Σάββατο 11 Ιανουαρίου 2014

Ο.Φ.Η.-ΒΕΡΟΙΑ 0-1: «Άλωσε την Κρήτη η Βασίλισσα»

ΚΑΙ ΤΩΡΑ... ΣΕΙΡΑ ΕΧΕΙ Ο ΠΑΝΑΘΗΝΑΙΚΟΣ!
Μια μεγάλη νίκη πέτυχε, πριν από λίγα λεπτά η ομάδα της πόλης μας, καθώς επικράτησε του Ο.Φ.Η. στο Ηράκλειο με 0-1. Χρυσός σκόρερ για την Βασίλισσα ο Μπέν στο 84 λεπτό της συνάντησης. Πιο συγκεκριμένα, μετά από κάθετη πάσα του Γεωργιάδη, ο Μπεν μπήκε στην περιοχή από δεξιά και με πλασέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα της εστίας του Φερνάντες. Να σημειωθεί πως η ομάδα της Κρήτης έπαιζε από το 81 λεπτό με 9 παίκτες λόγω αποβολής των Ζόρο και Μπούρμπο. Μια τεράστια νίκη για τη Βέροια που της δίνει ώθηση για τον μεγάλο στόχο της που δεν είναι άλλος από την παραμονή στην super league. 
Στα αποδυτήρια της ομάδας αυτήν την στιγμή επικρατεί πανηγυρικό κλίμα με τους ποδοσφαιριστές να αλληλοσυγχαίρονται αυτήν την τεράστια νίκη!!! 
Διαιτητής: Δελφάκης (Αρκαδίας)

Βοηθοί: Αναστόπουλος (Αρκαδίας), Πετρόπουλος (Αρκαδίας)

ΟΦΗ (Σα Πίντο): Φερνάντες, Μπούρμπος, Ζορό, Τριποτσέρης, Μιλιάζες, Μακρής, Βερόν (78' Μονιάκης), Όγιος (54' Λαμπρόπουλος), Περογαμβράκης, Ζε Εντουάρντο (55' Μπανούσης), Παπάζογλου.


Βέροια (Ντόστανιτς): Καντιμοίρης, Αποστολόπουλος, Μπάρμπας, Όστοιτς, Βέρτζος, Τραπ, Σιόντης (62' Παυλίδης), Μπεν, Ζεζίνιο (86' Μάνος), Γεωργιάδης, Μπαργκάν.

Κίτρινες κάρτες: Μπούρμπος (73', ΟΦΗ), Μονιάκης (79', ΟΦΗ), Μπανούσης (87', ΟΦΗ)-Γεωργιάδης (38', Βέροια), Ζεζίνιο (86', Βέροια)

Κόκκινες κάρτες: Μπούρμπος (75', ΟΦΗ), Ζορό (81', ΟΦΗ)

Γκολ: Μπεν (85', Βέροια)
Ανασκόπηση αγώνα

Η πρώτη καλή φάση του αγώνα ήταν στο 7ο λεπτό με τον Μιλιάζες να κάνει το σουτ και τον Καντιμοίρη να είναι στην σωστή θέση και να διώχνει την μπάλα.

Τέσσερα λεπτά αργότερα (11') ο Περογαμβράκης ήταν αυτός που δοκίμασε με τον γκολκίπερ της Βέροιας να είναι και πάλι έτοιμος και να κρατάει ανέπαφη την εστία του.

Στο 13' ο Καντιμοίρης μπλόκαρε με σχετική ευκολία την μπάλα από το σουτ του Όγιος και από εκείνο το σημείο και μετά ο ρυθμός της αναμέτρησης έπεσε κατακόρυφα.

Οι δύο ομάδες κακοποίησαν το ποδόσφαιρο χωρίς καμία υποψία φάσης, με τα σκληρά μαρκαρίσματα και τα πολλά λάθη να είναι το κυρίαρχο στοιχείο.

Έτσι κύλησε το πρώτο ημίχρονο μέχρι το τέλος του, με τις δύο ομάδες να μην ικανοποιούν τους φιλάθλους που βρέθηκαν στις εξέδρες.

Δύο κόκκινες και γκολ

Το δεύτερο ημίχρονο ξεκίνησε με μια καλή φάση για την Βέροια. Στο 52' ο Μπεν έκανε το σουτ, αλλά ο Φερνάντες ήταν στην σωστή θέση και απέκρουσε την μπάλα.

Στο 64' πάλι ο Μπεν έκανε το σουτ το οποίο ήταν άστοχο, όπως και το σουτ του Ζεζίνιο στο 67'. Στο επόμενο λεπτό ο ΟΦΗ προσπάθησε να αντιδράσει με το σουτ του Λαμπρόπουλου με τον Καντιμοίρη να μπλοκάρει την μπάλα.

Ο ΟΦΗ έμεινε με δέκα παίκτες στο 75', καθώς ο Μπούρμπος δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτες και αποβλήθηκε, ενώ στο 81' έμεινε με εννέα καθώς είδε την απευθείας κόκκινη κάρτα ο Ζορό για φάουλ εκτός περιοχής, μια σωστή απόφαση, καθώς ο Μπαργκάν έβγαινε τετ α τετ με τον γκολκίπερ του ΟΦΗ.

Σαν να μην έφταναν οι δύο αποβολές για τον ΟΦΗ στο 85' ήρθε και το γκολ της Βέροιας. Ο Μπεν βγήκε τετ α τετ με τον Φερνάντες πλάσαρε σωστά και έδωσε το προβάδισμα στους φιλοξενούμενους.

MVP της αναμέτρησης

Ο Μοχάμεντ Μπεν είναι ο πρωταγωνιστής του αγώνα, ο οποίος πέτυχε το γκολ της Βέροιας στο Ηράκλειο και έδωσε την πρώτη φετινή εκτός έδρας νίκη στην ομάδα του.

Η απογοήτευση

Ο Χρήστος Μπούρμπος δέχθηκε δύο κίτρινες κάρτας σε διάστημα δύο λεπτών αφήνοντας την ομάδα του με δέκα παίκτες, ενώ λίγο αργότερα αποβλήθηκε και ο Ζορό.

Δεν υπάρχουν σχόλια: