Σάββατο, 29 Ιουνίου 2013

Δείτε που κλείνουν οι δρόμοι στην Βέροια την ΚυριακήKυκλοφοριακές ρυθμίσεις θα εφαρμόσει την Κυριακή στο κέντρο της Βέροιας η Αστυνομική Διεύθυνση λόγω των έργων ανάπλασης. Συγκεκριμένα, θα απαγορευτεί η κυλοφορία από τις 5πμ έως τις 2μμ στην οδό Βενιζέλου από την συμβολή της με την οδό Ανοίξεως έως την συμβολή με την οδό Τρεμπεσίνας και από τις 2μμ έως τις 10μμ στην οδό Τρεμπεσίνας από την συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως την συμβολή με την οδό Πίνδου. 

Επίσης θα απαγορευτεί η στάση και η στάθμευση στην οδό Παταπίου, από την συμβολή με την οδό Τρεμπεσίνας έως την συμβολή με την οδό Ήρας, στην οδό Ήρας από την είσοδο των ΚΤΕΛ έως την συμβολή με την οδό Παταπίου και στην οδό Μαλακούση, από την συμβολή της με την οδό Παταπίου έως την συμβολή της με την οδό Βενιζέλου.

Κατά την διάρκεια των εργασίων, η οδός Τρεμπεσίνας, από την συμβολή της με την οδό Βενιζέλου έως την συμβολή της με την οδό Πίνδου και η οδός Παταπίου από την συμβολή με την οδό Τρεμπεσίνας έως την συμβολή με την οδό Ήρας, θα είναι αμφίδρομης κίνησης.

Δεν υπάρχουν σχόλια: