Τετάρτη, 29 Ιανουαρίου 2014

ΕΚΤΑΚΤΗ ΓΕΝΙΚΗ ΣΥΝΕΛΕΥΣΗ ΤΟΥ ΣΥΛΛΟΓΟΥ ΕΚΠ/ΚΩΝ Π.Ε. Ν. ΗΜΑΘΙΑΣ

Το Δ.Σ του Συλλόγου Εκπαιδευτικών Π.Ε Ημαθίας καλεί τους συναδέλφους εκπαιδευτικούς στην έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου μας την Τετάρτη 12 Φεβρουαρίου 2014 και ώρα 18:00 στο γυμναστήριο του 1ου Δημοτικού Σχολείου Βέροιας με θέμα:
«Αυτοαξιολόγηση-ομάδες εργασίας»
 Καλούμε τους/τις συνάδελφους/ισσες Διευθυντές/τριες  να μην καλέσουν σε συνεδρίαση το Σύλλογο Διδασκόντων  για τη συγκρότηση  ομάδων εργασίας για την αυτοαξιολόγηση , μέχρι την Έκτακτη Γενική Συνέλευση του Συλλόγου  όπου και θα αποφασίσουμε όλοι μαζί για την κοινή στάση που πρέπει να τηρήσουμε  καθώς αναμένουμε  και συγκεκριμένες αποφάσεις και οδηγίες από τη ΔΟΕ.
   Επίσης είναι γνωστό ότι δεν υπάρχει ημερομηνία  συγκεκριμένη για τη συνεδρίαση του Συλλόγου Διδασκόντων , ούτε δέσμευση , παρά μόνο ότι στις 30 Μάιου να κατατεθεί η Τελική Έκθεση του Σχολείου .
   Καλό θα είναι λοιπόν να μην βιαστούμε παρά να συγχρονιστούμε με τις  αποφάσεις του Συλλόγου μας και της ΔΟΕ και τότε σίγουρα θα νικήσουμε .
ΟΛΟΙ ΜΑΖΙ ΓΙΑ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΤΗΣ    ΑΥΤΟΑΞΙΟΛΟΓΗΣΗΣ
      Ο ΠΡΟΕΔΡΟΣ                                              Η ΓΕΝ.ΓΡΑΜΜΑΤΕΑΣΠΥΡΙΝΟΣ ΔΗΜΗΤΡΙΟΣ                                 ΑΠΙΔΟΠΟΥΛΟΥ ΣΟΦΙΑ

Δεν υπάρχουν σχόλια: