Τρίτη 18 Μαρτίου 2014

Την Παρασκευή ανακοινώνει συνδυασμό και υποψηφίους ο Αντώνης Μαρκούλης

Συνέντευξη τύπου παραχώρησε πριν από λίγη ώρα ο υποψήφιος Δήμαρχος Βέροιας Αντώνης Μαρκούλης σε χώρο του ξενοδοχείου «Αιγές Μέλαθρον». Ο αρχικός προγραμματισμός ήταν η συνέντευξη να γίνει στο χώρο του Δημαρχείου, όπως ανέφερε, κάτι που τελικά δεν έγινε δεκτό από την παρούσα δημοτική αρχή, χαρακτηρίζοντάς την πεπαλαιωμένη και με φθαρμένη αντίληψη. «Το Δημαρχείο είναι το σπίτι του λαού και είναι δικαίωμα των δημοτών να του παραχωρείται για εκδηλώσεις και για τοποθετήσεις στα ζητήματα της πόλης.

Παρόλα αυτά και παρά την αρχική διαβεβαίωση του κ. Χατζηαθανασίου, το αίτημά μου απορρίφθηκε γιατί ο χώρος παραχωρείται σε Νομικά Πρόσωπα που ασκούν κοινοφελή δραστηριότητα ή προάγουν τα τοπικά συμφέροντα. Δε μπορεί η κάθε κίνηση υποψηφίου Δημάρχου και δημοτικού Συμβούλου να μην χαρακτηρίζεται κοινοφελής γιατί αυτός είναι ο λόγος ύπαρξης των κομμάτων και των υποψηφίων. Η παρούσα πεπελαιωμένη δημοτική αρχή, έτσι αντιλαμβάνεται τη δημοκρατία και τις εκλογικές διαδικασίες. Είναι η γνωστή καθεστωτική αντίληψη της ιδιοκτησίας του ηγέτη -και για όσους δε διαχωρίζουν την θέσης τους- και των συνοδοιπόρων του. Ο τόπος έχει ανάγκη από φρέσκο προσωπικό».
Ο κ. Μαρκούλης δεν παρέλειψε να σχολιάσει τις άλλες δραστηριότητες ενώ ανακοίνωσε την εκδήλωση που προγραμμάτισε για την Παρασκευή 21/3, όπου στο κινηματοθέατρο ΣΤΑΡ στη Βέροια, θα παρουσιάσει το συνδυασμό του, το λογότυπο και μέρος των υποψηφίων του. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: