Τετάρτη 3 Ιουλίου 2013

ΕΚΤΑΚΤΩΣ αύριο Δημοτικό Συμβούλιο για το γήπεδο της Βέροιας!!!

ΑΝΑΚΟΙΝΩΣΗ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ:
Σύμφωνα με τις διατάξεις του άρθρου 67 του Ν. 3852/2010 και του άρθρου 7 του Ν. 3443/2006, σας καλούμε να προσέλθετε στο Δημαρχείο, στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Βέροιας, Μητροπόλεως 46, σε έκτακτη συνεδρίαση, που θα γίνει στις 4-7-2013 ημέρα Πέμπτη και ώρα 14:00, με μοναδικό θέμα ημερήσιας διάταξης το εξής:
Έγκριση ή μη της υπ’ αριθ. 142/2013 απόφασης του Ν.Π. με την επωνυμία «Κέντρο Κοινωνικής Προστασίας, Αλληλεγγύης, Αθλητισμού, Παιδείας & Προσχολικής Αγωγής», για «Έγκριση σχεδίου σύμβασης για παραχώρηση για χρήση του Δημοτικού Σταδίου Βέροιας στην ομάδα ΒΕΡΟΙΑ Π.Α.Ε. και καταγγελία του ιδιωτικού συμφωνητικού που είχε υπογραφεί με την ΑΚΑΔΗΜΙΑ ΠΟΔΟΣΦΑΙΡΟΥ ΒΕΡΟΙΑΣ στις 20-2-2003». 

ΣΗΜ. ΙΣΤΟΛΟΓΙΟΥ: Εμείς σαν ημαθιώτικο ιστολόγιο καλούμε όλους όσους αγαπάνε  την ομάδα της πόλης της Βέροιας, η οποία με τη συμμετοχή της στην Α΄ Εθνική κάνει γνωστό το όνομα της πόλης και φέρνει και έσοδα ποικιλοτρόπως στην πόλη , να  είναι όλοι στην πλατεία Δημαρχείου για να συμπαρασταθούν στην ομάδα , την ιστορική ΄΄ ΒΑΣΙΛΙΣΣΑ ΤΟΥ ΒΟΡΡΑ ΄΄....Φανταστείτε τη Βέροια να παίζει με έδρα τη θεσσαλονίκη ή τη Λάρισσα..ΝΤΡΟΠΗ ΜΕΓΑΛΗ
Παρακαλώ διαδώστε το κάλεσμα αυτό....

Δεν υπάρχουν σχόλια: