Κυριακή 26 Ιανουαρίου 2014

ΤΕΛΙΚΟ: ΠΑΟΚ - ΒΕΡΟΙΑ 4-1

«Καθάρισε» νωρίς...
 
Ο ΠΑΟΚ κέρδισε άνετα τη Βέροια με 4-1 στην... παγωμένη Τούμπα, σε ένα παιχνίδι στο οποίο τέλειωσε πριν καν αρχίσει, με τον "Δικέφαλο" να ανοίγει το σκορ μόλις στο 24ο δευτερόλεπτο της αναμέτρησης.
 
 
Η ομάδα του Χουμπ Στέφενς εκμεταλλεύτηκε το νωθρό ξεκίνημα της Βέροιας και με γκολ των Ολίσε στο 1΄, Μαντούρο στο 5΄ και Σαλπιγγίδη στο 13΄ βρέθηκε να προηγείται με 3-0 στο πρώτο τέταρτο του παιχνιδιού.

Στη συνέχεια ο ΠΑΟΚ διαχειρίστηκε σωστά το πλεονέκτημα του και ανέβασε κι άλλο τον δείκτη του σκορ, με το δεύτερο γκολ του Σαλπιγγίδη στο 66΄ μετά από τη δεύτερη ασίστ του Κατσουράνη στον αγώνα, με τη Βέροια να έχει μειώσει νωρίτερα με τον Γκονσάλβες στο 56΄.

Ο "Δικέφαλος" ανέβασε ξανά στους οκτώ πόντους τη διαφορά του από τον Ατρόμητο και μείωσε την απόσταση του από την κορυφή στους οκτώ βαθμούς από τον Ολυμπιακό.

Πλέον το ενδιαφέρον όλων στον ΠΑΟΚ στρέφεται στο παιχνίδι με τον Απόλλωνα Σμύρνης για το Κύπελλο Ελλάδας.

Το live του αγώνα

Συνθέσεις ομάδων


ΠΑΟΚ: Γλύκος - Κίτσιου, Σπυρόπουλος, Κατσουράνης, Σκόνδρας - Μαντούρο, Κάτσε - Ολίσε, Λούκας, Βούκιτς - Σαλπιγγίδης.

Στο κέντρο της άμυνας οι Κατσουράνης-Σκόνδρας, αμυντικά χαφ οι Μαντούρο-Κάτσε, ο Ολίσε αντί του Στοχ και δεκάρι ο Βούκιτς.

Στον πάγκο του ΠΑΟΚ θα βρίσκονται οι Γιακουμής, Λίνο, Αθανασιάδης, Νίνης, Γεωργιάδης, Λάζαρ και Τζιόλης.

Βέροια: Καντιμοίρης, Αμαραντίδης, Βέρτζος, Μπεν, Τραπ, Ζεζίνιο, Μπαργκάν, Γεωργιάδης, Σιόντης, Καλτσάς, Σισοκό.

Στον πάγκο της Βέροιας από την άλλη θα βρίσκονται οι Λόπεθ, Παυλίδης, Γκονσάλβες, Κομόλοφ, Βεργώνης, Μάνος και Τζημογιάννης.

Η ΕΞΕΛΙΞΗ ΤΟΥ ΑΓΩΝΑ 

Α΄ ημίχρονο

1΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ... 1-0 
O ΠΑΟΚ σκοράρει στο 24ο δευτερόλεπτο του αγώνα με τον Ολίσε να εκμεταλλεύεται την αδράνεια των αμυντικών της Βέροιας και να πλασάρει από κοντά μετά από μακρινή μπαλιά του Κατσουράνη.
5΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ... 2-0 Οι αμυντικοί της Βέροιας απομάκρυναν τη σέντρα του Ολίσε από τα αριστερά, με τον Μαντούρο να παίρνει το ριμπάουντ και με σουτ από το ύψος της μεγάλης περιοχής να κάνει... σεφτέ στα γκολ με τη φανέλα του ΠΑΟΚ για το 2-0.
13΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΟΛ... 3-0 Κόρνερ του Λούκας από τα δεξιά, ο Κατσουράνης παίρνει την κεφαλιά στο πρώτο δεκάρι πασάροντας ουσιαστικά στον Σαλπιγγίδη, ο οποίος με καρφωτή κεφαλιά ανεβάζει τον δείκτη του σκο στο 3-0.
14΄Οι οπαδοί του ΠΑΟΚ εισέρχονται μαζικά στη Θύρα 4 του γηπέδου της Τούμπας. Θυμίζουμε ότι καθυστέρησαν να μπουν στο γήπεδο λόγω διαμαρτυρίας για την αντιμετώπιση που έχει τύχει σημαντικό κομμάτι του "ασπρόμαυρου" οπαδικού κινήματος από την αστυνομία και την ελληνική δικαιοσύνη.
20΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Λούκας, διώχνει ο Καντιμοίρης.
22΄ Κίτρινη κάρτα στον Μαντούρο.
26΄ Ο Καλτσάς βγήκε απέναντι από τον Γλύκο μετά από κεφαλιά του Μπεν, ωστόσο πλάσαρε άουτ, χάνοντας μοναδική ευκαιρία να μειώσει για τη Βέροια.
30΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Βούκιτς, με τον Καντιμοίρη να διώχνει με γροθιές.
36΄ Ο Κατσουράνης απομάκρυνε σε κόρνερ την επικίνδυνη σέντρα του Γεωργιάδη από δεξιά.
40΄ Κίτρινη κάρτα στον Μπαργκάν.
44΄ Ο Λούκας βρήκε τον Σαλπιγγίδη μέσα στην περιοχή με κάθετη πάσα, ωστόσο εκείνος πλάσαρε άστοχα με την μπάλα να πηγαίνει πλάγια.

ΛΗΞΗ ΗΜΙΧΡΟΝΟΥ
ΠΑΟΚ - Βέροια 3-0

Β΄ ημίχρονο

46΄ 
Δύο αλλαγές για τη Βέροια, με τους Παυλίδη και Γκονσάλβες  να παίρνουν τη θέση του Μπαργκάν και του Σιόντη αντίστοιχα.
46΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ από τον Μπεν, μπλοκάρει ο Γλύκος.
50΄ Σέντρα του Λούκας, κεφαλιά του Βούκιτς άουτ.
52΄ Σουτ του Λούκας από τα δεξιά, ο Καντιμοίρης διώχνει με υπερένταση.
54΄ Ο Λούκας εκτέλεσε το φάουλ για τον ΠΑΟΚ από τα αριστερά, ο Ολίσε πήρε την κεφαλιά, με τους αμυντικούς της Βέροιας να διώχνουν σε κόρνερ.
56΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ... 3-1 Ο Γεωργιάδης έβγαλε τη μπαλιά από τα δεξιά κι ο Γκονσάλβες βγήκε μόνος του απέναντι από τον Γλύκο, μειώνοντας σε 3-1.
58΄ Σουτ του Παυλίδη, η μπάλα περνάει άουτ.
59΄ Κίτρινη κάρτα στον Αμαραντίδη.
66΄ ΓΚΟΟΟΟΟΟΛ... 4-1 Ο Λούκας εκτέλεσε το κόρνερ από τα δεξιά, ο Κατσουράνης πάσαρε με κεφαλιά στο πρώτο δοκάρι στον Σαλπιγγίδη κι εκείνος με πλασέ εξ΄ επαφής έκανε το 4-1.
68΄ Κίτρινη κάρτα στον Κατσουράνη.
69΄ Απευθείας εκτέλεση φάουλ του Γεωργιάδη, ο Γλύκος μπλοκάρει σταθερά.
71΄ Αλλαγή για τη Βέροια, στη θέση του Ζεζίνιο ο Κομολόφ.
72΄ Αλλαγές για τον ΠΑΟΚ. Τζιόλης στη θέση του Κατσουράνη και Γεωργιάδης στη θέση του Λούκας. Ο Μαντούρο αγωνίζεται ως στόπερ και ο Τζιόλης στα  χαφ.
78΄ Αλλαγή για τον ΠΑΟΚ. Ο Νίνης στη θέση του Βούκιτς.
85΄ Σουτ του Τζιόλη, μπλοκάρει ο Καντιμοίρης.
88΄ Κίτρινη κάρτα στον Μπεν.
90΄+1΄ Σέντρα σουτ του Κάτσε, ο Καντιμοίρης έδιωξε σε κόρνερ.

ΛΗΞΗ ΑΓΩΝΑ
ΠΑΟΚ - Βέροια 4-1

Δεν υπάρχουν σχόλια: