Τετάρτη 27 Νοεμβρίου 2013

Για το βιβλίο Γκίνες

Για το βιβλίο Γκίνες (video)

ΣΗΜ. ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: ΑΝΑΜΕΣΑ ΣΤΟΥΣ ΕΞΙ ΚΑΙ Ο ΦΙΛΟΣ  ΜΟΥ ΦΩΤΗΣ ΚΥΡΙΑΚΟΠΟΥΛΟΣ , ΓΕΝΝΗΜΑ ΘΡΕΜΑ ΒΕΡΟΙΩΤΗΣ ΚΑΙ ΦΟΛΑ ΠΑΟΚΤΣΗΣ ( ΕΙΝΑΙ ΑΛΛΩΣΤΕ ΚΑΙ ΟΔΗΓΟΣ  ΤΟΥ ΛΕΩΦΟΡΕΙΟΥ ΤΟΥ ΠΑΟΚ ) ΜΕ ΤΟΝ ΟΠΟΙΟ ΠΡΙΝ ΑΠΟ ΚΑΜΠΟΣΑ ΧΡΟΝΙΑ ΕΙΧΑΜΕ ΙΔΡΥΣΕΙ ΤΟΝ ΠΡΩΤΟ ΣΥΝΔΕΣΜΟ ΦΙΛΑΘΛΩΝ ΠΑΟΚ ΣΤΗ ΒΕΡΟΙΑ
 
 Η… αποστολή τους, να διασχίσουν συνολικά 12.000 χιλιόμετρα προκειμένου να μεταβούν από την Θεσσαλονίκη στην Αστάνα και αντιστρόφως, σαφώς και έχει μία θέση στο βιβλίο Γκίνες.
 
 
Ο λόγος για το ταξίδι των έξι ηρωικών οπαδών του ΠΑΟΚ, μέλη της ομοσπονδίας των Βορείων, που μετά από ταξίδι έξι ημερών και έχοντας διανύσει 5.825 χιλιόμετρα, έδωσαν το «παρών» στην προπόνηση του Δικεφάλου στην «Αστάνα Αρένα».

Τους Φώτη Κυριακόπουλο, Γιώργο Τοπαλίδη, Γιώργο Στεφανίδη, Κώστα Λουκάκη, Τάσο Μαυρίδη και Τάσο Ασλάνη υποδέχθηκαν τόσο ο Χουμπ Στέφενς όσο και οι Δημήτρης Σαλπιγγίδης και Κώστας Κατσουράνης, ενώ όπως έλεγαν και οι ίδιοι το… τρελό εγχείρημά τους είναι αφιερωμένο στην μάνα του άγνωστου ΠΑΟΚτσή οπαδού, που είναι αυτή που ζει κάθε φορά με αγωνία την παθολογική αγάπη του παιδιού της για τον Δικέφαλο και τις κατά καιρούς «περιπέτειές» του.

Αξίζει να σημειωθεί πως το θρυλικό «Εξπρές των Βορείων» πέρασε από 14 σύνορα προκειμένου να φτάσει στην πρωτεύουσα του Καζακστάν και θα διασχίσει περισσότερα κατά την επιστροφή του στη Θεσσαλονίκη, με τον επόμενο στόχο του να είναι να ταξιδέψει κάποια στιγμή στο Βλαδιβοστόκ της Ρωσίας για χάρη του ΠΑΟΚ. 





Δεν υπάρχουν σχόλια: