Τρίτη 25 Μαρτίου 2014

Τα παιδιά της Νάουσας στον τελικό του Life is good

Τα παιδιά της Νάουσας στον τελικό του Life is good
Ο μεγάλος ΤΕΛΙΚΟΣ του διαγωνισμού LIFE IS GOOD.GR από τον ΣΚΑΙ που όλοι περιμέναμε έφτασε. Όπως γνωρίζουμε όλοι τα παιδιά από το 2ο και το 1ο ΓΕΝΙΚΟ ΛΥΚΕΙΟ ΝΑΟΥΣΑΣ κατάφεραν να περάσουν την συμμετοχή της ΝΑΟΥΣΑΣ απο την κατηγορία δρώμενα ΣΤΟΝ ΚΡΙΣΙΜΟ ΤΕΛΙΚΟ ΤΟΥ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟΥ όπου ανάμεσα από τα 12 καλύτερα βίντεο από όλο των διαγωνισμό βρίσκεται και η συμμετοχή της ΝΑΟΥΣΑΣ.
ΟΙ ΜΑΘΗΤΕΣ ΠΟΥ ΕΣΤΕΙΛΑΝ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΣΕ ΑΥΤΗΝ ΤΗΝ ΚΡΙΣΙΜΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ ΔΙΕΚΔΙΚΟΎΝ 3 ΜΕΓΑΛΑ ΒΡΑΒΕΙΑ ΤΑ ΟΠΟΊΑ ΕΙΝΑΙ :
1) ΕΝΑ ΤΑΞΊΔΙ ΣΤΗΝ ΝΟΤΙΟ ΚΟΡΕΑ
2) 5.000 ΕΥΡΟ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΛΥΚΕΙΑ & 3) ΒΡΑΒΕΙΟ 3.000 ΕΥΡΟ ΕΠΙΣΗΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΟ ΓΙΑ ΤΑ 2 ΛΥΚΕΙΑ .
ΑΥΤΟ ΠΟΥ ΜΠΟΡΟΥΜΕ ΝΑ ΚΑΝΟΥΜΕ ΟΛΟΙ ΕΙΝΑΙ ΝΑ ΨΗΦΙΣΟΥΜΕ ΤΗΝ ΣΥΜΜΕΤΟΧΗ ΤΗΣ ΝΑΟΥΣΑΣ ΚΑΝΟΝΤΑΣ LIKE στο βίντεο NAOYSA THE CITY WE LOVE στον σύνδεσμο  LIFE IS GOOD.GR STO FACEBOOK  https://www.facebook.com/lifeisgoodgr/app_225522670947382 Η ΚΑΙ ΝΑ ΣΤΕΊΛΟΥΜΕ ΕΝΑ SMS ΣΤΕΛΝΟΝΤΑΣ LIFE(κενο)63 ΣΤΟ 54260 ΑΣ ΒΟΗΘΉΣΟΥΜΕ ΤΑ ΠΑΙΔΙΑ ΈΣΤΩ ΥΠΑΡΧΕΙ ΜΙΑ ΕΛΠΙΔΑ ΝΑ ΑΝΑΒΑΘΜΙΣΤΟΥΝ ΤΑ 2 ΛΥΚΣΥΓΚΥΡΙΑ ΝΑΟΥΣΑΣ ΣΕ ΗΛΕΚΤΡΟΝΙΚΟ ΕΞΟΠΛΙΣΜΌ ΜΕΣΑ ΑΠΟ ΕΝΑ ΔΙΑΓΩΝΙΣΜΟ. ΠΡΑΓΜΑ ΔΥΣΚΟΛΟ ΑΠΟ ΤΟ ΥΠΟΥΡΓΕΙΟ ΠΑΙΔΕΙΑΣ ΣΕ ΑΥΤΉ ΤΗΝ ΔΥΣΚΟΛΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΣΥΓΚΥΡΙΑ.

Δεν υπάρχουν σχόλια: