Κυριακή 16 Μαρτίου 2014

Δολοφόνος του Ποδοσφαίρου....

Δολοφόνος!
 
Πήγε αποφασισμένος στο Χαριλάου για να σκοτώσει το ποδόσφαιρο και να στείλει ανθρώπους στην φυλακή! Ο Κομίνης σε ένα από τα μεγαλύτερα (αλλά και άχρηστα) διαιτητικά εγκλήματα κατάφερε τελικά να σταματήσει τον ΠΑΟΚ που έμεινε στο 1-1 με τον Άρη.
 
 

Τέσσερις ΠΕΝΤΑΚΑΘΑΡΕΣ κόκκινες κάρτες δεν έβγαλε ο Κομίνης, ο οποίος στο 45΄ απέβαλε τον Κάτσε για χτύπημα σε αντίπαλο, ενώ είχαν προηγηθεί δύο καρατιές από Τσουμάνη (στα 57΄΄ δευτερόλεπτα) και Βαγγέλη (στο 7΄) που έμειναν ατιμώρητες. Αφού βγήκε ο Κάτσε, ο Αγκάνθο έχοντας κόκκινη χτυπάει με αγκωνιά τον Τζαβέλλα και δεν αποβάλλεται, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο δεν αποβάλλεται και ο Καμινιώτης που έχει κίτρινη και ρίχνει σκαριά στον Κατσουράνη.

Ο προκλητικός διαιτητής που πρωταγωνίστησε, απέβαλε στο τέλος τον Αγκάνθο και ενώ υπήρχε τρίλεπτη διακοπή απο αντικείμενα στο Νάτχο, έδωσε τρία λεπτά καθυστέρηση! 

Πολλά ακόμη έκανε ο άνθρωπος που χωρίς να ξέρει ότι ο Άρης έχει ήδη υποβιβαστεί, προσπάθησε όσο μπορούσε για να μην κερδίσει ο ΠΑΟΚ και να φύγουν από το γήπεδο όσο περισσότεροι παίκτες του γίνονταν με κάρτες και με τραυματισμούς.

Στο παιχνίδι ο ΠΑΟΚ ήταν ανώτερος σε όλη την διάρκεια. Στο πρώτο ημίχρονο είχε κατοχή αλλά δεν έκανε φάσεις και στην επανάληψη, δημιούργησε σημαντικές φάσεις αλλά δεν σκόραρε και πάλι. 

Ο Τάτος το 1-0 για τον Άρη με μακρινό σουτ και λάθος του Γλύκου, ενώ ο Οικονομόπουλος έβαλε αυτογκόλ στο 45΄ και διαμόρφωσε το 1-1.  



ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ

Στο γήπεδο του Άρη βρίσκονται περίπου 13-14 χιλιάδες φίλαθλοι. Μέχρι στιγμής όλα κυλάνε ομαλά.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο Κομίνης.

Άρης: Διούδης, Γιαννίτσης, Κύργιας, Βαγγέλη, Τσουμάνης, Καμινιώτης, Οικονομόπουλος, Σουνάς, Τάτος, Μανιάς, Αγκάνθο.

ΠΑΟΚ: Γλύκος, Βίτορ, Ινσαουράλντε, Τζαβέλλας, Σκόνδρας, Κάτσε, Νάτχο, Κατσουράνης, Αθανασιάδης, Στοχ, Λούκας.

ΠΕΡΙΓΡΑΦΗ ΑΓΩΝΑ  

1΄ Αρκετοί πυρσοί πριν την σέντρα. Με ασπρόμαυρη ριγέ φανέλα ο ΠΑΟΚ και άσπρο σορτσ, κίτρινη φανέλα και μαύρο σορτς οι γηπεδούχοι. Ο Βαγγέλη κερδίζει στο κέρμα και στέλνει τον Διούδη μπροστά στην θύρα 1 και τον Γλύκο προς την θύρα 3.

2΄ Αριστερά ο Λούκας και δεξιά ο Στοχ για πρώτη φορά φέτος! Ο Άρης σε ρόμβο με τον Τάτο πίσω απο Αγκάνθο-Μανιά. Τρομερό και αντιαθλητικό τάκλιν από Τσουμάνη στα πόδια του Στοχ! Ο Κομίνης δεν βγάζει κάρτα! Απίστευτη απόφαση. Ένταση μεταξύ των παικτών. 

5΄ Ο ΠΑΟΚ κυκλοφορεί την μπάλα στο κέντρο.Χωρίς υποψία φάσης το παιχνίδι. 

7΄ Ο ΚΟΜΙΝΗΣ ΑΡΧΙΖΕΙ ΝΑ ΠΡΟΚΑΛΕΙ! Αντιαθλητικό τάκλιν του Βαγγέλη στον αστράγαλο του Λούκας. Ο Κομίνης δεν βγάζει ούτε τώρα κάρτα!

8΄ Οι δύο φάσεις Τσουμάνη και Βαγγέλη είναι στο όριο της κόκκινης κάρτας. Ο Κομίνης δεν βγάζει ούτε κίτρινη!
 
10΄Νέα καρατιά του Τσουμάνη στον Στοχ! Τίποτα ο Κομίνης! Ούτε φάουλ!

11΄ Πέφτει μόνος του ο Σουνάς και δίνουν φάουλ σε πτώση-βουτιά και ενώ νωρίτερα δεν έχουν τιμωρηθεί ούτε με φάουλ κάποιες καρατιές

13΄ Κίτρινη στον Καμινιώτη που πατάει τον Λούκας.

15΄ Ο ΠΑΟΚ φθάνει μέχρι την αντίπαλη περιοχή αλλά λείπει η τελική πάσα και η ενέργεια.

17΄  Νέα καρατιά του Μανιά στην κοιλιά του Γλύκου που κάνει έξοδο και μπλοκάρει. Τίποτα δεν βλέπει στα τρία μέτρα ο Κομίνης που δείχνει ότι μπήκε αποφασισμένος για όλα στο γήπεδο. Δεν υπάρχουν αυτά που γίνονται από τους παίκτες του Άρη!

18΄ Διακοπή στο παιχνίδι από κροτίδες και αντικείμενα. Μούσκεμα και ο Γεωργιάδης από διάφορα υγρά που έρχονται από πίσω!

22΄ Στο ίδιο μοτίβο το παιχνίδι χωρίς φάσεις. Ο ΠΑΟΚ προσπαθεί να κυκλοφορήσει την μπάλα αλλά δεν έχει τόση ουσία στο παιχνίδι του. Πάντα υπάρχει το θέμα με τα σκληρά μαρκαρίσματα των αντιπάλων.

23΄ ΓΚΟΛ ο Άρης με Τάτο από τα 35 μέτρα! ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ 1-0
Τρομερό λάθος του Γλύκου! Άνοιξε το τοίχος σε εκτέλεση φάουλ και ο Γλύκος που πήγε να μπλοκάρει την μπάλα την στέλνει στα δίχτυα!

Ο Τάτος πήρε κίτρινη κάρτα για το πανηγυρισμό

26΄ Πρώτη τελική του Στοχ με μακρινό σουτ που μπλοκάρει ο Διούδης.

27΄ 34-66 η κατοχή για τον ΠΑΟΚ αλλά...

30΄ Επιθετικό  Φάουλ σε αντεπίθεση δίνει ο δεύτερος βοηθός σε φάση ώμο με ώμο του Στοχ με τον Γιαννίτση.

33΄ Ο Μανιάς μπαίνει απειλητικά από αριστερά σουτάρει αδύναμα και μπλοκάρει ο Γλύκος.

33΄ Ο Στοχ από δεξιά επιχειρεί δυνατό σουτ και η μπάλα περνάει λίγο έξω απο το απέναντι δοκάρι.

34΄ Ο Τάτος εκτός περιοχής σουτάρει με το αριστερό και μπλοκάρει ο Γλύκος. 

38΄  Το παιχνίδι πήγε να ανοίξει αλλά δεν έγινε μεγάλη φάση.

40΄ Δυνατό και μακρινό σουτ του Στοχ από τον άξονα και η μπάλα περνάει έξω από το δεξί δοκάρι. 3-4 οι τελικές προσπάθειες. 

41΄ Ωραίος συνδυασμός Κλάους-Νάτχο αλλά ο Ισραηλινός σουτάρει ψηλά άουτ. Μετά το σουτ το μαρκάρισμα και η ανατροπή στο Νάτχο.

43΄ Μετά από κόρνερ ο Αθανασιάδης παίρνει την κεφαλιά (ενώ τον κρατάνε στην περιοχή) και ο Κατσουράνης δεν βρίσκει την μπάλα για να στην σπρώξει στα δίχτυα.

 45΄ ΓΚΟΟΟΛ  1-1 Ο ΠΑΟΚ !! Ο Κλάους εκτός περιοχής κάνει κοντρόλ και ο Οικονομόπουλος κατά λάθος βρίσκει την μπάλα και την στέλνει στα δίχτυα της ομάδας του.

45+ Σκληρό μαρκάρισμα από Κάτσε σε αντίπαλο και ένταση μεταξύ των παικτών. Κίτρινες κάρτες σε Αθανασιάδη και Οικονομόπουλο. Ο Κομίνης βγάζει κόκκινη στον Κάτσε!

Αλητεία από τον διαιτητή που δεν απέβαλε Τσουμάνη και Βαγγέλη στο ξεκίνημα και τώρα βγάζει τον Κάτσε.   

Κίτρινη και στον Αγκάνθο. Ο Κομίνης είναι φανερό ότι εκτελεί εντολές και προκαλεί βία. Το ματς είναι στο ένατο λεπτό των καθυσερήσεων.

45+10 Ο Αγκάνθο ρίχνει αγκωνιά στον Τζαβέλλα. Ο Κομίνης δεν δίνει δεύτερη κίτρινη-κόκκινη κάρτα στον Ισπανό 

ΤΕΛΟΣ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
ΑΡΗΣ- ΠΑΟΚ 1-1


Ο Κομίνης και οι (καρατέκα) του Άρη κερδίζουν τις εντυπώσεις. Κόκκινη κάρτα στον Τσουμάνη στην αρχή, κόκκινη κάρτα στον Βαγγέλη (για δολοφονικά μαρκαρίσματα για τα οποία δεν πήραν ούτε κίτρινη!) και κόκκινη (με δεύτερη κάρτα) στον Αγκάνθο δεν δίνει ο Κομίνης που ΔΕΝ ΓΙΝΕΤΑΙ να μην παίζει τον τελευταίο αγώνα της καριέρας του. 
Ο Άρης προηγήθηκε με τον Τάτο  και μεγάλο λάθος του Γλύκου. Ο ΠΑΟΚ ισοφάρισε με αυτογκόλ του Οικονομόπουλου. Ο ΠΑΟΚ στην επανάληψη θα παίξει με δέκα μετά την αποβολή του Κάτσε.   


Β΄ ΗΜΙΧΡΟΝΟ

Η ώρα είναι 20:50 και το παιχνίδι δεν έχει ξεκινήσει ακόμη για το δεύτερο ημίχρονο. Ο "στημένος" που κάνει τον διαιτητή προκαλεί βία και βάζει σε κίνδυνο πολλούς ανθρώπους. 

46΄ Το δεύτερο ημίχρονο ξεκινάει με μεγάλη καθυστέρηση, αφού ο πρωταγωνιστής-ηθικός αυτουργός των σκηνών βίας διαιτητής Κομίνης, ζητούσε ηρεμία στα αποδυτήρια. 

47΄ Ο ΠΑΟΚ χωρίς τον Κάτσε δεν αλλάζει κάτι ιδιαίτερο σε σχηματισμό. Σε 4-4-1 συνεχίζει ο Δικέφαλος.

51΄ Ο "στημένος" διαιτητής δίνει φάουλ εκτός περιοχής σε βουτιά του Σουνά. Ο Κομίνης δίνει κίτρινες για διαμαρτυρια σε Νάτχο και Τζαβέλλα! 

54΄ Αντεπίθεση ο ΠΑΟΚ μετά από πάσα του Στοχ, η μπάλα στρώνεται στον Κατσουράνη που σουτάρει άουτ. 

57΄ Ο ΄Αρης έχει κατοχή με παίκτη παραπάνω, αλλά δεν πλησιάζει στην περιοχή του ΠΑΟΚ. 

60΄ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΑΡΗΣ. Έξω ο Σουνάς και μέσα ο Καραγιάννης. 


62΄ Ο Μανιάς κλαδεύει τον Στοχ και ενώ η μπάλα έχει φύγει. Ο Κομίνης δεν δίνει κίτρινη.

63΄ ΑΛΛΑΓΗ Ο ΠΑΟΚ
Μέσα ο Σαλπιγγίδης και έξω ο Λούκας. Δεξί χαφ ο Έλληνας διεθνής και αλλάζει πλευρά ο Στοχ.

64΄ Ο Τζαβέλλας σεντράρει, ο Αθανασιάδης πιάνει την κεφαλιά και η μπάλα περνάει ψηλά άουτ.  

65΄ Αντεπίθεση με Στοχ ο ΠΑΟΚ που κάνει σέντρα-σουτ, η μπάλα κοντράρει στον Γιαννίτση και ο Διούδης λίγο πριν την γραμμή διώχνει με τα πόδια.  

70΄ ΤΕΤΑΡΤΗ ΚΟΚΚΙΝΗ χαρίζει ο Κομίνης. Ο Καμινιώτης κλαδεύει τον Κατσουράνη και έχοντας κίτρινη δεν παίρνει δεύτερη. Ο Κομίνης δίνει κίτρινη στον Γλύκο για διαμαρτυρία!
Ο τύπος είναι αποφασισμένος απόψε να βάλει κόσμο στην φυλακή!

72΄ Κίτρινη στον Βαγγέλη για φάουλ στον Στοχ από αριστερά.

74΄  ΔΙΑΚΟΠΗ για αντικείμενα στο Νάτχο που πήγε να εκτελέσει φάουλ

79΄ ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΑΡΗ
Ο Κύργιας βγαίνει και μπαίνει ο Αγγελούδης.

86΄  ΑΛΛΑΓΗ ΓΙΑ ΠΑΟΚ. Έξω ο Στοχ μέσα ο Γεωργιάδης.  

88΄ Η ΞΕΦΤΙΛΑ ΤΟΥ ΚΟΜΙΝΗ. Αποβάλει τον Αγκάνθο για χτύπημα εκτός φάσης στον Βίτορ. Μετά από τέσσερις κόκκινες που χάρισε αποβάλει παίκτη στο τέλος του αγώνα. 

90΄ Μεγάλη φάση για τον ΠΑΟΚ. Ο Νάτχο βγάζει στον Γεωργιάδη που κάνει μία ντρίμπλα πασάρει στον Νάτχο ο οποίος σουτάρει άουτ.

90΄ Ο εγκληματίας δίνει τρία λεπτά καθυστέρηση ενώ η διακοπή του Νάτχο ήταν πάνω από τρία λεπτά

90+  Ο Κίτσιου μπαίνει και βγαίνει ο Κατσουράνης.

ΤΕΛΟΣ ΑΓΩΝΑ

ΑΡΗΣ-ΠΑΟΚ 1-1. 

Ο Κομίνης κατάφερε (να μην πάει προς το παρόν κανείς στην φυλακή) και να λήξει το παιχνίδι-κατς από πλευράς Άρη με 1-1. 

Δεν υπάρχουν σχόλια: