη ποιός βλάκας θα βάλει τα λεφτά του στην ομάδα,βλέποντας και τα όσα γίνονται στο παρασκήνιο ( βλέπε δίωξη για τα στημένα και τη διαφθορά στο ποδόσφαιρο κατά Μαρινάκη και λοιπών ) .Εγώ προσωπικά αν ήμουν στη θέση του θα έριχνα την ομάδα στη Γ΄ Εθνική και δεν θα παίρναν μια δραχμή όπως έκανε ο Μελισανίδης με την ΑΕΚ και όπως θα κάνει τώρα και ο ΑΡΗΣ...

Δεν υπάρχουν σχόλια: