Κυριακή 24 Αυγούστου 2014

Στραβοπάτημα με το... καλημέρα για τον ΠΑΟΚ, 1-1 με την Καλλονή


Καθόλου καλά δεν έχει ξεκινήσει η νέα σεζόν για τον ΠΑΟΚ, καθώς η ομάδα του Άγγελου Αναστασιάδη, μετά την ήττα από τη Ζίμπρου για το Europa League, είχε βαθμολογική απώλεια στην πρώτη αγωνιστική της Super League.

Ο «δικέφαλος» του Βορρά στην -κεκλεισμένων των θυρών λόγω τιμωρίας- Τούμπα αναδείχθηκε ισόπαλος 1-1 με την Καλλονή, η οποία προηγήθηκε στο 64' με τον Καμαρά και είδε την εστία της να παραβιάζεται δέκα λεπτά αργότερα από τον Μακ.

Με 10 παίκτες ολοκλήρωσαν το ματς οι δύο ομάδες, καθώς αποβλήθηκε στο 87' για τον ΠΑΟΚ ο Περέιρα, ενώ στις καθυστερήσεις είδε δεύτερη κίτρινη κάρτα και ο Μπαρέρα από τον σύλλογο της Μυτιλήνης.

TA ΓΚΟΛ ΚΑΙ ΟΙ ΚΑΛΥΤΕΡΕΣ ΦΑΣΕΙΣ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ
Ο ΠΑΟΚ ήταν πιο κινητικός στα πρώτα λεπτά του ματς και προσπάθησε να αιφνιδιάσει τους φιλοξενούμενους, που κράτησαν τους παίκτες του Αναστασιάδη μακριά από την εστία τους.

Στη συνέχεια η Καλλονή ισορρόπησε κάπως το παιχνίδι, ωστόσο οι Θεσσαλονικείς ανέβασαν ξανά στροφές για ένα πεντάλεπτο μετά το ημίωρο.

Πάντως το πολυπόθητο γκολ δεν ήρθε για τον ΠΑΟΚ στο πρώτο μέρος, αφού δεν κατάφερε να σκοράρει ούτε στη φάση του 36ου λεπτού, όταν έπειτα από γύρισμα του Μακ και λανθασμένη απομάκρυνση του Γιορέντε, ο Μπαρέρα έδιωξε την μπάλα την τελευταία στιγμή.

Στην αντίπερα όχθη η Καλλονή προσπαθούσε να «χτυπήσει» στις αντεπιθέσεις και κατάφερε σε μία από αυτές, στο 64', να πάρει προβάδισμα στο σκορ, όταν ο Λεοζίνιο «τροφοδότησε» τον Καμαρά και αυτός «νίκησε» τον Γλύκο και «έγραψε» το 0-1.

Στη συνέχεια οι Θεσσαλονικείς πίεσαν περισσότερο για να φτάσουν στην ισοφάριση και έκαναν τελικά το 1-1 στο 74΄ με τον Περέιρα, ο οποίος πλάσαρε εύστοχα τον Χογκ μετά το γύρισμα του Μακ.

Ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να κάνει την ολική ανατροπή ωστόσο η ομάδα του Μαντζουράκη αμύνθηκε σωστά και απέσπασε βαθμό από την άδεια λόγω τιμωρίας Τούμπα.

Αξίζει να σημειωθεί ότι υπήρξε από μία αποβολή για τις δύο ομάδες στα τελευταία λεπτά. Ο Περέιρα αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα στο 87' για χτύπημα εκτός φάσης στον Λεοζίνιο, ενώ ο Μπαρέρα πήρε την άγουσα για τα αποδυτήρια με δεύτερη κίτρινη κάρτα στις καθυστερήσεις.

Κίτρινες: Σπυρόπουλος, Βίτορ - Μπαρέρα, Κεϊτά, Λεοζίνιο

ΠΑΟΚ (Άγγελος Αναστασιάδης): 
Γλύκος, Τζαβέλλας, Βίτορ, Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Τζανδάρης (68΄ Μαντούρο), Τζιόλης (77΄ Ρατς), Μάρτενς (55΄ Σαββίδης), Περέιρα, Μακ, Κουλούρης.

ΑΕΛ Καλλονής (Γιάννης Ματζουράκης):
 Χογκ, Αναστασιάδης, Αντέγιο, Βαλιός, Γιορέντε, Καλτσάς (Γιώργου), Μπαρέρα, Καμαρά (81΄ Κύπρου), Μανούσος, Λεοζίνιο, Χωριανόπουλος (58΄ Κεϊτά).

Δεν υπάρχουν σχόλια: