Κυριακή 6 Απριλίου 2014

Αποστολή εξετελέσθη ΠΑΟΚ - ΑΤΡΟΜΗΤΟΣ 2 - 0

Αποστολή εξετελέσθη
 
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε τον Ατρόμητο με 2-0, με σόου του Μπίμπρας Νάτχο, με τον "Δικέφαλο" να κάνει ακόμα ένα σημαντικό βήμα για την κατάληψη της 2ης θέσης στην κανονική διάρκεια του πρωταθλήματος, στέλνοντας μήνυμα στην ομάδα του Περιστερίου ενόψει πλέι οφ.
 
 
Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη προηγήθηκε νωρίς, με τον Νάτχο να.... σερβίρει και τον Σαλπιγγίδη να εκτελεί τον Τσέναμο, βάζοντας νωρίς τον ΠΑΟΚ σε ρόλο οδηγού στην αναμέτρηση.

Στη συνέχεια ο "Δικέφαλος" παρότι δέχτηκε κατά διαστήματα πίεση από τον Ατρόμητο δεν κινδύνευσε ιδιαίτερα, ενώ δημιούργησε και ωραίες φάσεις μετά από συνδυασμούς των ποδοσφαιριστών του.

Ο ΠΑΟΚ πήγε στο ημίχρονο διατηρώντας το προβάδισμα του και στο δεύτερο 45λεπτο διαχειρίστηκε το υπέρ του αποτέλεσμα, κρατώντας μακριά από την εστία του τον Ατρόμητο.

Παρότι οι "ασπρόμαυροι" δε δημιούργησαν πολλές φάσεις για να ζευγαρώσουν τα τέρματα τους, κατάφεραν τελικά να ανεβάσουν τον δείκτη του σκορ στο 2-0 μετά από μία πάσα του Κίτσιου στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου και εξαιρετική προσπάθεια του Νάτχο, ο οποίος "χόρεψε" δύο αμυντικούς του Ατρομήτου, έφερε την μπάλα από το δεξί στο αριστερό και "σκότωσε" από κοντά τον Τσέναμο.

Η ομάδα του Γιώργου Γεωργιάδη εκτός από τους τρεις βαθμούς στο σημερινό παιχνίδι πήρε και ψυχολογία ενόψει της συνέχειας τόσο στο Κύπελλο Ελλάδας όσο και στα πλέι οφ, συμπληρώνοντας 16 νίκες και μία ισοπαλία στην Τούμπα φέτος, σε μία εξαιρετική επίδοση.

Ο ΠΑΟΚ κατάφερε να κάμψει την αντίσταση του Ατρομήτου, ο οποίος αποτελούσε τον κακό του δαίμονα τα τελευταία χρόνια και πλέον προετοιμάζεται για το φινάλε του φετινού πρωταθλήματος στη Λειβαδειά και στη συνέχεια για τον μεγάλο ημιτελικό με τον Ολυμπιακό στην Τούμπα.

To live της αναμέτρησης

Οι ενδεκάδες των δύο ομάδων:

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Ινσαουράλδε, Σκόνδρας, Λίνο, Κάτσε, Κατσουράνης, Νάτχο, Λούκας, Βούκιτς και Σαλπιγγίδης.

Στον πάγκο για τον ΠΑΟΚ είναι οι: Γιακουμής, Κουλούρης, Σπυρόπουλος, Κίτσιου, Τζαβέλλας, Γεωργιάδης και Λάζαρ.

Ατρόμητος: Τζενάμο, Φυτανίδης, Μπρίτο, Νάστος, Παπαδόπουλος, Γιαννούλης, Καραμάνος, Δημούτσος, Ούμπιντες, Λαζαρίδης και Φωτάκης.

Στον πάγκο για τον Ατρόμητο είναι οι: Σηφάκης, Γεωργίου, Ναπολεόνι, Μπάλλας, Κιβρακίδης, Θεολόγου και Φάμπιο.

Διαιτητής: Σταύρος Μάνταλος (Καβάλας)
Bοηθοί: Χρήστος Μαγιάννης (Άρτας), Γιώργος Γεωργιάδης (Κοζάνης)
Τέταρτος Διαιτητής: Δημήτρης Θάνος (Γρεβενών)
Παρατηρητής: Θανάσης Βέλλιος (Ξάνθης)

Έναρξη αγώνα

Α΄ ημίχρονο

1΄ 
Το παιχνίδι ξεκίνησε στο γήπεδο της Τούμπας, με τον Ατρόμητο να πιέζει ψηλά τον ΠΑΟΚ, στις πρώτες αναγνωριστικές μπαλιές και των δύο ομάδων.
* Στους υπόλοιπους αγώνες του ελληνικού πρωταθλήματος ο ΠΑΣ Γιάννινα προηγείται του Ολυμπιακού με 1-0 με γκολ που πέτυχε με τον Μιχαήλ. 
*Η Καλλονή άνοιξε νωρίς το σκορ υποδεχόμενη τον Πανθρακικό με τον Μανούσο.
6΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ... 1-0 Ο Νάτχο βρήκε με εξαιρετική κάθετη πάσα τον Σαλπιγγίδη στην πλάτη της άμυνας του Ατρομήτου και εκείνος πλάσαρε τον Τσέναμο, βάζοντας νωρίς τον ΠΑΟΚ σε ρόλο οδηγού στο παιχνίδι, στην πρώτη ευκαιρία του αγώνα. 
Η Ξάνθη ανοίγει το σκορ στο Ηράκλειο κόντρα στον ΟΦΗ με εύστοχη εκτέλεση πέναλτι.
 Ο Γιαννούλης έβγαλε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Παπαδόπουλος εκμεταλλεύτηκε την ολιγωρία της άμυνας του ΠΑΟΚ και με λόμπα προσπάθησε να κρεμάσει τον Γλύκο, με την μπάλα να περνάει λίγο άουτ, στην πρώτη μεγάλη φάση του Ατρομήτου στο παιχνίδι. 
13΄ Ο Βούκιτς μετά από όμορφο συνδυασμό των παικτών του ΠΑΟΚ βρήκε τον Νάτχο μέσα στην περιοχή του Ατρομήτου, κι εκείνος με δυνατό σουτ από θέση πλάγια δεξιά έστειλε την μπάλα λίγο πάνω από την εστία του Τσέναμο. 
14΄ Κίτρινη κάρτα στον Φωτάκη. 
*Στα υπόλοιπα παιχνίδι της Super League ο ΠΑΣ Γιάννινα πέτυχε και δεύτερο γκολ με τον Βίλα και προηγείται με 2-0 απέναντι στον Ολυμπιακό. 
*Ανοίγει το σκορ και ο Αστέρας Τρίπολης, ο οποίος προηγείται με 1-0 του Άρη. 
23΄ Ο Ατρόμητος προσπαθεί να διασπάσει την άμυνα του ΠΑΟΚ χωρίς να τα καταφέρνει έως τώρα, με τους παίκτες του "Δικεφάλου" να έχουν συνδυαστεί όμορφα σε δύο φάσεις, κάνοντας λάθος στην τελική πάσα. 
27΄ Σουτ του Λίνο από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Ατρομήτου και αριστερά, με την μπάλα να περνάει ψηλά πάνω από την εστία του Τσέναμο. 
32΄ Ο Δημούτσος δοκιμάζει το πόδι του έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, με τον Γλύκο να μπλοκάρει εύκολα.
33΄ Ο Νάτχο άλλαξε πλευρά και αγωνίζεται στα αριστερά, με τον Λούκας να έχει μετακινηθεί στα δεξιά. 
35΄ Ο Σκόνδρας εκμεταλλεύτηκε τον ελεύθερο χώρο που βρήκε, σούταρε δυνατά έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ατρομήτου, αναγκάζοντας τον Τσέναμο να διώξει με υπερένταση σε κόρνερ. 
37΄ Συνδυασμός των Βούκιτς, Νάτχο και Σαλπιγγίδη μέσα σε λίγα... τετραγωνικά μέσα στη μικρή περιοχή του Ατρομήτου, ο Σέρβος σουτάρει και ο Τσέναμο μπολοκάρει την μπάλα.
*Ανοίγει το σκορ η Βέροια και προηγείται με 1-0 του Πανιωνίου. 
42΄ Δεν υπάρχει κάποια αξιόλογη φάση από τις δύο ομάδες, με τον Ατρόμητο να προσπαθεί να βρει τρόπο να ισοφαρίσει το παιχνίδι και τον ΠΑΟΚ να αναζητά ένα δεύτερο γκολ που θα του χαρίσει ξεκάθαρο προβάδισμα για τη νίκη. 
*Αποτελέσματα ημιχρόνου στα υπόλοιπα παιχνίδι της Super League:
Καλλονή - Πανθρακικός 1-0
Απόλλωνας Σμύρνης - Εργοτέλης 0-0
Αστέρας Τρίπολης - Άρης 1-0
Βέροια - Πανιώνιος 1-0
ΟΦΗ - Ξάνθη 1-2
Παναθηναϊκός - Λεβαδειακός 1-1
ΠΑΣ Γιάννινα - Ολυμπιακός 2-0
Πλατανιάς - Παναιτωλικός 0-0

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 1-0 


Β΄ ημίχρονο

46΄ Στη θέση του Γιώργου Φωτάκη ο Παναγιώτης Μπάλας. 
50΄ Λούκας και Βούκιτς παίζουν εξαιρετικά το 1-2, με τον Ισπανό να πλασάρει από πλεονεκτική θέση, στέλνοντας την μπάλα άουτ και σπαταλώντας μία μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ.
52΄ Όμορφη προσωπική ενέργεια του Βούκιτς, ο οποίος μπαίνει από τα αριστερά στη μεγάλη περιοχή του Ατρομήτου, σπάει την μπάλα πιο δεξιά του στον Νάτχο, κι εκείνος με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής του Ατρομήτου στέλνει την μπάλα λίγο δίπλα από το αριστερό κάθετο δοκάρι του Τσέναμο. 
53΄ Κίτρινη κάρτα στον Βούκιτς. 
55΄ Ο Μπάλας σούταρε έξω από τη μεγάλη περιοχή του ΠΑΟΚ, η μπάλα κόντραρε στον Κατσουράνη πήρε περίεργη τροχιά και πέρασε τελικά λίγο δίπλα από το δεξί κάθετο δοκάρι του Γλύκου, με τον Ατρόμητο να κερδίζει ένα κόρνερ. 
56΄ Σέντρα του Λίνο από τα αριστερά, ο Βούκιτς πήρε την κεφαλιά, ωστόσο η μπάλα πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Τσέναμο. 
57΄ Σουτ του Μπρίτο λίγο μέσα από την περιοχή του ΠΑΟΚ και αριστερά, ο Γλύκος διώχνει με αστάθεια σε κόρνερ. 
58΄ Μετά την εκτέλεση του κόρνερ και την κεφαλιά του Λαζαρίδη, η μπάλα βρήκε στο χέρι του Ινσαουράλδε, ο οποίος είχε πλάτη στον αντίπαλο του και ο Μάνταλος σωστά το θεώρησε ακούσιο και ζήτησε να συνεχιστεί το παιχνίδι. 
*Στα υπόλοιπα παιχνίδι της Super League η Βέροια προηγείται με 2-0, ο Άρης κερδίζει τον Αστέρα Τρίπολης σε 2-1, ενώ τα υπόλοιπα αποτελέσματα δεν έχουν αλλάξει από το ημίχρονο. 
65΄ Ο Λάζαρ στη θέση του Βούκιτς. 
67΄ Ο Νάτχο έφερε την μπάλα από το δεξί στο αριστερό έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ατρομήτου, σούταρε, ωστόσο η προσπάθεια του πέρασε ψηλά πάνω από την εστία του Τσέναμο. 
68΄ Δυνατό σουτ του Κάτσε, μπλοκάρει ο Τσέναμο. 
*Ο Αστέρας Τρίπολης ισοφαρίζει σε 2-2 τον Άρη. 
71΄ Στη θέση του Γιαννούλη ο Ναπολεόνι. 
*Ο Πλατανιάς ανοίγει το σκορ και προηγείται με 1-0 κόντρα στον Παναιτωλικό, ενώ στο παιχνίδι του Απόλλωνα Σμύρνης με τον Εργοτέλη οι Κρητικοί αγωνίζονται με παίκτη λιγότερο.
73΄ Ο Κάτσε δοκιμάζει ξανά τα πόδια του έξω από τη μεγάλη περιοχή του Ατρομήτου, με τον Τσέναμο να μπλοκάρει με δεύτερη προσπάθεια. 
75΄ Ο Κίτσιου στη θέση του Κατσουράνη. 
*Ο Παναθηναϊκός προηγείται με 2-1 του Λεβαδειακού. 
78΄ Κίτρινη κάρτα στον Βίτορ.
81΄ Μεγάλη ευκαιρία για τον ΠΑΟΚ. Ο Κίτσιου κάνει σέντρα σουτ από τα δεξιά, ο Τσενάμο αιφνιδιάζεται και διώχνει με αστάθεια ενστικτωδώς και ο Σαλπιγγίδης παίρνει το ριμπάουντ, ωστόσο το σουτ που επιχειρεί κοντράρει στους αμυντικούς του Ατρομήτου. 
84΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ... 2-0 Ο Κίτσιου σε μία αντεπίθεση του ΠΑΟΚ βρήκε στην πλάτη της άμυνας του Ατρομή του τον Νάτχο, εκείνος "χόρεψε" δύο αμυντικούς του Ατρομήτου, έφερε την μπάλα από το δεξί στο αριστερό και με σουτ μέσα από τη μικρή περιοχή του Ατρομήτου ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 2-0.
86΄ Ο Κουλούρης στη θέση του Σαλπιγγίδη. 
88΄ Κίτρινη κάρτα ο Λίνο. 
90΄ Κίτρινη κάρτα ο Λάζαρ. 
90΄ Στη θέση του Μπρίτο ο Κιβρακίδης. 
90΄ Κίτρινη κάρτα ο Σκόνδρας. 
90Κίτρινη κάρτα και για τον Ινσαουράλδε.

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΟΚ - Ατρόμητος 2-0

Δεν υπάρχουν σχόλια: